fbpx
Connect with us

DAGENS SPEL; Arsenal har en riktigt svår bortamatch, men jag har spelet!

Publicerad

on

Under onsdagen fanns det inget riktigt bra spel att analysera och spela på, det var förvisso några fina CL, matcher men inget som drog tillräckligt för att lägga ett spel. Jag har nu sju raka rekar på sidan som ni har fått ta del av, sex av dem som bookmaker = boka och ett spel som spelare = backa. Målet är att sätta tio raka spel. Några spel har räddat mig för att jag just varit bookmaker och inte spelade en rak etta. En sådan match är Midtjylland  som vände ett 1-3 underläge till 3-3. Spelet gick in som bookmaker (klicka på länken så får ni reda på hur det fungerar med att antingen vara spelare=backa eller bookmaker = boka).

Nu har alla varit med bra insatser så kassan har fyllts på bra under mars månad. Jag kommer lugna ner insatserna lite, vill hitta en bra rytm i spelet, men givetvis kommer jag att satsa högre om jag har det rätta spelet.

Nu är det dags för Europa League spel och då det är första matchen så är det ovisst var man står i förhållande till laget från ett annat land. Jag finner dock ett bra spel i kvällens match mellan Rennes – Arsenal där jag kommer boka Rennes, alltså jag spelar emot Rennes i denna match som bookmaker.

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

Vi har två grymma kampanjer på Betfair Exchange som man kan ta del av som ny kund…

Alternativ 1; Endast 2% kommission till nya spelare på spelbörsen.  Om du registrera dig på länken nedan så har du 2% istället för 5% i kommission på alla dina vinster.

Alternativ 2; Se längst ner  på sidan om vårt andra erbjudande, klicka på kampanj uppe eller nere och välj vilket alternativ du vill använda.

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Rennes – Arsenal

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Europa League/ Land: Frankrike / Spelplats:  Roazhon Park (Rennes) / Spelstopp: 7/3 kl 18,54 Insats 500 kr / Odds som boka = bookmaker 3,95 / Spelbolag: Betfair Exchange. Spel: Boka = bookmaker, jag tror inte att Rennes ska vinna matchen, detta betyder att jag dubblar insatsen om det blir kryss eller Arsenal seger.  Vid förlust för Arsenal förlorar jag  (oddset x min insats – insatsen = 1475 kronor) 

SPELMOTIVERING:

Rennes, går OK hemma i Franska ligan S26 V10 O7 F9 M 35:34 P37 med en tionde placering än så länge, man ligger före storlag som Bordeaux och även det forna storlaget (krislaget) Monaco. Det är väl inte så man skriker av lycka när man ser målskillnaden, men det är bara nio torskar på tjugofem matcher, så facit i sin helhet är väl bra! Hemma däremot är det ett riktigt bra lag, inte mer än tolv insläppta mål och enbart tre förluster på tretton matcher, S13 V6 O4 F3 M 18:12 P22. Varför ska man då boka Rennes! Även om man har gjort det bra hemma och gjorde det bra mot Betis i förra omgången av EL, så möter man nu ett helt annat motstånd, ett motstånd som kanske inte är lika bra som PSG,  men åtminstone i sina bästa stunder håller nästan lika hög klass som PSG. Det väl ingen hemlighet att franska ligan är en riktig skitliga, ett lag som har de största stjärnorna, tre fyra lag som slåss om andra och tredje platsen och sen kommer gänget som inte har något att tillföra, mer än  just i den franska ligan och Rennes är ett av dessa lag. De kan givetvis göra en kanonmatch på hemmaplan, men över två matcher ska de inte kunna slå ut Arsenal. Nu kommer de givetvis kämpa för allt de har, då de inte kan vinna ligan och de kommer inte vinna någon cup i Frankrike, så seger mot Arsenal och vidare avancemang är av stor betydelse för laget. Det var starkt att vinna borta mot Betis (1-3) efter att kryssat hemma (3-3) och även lite oväntat för de flesta av oss spelare. Dock så möter man nu ett klart bättre lag än Betis. Skadeläget i laget är inte heller bra, det kan fattas så många som åtta spelare inför matchen och med denna trupp kommer det att märkas om man får någon mer skada innan match eller under matchen. Jag spelar som bookmaker på Betfair Exchange vilket gör att jag är nöjd om matchen slutar kryss eller med en Arsenal seger. Jag tror att Rennes kanske kan stå upp och klara ett kryss men inte en seger. Vilket fall, jag är säker på att de inte kommer gå vidare. Ni har som vanligt all viktig statistik för hemmalaget längre ner i reken.

Arsenal, detta problem lag, ena dagen presterar man en fantastik fotboll, nästa vecka ser man ut som Jarlabergs herrlag i division fem, sämre än ett korplag på grus. Men vilka spelare man förfogar över och när det väl fungerar då är det ett fantastisk lag att titta på. Nu har det varit si och sådär i år. Senast mot Tottenham brände man en straff på övertid, vilket kan få förödande konsekvenser i längden. Hade man satt straffen hade man varit uppe på den sista CL platsen, och då hade Manchester United fått jaga för att få tillbaka den platsen, nu får man jaga själv och det är lättare att bli jagad än att jaga. med andra ord den straffen kan ha kostar Arsenal en CL plats nästa år, när vi har facit vet vi hur viktig denna straffmiss var. På bortaplan är man rent utsagt urusel i ligan, S14 V5 O4 F5 M 26:27 P19 det är hela 38 poäng mindre än vad man tagit på hemmaplan! Ja då kom frågan igen varför ska vi boka Rennes om man ser till hur urusla Arsenal är borta! Lite av svaret har ni ovan, men det är också klasskillnader på engelska topplag och på franska mittenlag. Arsenal fick börja hemma mot Bate och gjorde processen kort, med en enkel seger (3-0) var man i stort sett klara för avancemang. Nu börjar man på bortaplan och måste direkt vara med för att ha en fördel när man kommer hem till returmötet på Emirates Stadium. Att inte göra mål på bortaplan och förlora matchen kan få eventuellt få lika stora konsekvenser som när man missade straffen mot Tottenham i helgen, man kan vara utslagna. Det ska vilket som råda klasskillnader på alla positioner i laget, inte för att Rennes har ett dåligt lag, men Arsenal har absolut ett bättre lag i sin första elva än vad hemmalaget har i denna match. Arsenal har också kommit igång i serien, på de fem senaste matcherna i PL har man 13-4 i målskillnad och fyra segrar och ett kryss mot Tottenham. Denna match ska man klara av om man  inte ställer ut skorna och tror det ska gå av sig själv. Tänk också på att detta kan vara chansen att ta sig hela vägen till CL om man misslyckas i ligan. Det som kan vara en nackdel är att Lacazette är avstängd, men Ozil är på igång igen och förhoppningsvis får vi se han från start. Ni har som vanligt all viktig statistik för hemmalaget längre ner i reken.

 • VARNING FÖR!

Det är ingen enkel bortamatch, Arsenal är kass borta om man jämför med andra topplag. Rennes måste framåt för att få med sig ett bra resultat till returen. Arsenal måste vara redo mentalt för att klara första halvlek. Gör man en sådan match som man gör mot Tottenham, då kommer man ta med sig poäng hem till London. Arsenal har en fruktansvärt viktig match mot Manchester United på söndag, klarar man av att prioritera bägge!!

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA RENNES SEGRAR I BLÅTT.

 • 27.02.19 COU Rennes  – Orleans 2 : 0
 • 24.02.19 L1 Rennes – Marseille 1 : 1
 • 21.02.19 EL Betis – Rennes 1 : 3
 • 17.02.19 L1 Reims – Rennes 2 : 0
 • 14.02.19 EL Rennes – Betis 3 : 3

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA HEMMA FÖR RENNES. 

 • Vinst; 3/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 0/5
 • Målskillnad; 11-5

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA: ARSENAL SEGRAR I BLÅTT.

 • 2.03.19 PL Tottenham – Arsenal 1 : 1
 • 27.02.19 PL Arsenal – Bournemouth 5 : 1
 • 24.02.19 PL Arsenal  – Southampton 2 : 0
 • 21.02.19 EL Arsenal –  BATE 3 : 0
 • 14.02.19 EL BATE – Arsenal 1 : 0

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA BORTA FÖR ARSENAL

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 3/5
 • Målskillnad; 4-7

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

SKADELÄGET OCH FRÅNVARO I SKRIVANDE STUND:

 • Rennes Borta helt; Baal ( Muskelskada), Danze ( knäskada), Guitane (knäskada), Niang (gula kort), Siebatcheyu (lårskada), Traore (gula kort)  Frågetecken för; Lea (lårskada), Zeffane  benskada)
 • Arsenal: Borta helt; Bellerin (knäskada), Holding (knäskada), Lacazette (rött kort), Welbeck (vristskada) Frågetecken för; Inga rapporter.

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Europa League/ Land: Frankrike / Spelplats:  Roazhon Park (Rennes) / Spelstopp: 7/3 kl 18,54 Insats 500 kr / Odds som boka = bookmaker 3,95 / Spelbolag: Betfair Exchange. Spel: Boka = bookmaker, jag tror inte att Rennes ska vinna matchen, detta betyder att jag dubblar insatsen om det blir kryss eller Arsenal seger.  Vid förlust för Arsenal förlorar jag  (oddset x min insats – insatsen = 1475 kronor) 

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen