Alla SpeltipsBettingpanelenUncategorized

DAGENS SÄKRA SPEL: Dubbelchans för Dortmund med Betfair Exchange

Kassaskåpssäkra pengar i matchen Augsburg - Dortmund

Mitt senaste rek satt klockrent,  Manchester United gjorde jobbet borta mot Crystal Palace. (till reken.) Spelet lades på Betfair Exchange, sidan som bara är för oss spelare. Tre  raka spel som jag skrivit om har varit klockrena, ikväll kommer fjärde raka. Idag tänkte jag lägga ett spel som bookmaker och dubbla mina chanser att spelet ska gå in. För er som inte förstår hur det fungerar så vet ni att jag finns behjälplig för att ni ska kunna plocka hem pengarna. 

Spelet läggs på Betfair spelbörs  vilket alla spel kommer att ligga på i framtiden. Idag spelar jag som bookmaker, vilket betyder att jag bokar spelet och inte tror att Augsburg ska vinna. Jag vinner alltså om det både blir kryss och vinst för Dortmund. Vid vinst dubblar jag min insats. För att agera bookmaker krävs det ett lite större kapital än om man bara är spelare. Mer kan ni läsa här på Sportpanelen.

PROVA GRATIS OCH FÅ 450 KR TILLBAKA I KONTANTER OM DITT SPEL FÖR 450 KR INTE GÅR IN. KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN FÖR ATT VARA MED PÅ DET BÄSTA SOM HÄNT SPELBRANSCHEN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Augsburg – Dortmund

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Bundesliga 1 / Land: Tyskland / Spelplats: WWK Arena (Augsburg) / Spelstopp: 1/3 kl 20,29 / Spel: Som bookmaker, jag bokar att Augsburg inte ska vinna / Odds: 6,00 / insats 1500 kr / Spelbolag: Betfair Exchange.

SPELMOTIVERING:

Augsburg, tar ikväll mot serieledaren Dortmund hemma på WWK Arena. Det är ett sargat Augsburg som kommer till spel, enligt tidiga prognoser kan det vara hela elva spelare borta från kvällens match. Inte nog med det, resultaten har inte gått Augsburgs väg i årets Bundesliga. Man placerar sig på en femtonde plats efter 23 omgångar V4 O6 F13 M 32:45 P18. Hemmaplan är inte så mycket bättre än bortaplan, det skiljer marginellt S11 V2 O4 F5 M 9:19 P10. Med detta facit på hemmaplan är man näst sämst i ligan, bara Hannover är sämre. På de fem senaste matcherna i ligan har man bara en vinst och den kom 2 februari mot Mainz hemma (3-0). Ett Mainz som placerar sig på en elfte plats i ligan. När man nu möter serieledaren kan jag inte se att man ska kunna vinna denna match, vilket dubblar min insats när jag spelar som bookmaker på Betfair Exchange

Dortmund, gjorde en katastrofal match borta mot Tottenham (0-3) i den så viktiga CL. Efter det så spelade man bara oavgjort mot Nürnberg (0-0) för att sen resa sig lite ur den djupa grop man hamnat i och vinna mot Leverkusen (3-2). Att lagkapten Raus saknas är väl ett understatement, oj så viktig den gamle man är med alla unga spelare i laget. Nu leder man fortfarande serien med tre poäng före Bayern, men det är ett hårt jagat Dortmund som måste vinna sina matcher för att få kunna ha möjlighet att vinna titeln. Bayerns form är på väg upp och Dortmunds form har varit svag sen Raus försvann med en lårskada. Nu är kaptenen på väg tillbaka och kommer att testas sent för att se om han kan finnas med åtminstone på bänken. I tabellen har man dock visat sin klass med bara en enda förlust hittills
S23 V16 O6 F1 M 57:25 P54. Tre poäng bättre och sju plus mål upp på det jagande Bayern. Borta facit är inte heller dåligt i ligan S11 V6 O4 F1 M 17:8 P22. När man åker för att spela mot ett av seriens sämsta bortalag, lär man inte förlora. Alla poäng i striden om titeln är nu så viktig.

 • VARNING FÖR!

Jag kan inte hitta någon riktig varning för detta spel, jag agerar bookmaker och har fått en spelare som tror att Augsburg kommer att vinna. Jag vinner både vid kryss och Dortmund vinst. Det som kan vara viktigt är att Raus i alla fall finns på bänken, det höjer moralen ytterligare i detta lag  om inte så måste många andra kliva fram i dagens match.. Annars inga varningar.

AUGSBURG; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Freiburg 5-1 Augsburg
 • 41% Bollinnehav 59%
 • 19 Målchanser 14
 • 11 Skott på mål 4
 • 4 Skott utanför mål 8
 • 4 Blockerade skott 2
 • 18 Frisparkar 17
 • 8 Hörnor 1
 • 3 Offsides 2
 • 3 Målvaktsräddningar 6
 • 13 Regelbrott 16
 • 0 Röda kort 1
 • 0 Gula kort 3
 • 322 Passningar totalt 475
 • 241 Lyckade passningar 380

AUGSBURG; RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA HEMMA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 3/5
 • Målskillnad; 6-9

DORTMUND; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Dortmund 3-2 Leverkusen
 • 33% Bollinnehav 67%
 • 9 Målchanser 13
 • 4 Skott på mål 4
 • 3 Skott utanför mål 5
 • 2 Blockerade skott 4
 • 10 Frisparkar 11
 • 3 Hörnor 8
 • 1 Offsides 2
 • 2 Målvaktsräddningar 1
 • 10 Regelbrott 9
 • 1 Gula kort 2
 • 360 Passningar totalt 727
 • 269 Lyckade passningar 640

DORTMUND; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 2/5
 • Målskillnad; 3-6

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

SKADELÄGET JUST NU:

 • Augsburg: Borta helt; Framberger (knäskada), Oxford (rött kort)
  Frågetecken för;  Finnbogason (knäskada), Gouweleeuw ( ljumskskada), Hahn (vadskada), Jakob (knäskada) Moravek (ljumskskada), Richter ( muskelskada), Schieber (muskelskada), Scwarzholz (knäskada)
 • Dortmund: Borta helt; (–) Frågetecken för; Raus (lårskada), Piszcek (hälseneskada), Pullsic (muskelskada)

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Bundesliga 1 / Land: Tyskland / Spelplats: WWK Arena (Augsburg) / Spelstopp: 1/3 kl 20,29 / Spel: Som bookmaker, jag bokar att Augsburg inte ska vinna / Odds: 6,00 / insats 1500 kr / Spelbolag: Betfair Exchange.

PROVA GRATIS OCH FÅ 450 KR TILLBAKA I KONTANTER OM DITT SPEL FÖR 450 KR INTE GÅR IN. KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN FÖR ATT VARA MED PÅ DET BÄSTA SOM HÄNT SPELBRANSCHEN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *