fbpx
Connect with us

DAGENS SPEL; Ett riktigt bra spel som bookmaker ikväll på Betfair Exchange

Publicerad

on

Min andra match idag sätter jag som boka=bookmaker på Betfair Exchange, ni kan läsa här hur det går till. Men för att i enkla drag förklara det, så är det jag som utmanar en annan spelare i matchen Real Sociedad – Atletico Madrid. Jag spelar alltså att Real Sociedad inte ska vinna matchen, med andra ord så vinner jag om det blir kryss eller AM seger. Jag har möjlighet att sätta mitt egna odds på Betfair Exchange som också kallas spelbörsen. Jag har sedan tidigare rekat som Backa=spelare i matchen Verona – Venezia som ni kan läsa här.

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla plattformen för oss spelare och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

Endast 2% kommission till nya spelare på spelbörsen. Om du registrera dig på länken nedan så har du 2% istället för 5% i kommission på alla dina vinster. Alternativ 2; Se längst ner  på sidan om vårt andra erbjudande, klicka på kampanj och välj vilket alternativ du vill använda.

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Real Sociedad – Atletico Madrid

SPELFÖRSLAGET:

Liga: La Liga / Land: Spanien / Spelplats: Estadio Anoeta (San Sebastian) / Spelstopp: 4/3 kl 18,29 / Spel: Boka = bookmaker, jag tror inte att Real Sociedad ska vinna matchen, detta betyder att jag dubblar insatsen om det blir kryss eller AM seger, skulle Real Sociedad vinna, förlorar jag (oddset x min insats – insatsen = 1500 kronor) / Insats 500 kr / Odds: 4,0 / Spelbolag: Betfair Exchange.

SPELMOTIVERING:

Real Sociedad, går riktigt bra i ligan S25 V9 O8 F8 M 30:25 P35 är raden och med denna rad placerar man sig på en åttonde plats och bara fem poäng upp till en CL plats. Det låter kanske konstigt att boka denna match som bookmaker! Nja, man möte ett fruktansvärt starkt lag så jag tror inte att man kan ta alla tre poängen i dagens match. På hemmaplan är man faktiskt sämre än borta S12 V4 04 F4 M 14:12 P16. Vilket i de flesta fall brukar vara tvärtom i de stora ligorna. Det är ett snålspelade Real S som tar emot AM och siffrorna lär väl inte inte sticka iväg i denna match heller då båda lagen är defensivt duktiga.Tittar man i formtabellen så är det ett lag i ruskig form S5 V2 O3 F0 M 5:1 P9, med andra ord ingen match jag skulle spela som vanlig spelare. Det inger respekt att bara släppt in ett mål på de fem senaste hemmamatcherna. Nu kommer AM till Estadio Anoeta och då blir det verkligen till att bekänna färg för hemmalaget, jag tror inte man kommer vinna mot ett AM i storslag efter Juventus segern i CL. Att Real Sociedad kan ta ett ett kryss, den är inte omöjlig, men alla tre poängen tar man inte med sig hem till kvällens tapas.

Atletico Madrid, ger och tar, ett snålt spelande lag som faktiskt krossade starka Juventus (2-0) hemma i CL, detta gör att det är ett lag med riktigt bra självförtroende som kommer till San Sebastian idag. Med sin andra plats i ligan S25 V14 O8 F3 M 36:17 P50, så är man tio poäng efter suveräna Barcelona som vann sin match igår mot Real Madrid (1-0), alltså vid seger är det sju poäng upp och jakten fortsätter för att få vinna titeln. Nu är formen i de senaste matcherna inte så bra som man kanske ska önska sig, man har faktiskt bara tagit nio poäng på de fem senaste och målskillnad är inte så bra som väntat (6-4). Borta facit då? Det är trots allt det som är det viktigaste. Ja här är man grymma S5 V4 00 F1 M 6:3 P12. Förlusten kom mot Betis (1-0) vilket var en klar överraskning. Nu är de varnade att det inte går av sig själv, så att de inte ska klara minst ett kryss ikväll ser jag som ett stort nederlag. Två bra lag som tar defensiven först, det får gärna sluta 0-0 för min del.

 • VARNING FÖR!

Två starka lag i form, ett första mål för hemmalaget kan ställa till det för spelet. Givetvis är det tvärtom också, ett mål för AM kommer göra det svårt för hemmalaget. Ser detta som en kryss match, med fördel AM att kunna ta alla tre poängen. Men det gäller att de är på tårna och inte slappnar av bakåt.

REAL SOCIEDAD; RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA: 

 • 25/02/19 Girona – Real Socied 0-0
 • 16/02/19 Real Socied – Leganes 3-0
 • 10/02/19 Valencia – Real Socied 0-0
 • 02/02/19 Real Socied- At. Bilbao 2-1
 • 27/01/19 Real Socied- Huesca 0-0
 • 20/01/19 Vallecano – Real Socied 2-2

REAL SOCIEDAD; RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA HEMMA:

 • Vinst; 3/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 2/5
 • Målskillnad; 10-5

ATLETICO MADRID; RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA:

 • 24/02/19 At. Madrid – Villarreal 2-0
 • 16/02/19 Vallecano – At. Madrid 0-1
 • 09/02/19 At. Madrid – Real Madrid 1-3
 • 03/02/19 Real Betis – At. Madrid 1-0
 • 26/01/19 At. Madrid – Getafe 2-0
 • 19/01/19 Huesca – At. Madrid 0-3

ATLETICO MADRID; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 2/5
 • Målskillnad; 6-3

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

SKADELÄGET JUST NU:

 • Real Sociedad: Borta helt; Illarramendi (ljumskskada) Frågetecken för; Concha  (ljumskskada), Espinaoza ( fotskada), Januzaj (vristskada), Merquelanz (knäskada, Rosrigues ( vristskada)
 • Atletico Madrid: Borta helt; Hernandez (knäskada) Frågetecken för; Inga rapporterade.

SPELFÖRSLAGET:

Liga: La Liga / Land: Spanien / Spelplats: Estadio Anoeta (San Sebastian) / Spelstopp: 4/3 kl 18,29 / Spel: Boka = bookmaker, jag tror inte att Real Sociedad ska vinna matchen, detta betyder att jag dubblar insatsen om det blir kryss eller AM seger, skulle Real Sociedad vinna, förlorar jag (oddset x min insats – insatsen = 1500 kronor) / Insats 500 kr / Odds: 4,0 / Spelbolag: Betfair Exchange.

PROVA GRATIS OCH FÅ 450 KR TILLBAKA I KONTANTER OM DITT SPEL FÖR 450 KR INTE GÅR IN. KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN FÖR ATT VARA MED PÅ DET BÄSTA SOM HÄNT SPELBRANSCHEN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen