Alla SpeltipsBettingpanelen

EXPERTREK: Norwich klipper in ett säkert spel till oss!

Är bookmaker på matchen på Betfair Exchange, mycket ska till om Norwich inte klarar minst ett kryss.

Jag kommer boka Millwall i matchen mellan Millwall – Norwich på Betfair Exchange. Med detta menas att jag agerar bookmaker i matchen. Vilket också betyder att jag inte tror att Millwall ska vinna. Om Norwich vinner eller spelar kryss i matchen så vinner jag samma summa som jag satsat, i detta fall 1000 kronor. Skulle Millwall vinna så får jag betala 2650 kronor till spelaren, alltså (oddset 3,65 X 1000 = 3650 kr – insatsen 1000 kr = 2650 kr). Då jag räknat ut att sannolikheten att spelet ska gå in är 73,3% chans, så tycker jag att det är ett riktigt bra spel där jag inte får betala för mycket om Millwall skulle vinna. Att spela boka på spelbörsen innebär att du agerar bookmaker och spelar mot en annan spelare som tror annorlunda jämfört med dig. Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla plattformen för oss spelare och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

PROVA GRATIS OCH FÅ 450 KR TILLBAKA I KONTANTER OM DITT SPEL FÖR 450 KR INTE GÅR IN. KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN FÖR ATT VARA MED PÅ DET BÄSTA SOM HÄNT SPELBRANSCHEN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Milwall – Norwich

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: The Den (London) / Spelstopp: 2/3 kl 15,59 / Spel: Som bookmaker, jag bokar att Millwall inte ska vinna / Insats 1000 kr / Odds: 3,65  = vinner Millwall måste jag betala den andra spelaren 3650 kr –  insatsen 1000 kr  = 2650 kr. Vinner Norwich eller spelar oavgjort så får jag 1000 kronor av spelaren som spelat emot mig. / Spelbolag: Betfair Exchange.

SPELMOTIVERING:

Millwall, hemma på The Den, är aldrig lätta att tampas med, man är ökända för sina fans som inte har några begränsningar. Nu möter man serieettan Norwich och man behöver verkligen sina fans med sig för att kunna knipa någon pinne i denna match. Det ser onekligen inte speciellt bra ut för Millwall, man är på väg att ramla ur Championchip. Med endast 34 inspelade poäng och en katastrofal målskillnad på 37-50, så ska det till ett smärre under att man ska rå på Norwich. Hemmaplan är som sagt Millwall,s starka sida, men det kan givetvis också bli tvärtom, när krävande fans vill se ett bättre lag som presterar mer än vad man gjort hittills. Av sina 34 poäng har man presterat följande hemma; S17 V6 O6 F5 M 21:21 P24. Alltså inte helt ofarliga hemma. När Norwich kommer på besök har man verkligen en stor press på sig, det är bara fyra ynka poäng ner till det röda strecket och Rotherham, emellan sig har de dessutom Reading på samma poäng som Rotherham, vilket kan bli deras räddning i långa loppet. Oavsett hur krävande och viktiga fansen är för Millwall, så har jag svårt att se att Millwall ska klara av att kunna vinna mot Norwich, vilket är kravet för att mitt spel inte ska gå in. de är helt enkelt för dåliga.

Norwich, går som ett japanskt snabb tåg, visst kommer det en flopp ibland, men direkt vänder man detta till något positivt. När man förlorade borta mot Preston (3-1) så gick man hem och slickade såren för att direkt visa var skåpet skulle stå. Vinst först mot Bolton borta (0-4), sen en riktig kanonmatch senast mot topplaget Bristol City (3-2). Två gånger låg man under i matchen, men bägge gångerna kom man tillbaka och till sist blev det en seger. Det som var anmärkningsvärt i denna match var att Pukki inte gjorde några mål, det borgar nästan för att det kommer bli minst ett mål från han i denna match. Man leder serien och jag tror inte man kommer släppa iväg den i de närmaste omgångarna. Jagande Sheffield United på andra plats är i fruktansvärt fin form. De är endast två poäng efter och kommer givetvis inte ge upp att bli etta i serien. Leeds på tredje plats verkar mest trötta även om de också bara är två pinnar efter. Det som kan oroa är försvaret där man inte är lika bra som i den offensiva biten. S34 V19 O9 F6 M 68:44 P66 är raden och det är tio bollar för mycket insläppta för att det ska vara riktigt bra. Dock den offensiva är man bäst i hela Championchip på, så det får kompensera sållen där bak. oroligt viktig match och man har absolut inte råd att förlora mot lag på undre halvan, därför känns spelet riktigt bra.

 • VARNING FÖR!

Den viktigaste anfallsspelaren i Norwich är Pukki, han får inte tappa formen, när han gör mål så blir det oftast vinst. Inget mål mot Bristol City, men trots det vinst, det visar att laget är starkt ‘, även när Pukki går mållös från planen. Parkerad buss och kontringar, ett mål för Millwall sent kan ställa till det. Det röda kortet likaså. Nu är känslan att Norwich släpper inte detta och man tar med sig minst en poäng hem i bussen, det räcker för att jag plockar hem stålarna.

MILLWALL; RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA:

 • 26/02/19 Hull – Millwall 2-1
 • 23/02/19 Millwall – Preston 1-3
 • 20/02/19 Derby County – Millwall 0-1
 • 16/02/19 FC Wimbledon – Millwall 0-1
 • 12/02/19 Millwall – Sheffield W 0-0

MILLWALL; RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA HEMMA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 2/5
 • Målskillnad; 4-8

NORWICH; RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA:

 • 23/02/19 Norwich – Bristol City 3-2
 • 16/02/19 Bolton – Norwich 0-4
 • 13/02/19 Preston – Norwich 3-1
 • 10/02/19 Norwich – Ipswich 3-0
 • 02/02/1 Leeds – Norwich 1-3

NORWICH; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 9-6

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

SKADELÄGET JUST NU:

 • Millwall: Borta helt; Inga rapporterade. Frågetecken för; Inga rapporterade.
 • Norwich: Borta helt; Morris (vadskada), Thompson knäskada) Frågetecken för; Inga rapporterade

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: The Den (London) / Spelstopp: 2/3 kl 15,59 / Spel: Som bookmaker, jag bokar att Millwall inte ska vinna / Insats 1000 kr / Odds: 3,65  = vinner Millwall måste jag betala den andra spelaren 3650 kr –  insatsen 1000 kr  = 2650 kr. Vinner Norwich eller spelar oavgjort så får jag 1000 kronor av spelaren som spelat emot mig. / Spelbolag: Betfair Exchange.

PROVA GRATIS OCH FÅ 450 KR TILLBAKA I KONTANTER OM DITT SPEL FÖR 450 KR INTE GÅR IN. KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN FÖR ATT VARA MED PÅ DET BÄSTA SOM HÄNT SPELBRANSCHEN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *