Alla SpeltipsBettingpanelen

EXPERTREK; Ett riktigt bra spel i Italien spelas på Betfair Exchange

Söndagens match mellan Verona - Venezia har en klar vinnare!

Medans Dortmund inte gjorde jobbet i fredagsspelet, blev det bättre med Norwich som verkligen gjorde jobbet borta mot Millwall under lördagen. Nu laddar jag för söndagens spel och har hittat två riktigt bra spel. Det första kommer här och är hämtat från Serie B i Italien. Jag kommer nu att agera spelare= backa spelet på Betfair Exchange. Det betyder att jag tror att laget jag spelar på ska vinna matchen. Ni har fått sex spel rekade på senaste tiden och fem har suttit fint, det är Dortmund som krossade lite av en riktigt bra vecka. Nu laddar jag om igen och söndagens spel ska in i mål.

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla plattformen för oss spelare och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

PROVA GRATIS OCH FÅ 450 KR TILLBAKA I KONTANTER OM DITT SPEL FÖR 450 KR INTE GÅR IN. KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN FÖR ATT VARA MED PÅ DET BÄSTA SOM HÄNT SPELBRANSCHEN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Verona – Venezia

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Serie B / Land: Italien / Spelplats:  Stadio Marc’Antonio Bentegodi (Verona) / Spelstopp: 3/3 kl 20,59 / Spel: Backa = spelare, jag tror att Verona ska vinna / Insats 1500 kr / Odds: 1,85. / Spelbolag: Betfair Exchange.

SPELMOTIVERING:

Verona, jojolaget som går upp i serie A och sen faller pladask igen, går bra i Serie B, framför allt på hemmaplan. Man har ett grymt facit på de tio senaste hemma. S10 V5 O4 F1 M 17:10 P19. Verona har verkligen möjlighet att hänga på topplagen, när man äntrar sin hemmaplan under söndagskvällen, de har bara sex poäng upp till en av två direktplatser som finns, närmast på den sista av dessa platser finns Palermo som vann sin lördagsmatch mot ett annat topplag Lecce. Just Lecce ligger precis före Verona i ligan och vid vinst går man om laget. Med sin sjätte plats så ligger man på kval till serie A, ettan och tvåan går direkt till serie A, plats tre till åtta får kvala. Så en otroligt viktig hemmamatch. På de fem senaste har man ingen förlust, det är två kryss och tre segrar och hela 11-4 i målskillnad. Det måste tilläggas att det bara är ett lag som är sämre än kommande motstånd som man mött på dessa matcher och det är Crotone, annars har det varit riktigt bra motstånd som kommit till Marc’Antonio Bentegodi utan att få hämta med sig alla tre poängen. Jag ser inte, att det inte ska fortsätta med segrar för hemmalaget, man är i kanonform och hemma är man helt enkelt för bra för kommande motstånd.

Venezia, har tvärtemot Verona inte gått så bra varken hemma eller borta. Med en femtonde placering är det lite kris i laget, S24 V6 O8 F10 M 23:29 P26. man är bara tre poäng över det röda sträcket som betyder tack och hej då till serie BBra bakåt, men framåt med endast 29 gjorda mål kommer man inte långt. Nu ligger man på ett annat streck och det är kvalstrecket som innebär att man för kvala sig kvar om man inte åker under strecket och åker ut direkt. Detta måste väl trots allt kallas kniven på strupen! Bortaplan då? Ja inte är det någon angenäm läsning när man ser deras statistik,  S10 V1 O4 F5 M 7:13 P7. Endast en vinst på tio matcher, skulle inte tro att det kommer en till under söndagen heller. Om de ska klara sig kvar så måste de givetvis börja vinna sina matcher även på bortaplan, men de möter ett riktigt starkt hemmalag så det kommer inte ske i denna match. Man får fokusera på sämre motstånd och givetvis sin egna borg. All statistik talar emot att man ska kunna rubba Verona borta.

 • VARNING FÖR!

Italiensk fotboll, den är så smutsig och det är så mycket politik och mutade lag och spelare som gör allt för att få behålla alla lemmar intakt. Nu gillar jag italiensk fotboll, jag tycker om deras disciplin och deras taktiska kunskaper, så det är med lite vemod jag klankar ner på det faktum att den är smutsig. Men desto längre ner i seriesystemet, desto smutsigare blir den och vi har alla hört talas om läggmatcher och hot som spelat in i olika matcherna. Nu hoppas jag att denna match inte blir en läggmatch, om det inte blir det så kommer Verona vinna denna match till oss.

VERONA; RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA: 

 • 6/02/19 Lecce – Verona 2-1
 • 22/02/19 Verona – Salernitana 1-0
 • 17/02/19 Spezia – Verona 1-2
 • 10/02/19 Verona – Crotone 1-1
 • 02/02/19 Carpi – Verona 1-1
 • 28/01/19 Verona – Cosenza 2-2

VERONA; RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA HEMMA:

 • Vinst; 3/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 2/5
 • Målskillnad; 11-4

VENEZIA; RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA:

 • 7/02/19 Venezia – Perugia 2-3
 • 24/02/19 Livorno – Venezia 1-0
 • 11/02/19 Venezia – Lecce 1-1
 • 03/02/19 Benevento – Venezia 3-0
 • 27/01/19 Venezia – Padova 2-1
 • 21/01/19 Spezia – Venezia 1-1

VENEZIA; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 0/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 3/5
 • Målskillnad; 2-7

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

SKADELÄGET JUST NU:

 • Verona: Borta helt; Inga rapporterade när detta skrivs Frågetecken för; Inga rapporterade när detta skrivs
 • Venezia: Borta helt; Inga rapporterade när detta skrivs Frågetecken för; Inga rapporterade när detta skrivs.

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Serie B / Land: Italien / Spelplats:  Stadio Marc’Antonio Bentegodi (Verona) / Spelstopp: 3/3 kl 20,59 / Spel: Backa = spelare, jag tror att Verona ska vinna / Insats 1500 kr / Odds: 1,85. / Spelbolag: Betfair Exchange.

PROVA GRATIS OCH FÅ 450 KR TILLBAKA I KONTANTER OM DITT SPEL FÖR 450 KR INTE GÅR IN. KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN FÖR ATT VARA MED PÅ DET BÄSTA SOM HÄNT SPELBRANSCHEN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *