Alla SpeltipsBettingpanelen

EXPERTREK; Midtjylland vinner viktig hemmamatch med en dubbelchans för oss.

Som bookmaker ikväll på Betfair Exchange, ser jag mitt spel som "BOMBSÄKERT".

Jag fortsätter sätta min spel på den fantastiska sidan Betfair Exchange. Sju av åtta spel som jag rekat på sportpanelen har suttit klockrent, både som backa alla = spelare och boka=bookmaker. Igår satt Verona spelet som spelare trots missad straff för Verona och även Atletico Madrid gjorde jobbet till mig, men då som bookmaker. Nu läser jag in mig på Danska ligan och ett möte där förra årets seriesegrare Midtjylland har hemmaplan.

Jag spelar som bookmaker då jag får bättre utdelning än de 1,57 som erbjuds av mig som spelare. detta betyder kortfattat att jag kommer boka Nordsjælland, för att spelet ska gå fel så ska Nordsjælland vinna matchen, jag vinner matchen oavsett om det blir kryss eller hemmaseger för Midtjylland.

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla plattformen för oss spelare och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

Endast 2% kommission till nya spelare på spelbörsen. Om du registrera dig på länken nedan så har du 2% istället för 5% i kommission på alla dina vinster. Alternativ 2; Se längst ner  på sidan om vårt andra erbjudande, klicka på kampanj och välj vilket alternativ du vill använda.

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Midtjylland – Nordsjælland

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Superligan / Land: Danmark / Spelplats: MCH Arena (Herning) / Spelstopp: 4/3 kl 18,59 Insats 1000 kr / Odds: 8,20 / Spelbolag: Betfair Exchange. Spel: Boka = bookmaker, jag tror inte att Nordsjælland  ska vinna matchen, detta betyder att jag dubblar insatsen om det blir kryss eller Midtjylland seger.  Vid förlust för Midtjylland förlorar jag  (oddset x min insats – insatsen = 7200 kronor) 

SPELMOTIVERING:

Midtjylland, är på en andraplats i tabellen, endast fyra poäng bakom Köpenhamn, nu med denna match som hängmatch. Vinner man mot Nordsjælland ikväll, så är man bara en poäng bakom stora rika fina Köpenhamn. Det är en måste match som spelas, vill man hänga på Köpenhamn, måste man ta tre poäng och på så sätt fortsätta sätta press på Köpenhamn. Formen i laget är så sjukt bra,så det borde inte vara några problem, detta ska man klara av. Spelarna lirar med självförtroende så det står härliga till och Midtjylland har inga planer på att låta Köpenhamn springa hem serien, de utmanar Köpenhamn om ligaguldet och chansen till att de vinner ligan igen, som förra året finns absolut. Midtjylland har inför kvällens möte sex raka segrar i ligaspelet, de har bara förlorat en match sedan i juli månad. Det betyder, att man har förlorat en match på de 21 senaste omgångarna i Danmark. Jag tror stenhårt på att hemmalaget klara av kvällens match och tar ytterligare en trea. Som bookmaker garderar jag upp mig och ger oss vinst både på hemmaseger och kryss. Lägg nu också till att Midtjylland endast noterats för ett poängtapp på hemmaplan den här säsongen, man har dessutom förkrossade 33-7 i målskillnad, detta ska bara sluta på ett sätt enligt mig.

Nordsjælland, ligger först på en sjundeplats i ligan och är hela 22 poäng bakom Midtjylland i tabellen. Med andra ord klasskillnad om man ska se till tabelläget och till poängskörden. I Danmark är skillnaden mellan de största lagen som Köpenhamn och Midtjylland  enorm om man jämför med resterande klubbar i Danmark. Allting handlar förstås om pengar och lyckas man ute i Europa så blir det snett i längden. Nu är förvisso Nordsjælland på gång, de har noterats för två raka segrar i ligaspelet, men det är också viktigt att säga att det var mot sämre lag än kvällens motstånd, man möte (Hobro) och (Vejle) som är är sist, och näst sist i tabellen. Jag är helt övertygade om att det kommer bli en match med farligt många chanser för hemmalaget och att bortalaget får försöka kontra sönder matchen. Midtjylland är betydligt bättre än Nordsjælland och det lär också spegla matchbilden. 

 • VARNING FÖR!

Allt kan hända i en fotbollsmatch, ett rött kort, ett snabbt kontringsmål, bara se på fredagens matcher där både Dortmund och Inter förlorade rätt säkra matcher. Vill man inte boka spelet som kan kosta mycket om man förlorar så finns det bra möjlighet att sätta en rak etta till 1,57 i odds.

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA: Midtjylland

 • 24/02/19 Aarhus – Midtjylland 1-2
 • 18/02/19 Midtjylland – Aalborg 2-1
 • 11/02/19 Vendsyssel – Midtjylland 0-1
 • 16/12/18 Horsens – Midtjyllan 1-3
 • 07/12/18 Midtjylland – Odense 3-0
 • 02/12/18 Randers – Midtjylland 1-2

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA HEMMA: Midtjylland

 • Vinst; 4/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 0/5
 • Målskillnad; 16-4

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA: Nordsjælland

 • 16/02/19 Nordsjaelland – Hobro 2-1
 • 10/02/19 Nordsjaelland – Broendby 3-3
 • 16/12/18 Esbjerg – Nordsjaelland 3-0
 • 10/12/18 Nordsjaelland – Aarhus 1-0
 • 02/12/18 Sonderjyske – Nordsjaelland 1-2
 • 25/11/18 Nordsjaelland – Odense 1-3

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA BORTA: Nordsjælland

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 2/5
 • Målskillnad; 7-7

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

SKADELÄGET JUST NU:

 • Midtjylland Borta helt; Korcmar (knäskada) Frågetecken för;  (knäskada), Junior Brumado (muskelskada), Nicolaisen (knäskada)
 • Nordsjælland : Borta helt; Frese (– ) Frågetecken för; Inga rapporterade.

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Superligan / Land: Danmark / Spelplats: MCH Arena (Herning) / Spelstopp: 4/3 kl 18,59 Insats 1000 kr / Odds: 8,20 / Spelbolag: Betfair Exchange. Spel: Boka = bookmaker, jag tror inte att Nordsjælland  ska vinna matchen, detta betyder att jag dubblar insatsen om det blir kryss eller Midtjylland seger.  Vid förlust för Midtjylland förlorar jag  (oddset x min insats – insatsen = 7200 kronor) / Insats 1000 kr / Odds: 8,20 / Spelbolag: Betfair Exchange.

PROVA GRATIS OCH FÅ 450 KR TILLBAKA I KONTANTER OM DITT SPEL FÖR 450 KR INTE GÅR IN. KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN FÖR ATT VARA MED PÅ DET BÄSTA SOM HÄNT SPELBRANSCHEN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *