fbpx
Connect with us

DAGENS SPEL: Manchester United med ett KANON ODDS på bortaplan.

Publicerad

on

Manchester United

Det har varit lite stiltje för min sida med att reka på sistone. Detta beror enbart på att jag/vi håller på att testa Betfair Exchange, också kallad spelbörsen. En sida som tillhandahålls av Betfair, men som är enbart för oss spelare. Att jag som spelare inte använd denna sida tidigare, mer än vid få tillfällen är en bedrövelse. Jag kommer aldrig mer spela på en ”vanlig” spelsida när jag nu har upptäckt alla fördelar med denna fantasirika sida. jag kommer nu lägga samtliga rek på Betfair Exchange.

På Sportpanelen har vi skrivit hur spelbörsen eller Exchange på Betfair fungerar, där kommer ni också förstå varför jag byter bort alla spelbolag. Här spelar vi spelare mot spelare, där du kan vara antingen spelare eller bookmaker. Det kanske låter krångligt men det är busenkelt. Vi kommer visa alla fördelar i att vara både spelare och bookmaker, men vi börjar med att vara spelare. Häng med oss på en resa som kommer göra er till vinnare alla kategorier.

Idag spelar jag ett Asien spel på Betfair Exchange, jag har fått oddset 1,73. På samma spel på bet365 får jag 1,575. Bara detta är anledning till att byta. Nu har vi en kampanj  till alla som vill köra igång och vara med för att se fördelarna och givetvis få bättre odds. Registrera i länken nedan, sätt in 450 kronor så får du ett gratis spel på 450 kronor, med andra ord du förlorar inget om du spelar för dina insatta 450 kronor. Skulle ditt spel gå fel får du pengarna tillbaka på ditt konto. Klicka på länken nedan för att registrera dig.

PROVA GRATIS OCH FÅ 450 KR TILLBAKA I KONTANTER OM DITT SPEL FÖR 450 KR INTE GÅR IN. KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN FÖR ATT VARA MED PÅ DET BÄSTA SOM HÄNT SPELBRANSCHEN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Crystal Palace – Manchester United

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Premier League / Land: England / Spelplats: Selhurst Park (London) / Spelstopp: 27/2 kl 20,59 / Spel:  Manchester United 0,0 Asien hcp  / Odds: 1,73 vid oavgjort pengarna tillbaka. / Spelbolag: Betfair Exchange.

SPELMOTIVERING:

Crystal Palace, går väldigt bra just nu, laget har tagit flera trepoängare under den senaste tiden och har klättrat rejält i tabellen. I skrivande stund hittas laget på en fjortonde plats med trettio poäng. Crystal Palace fina form har gett klubben ett skönt avstånd från bottenstriden, Southampton som är under strecket, har sex poäng upp till det formstarka Crystal Palace. Roy Hodgsons lag kommer senast ifrån en bortavinst mot Leicester (1-4) en match där Crystal Palace var otroligt effektiva. Laget backade hem och såg till att ligga rätt i de defensiva positioner och ställa om på kontringar. Leicester lyckades inte förvalta det höga bollinnehav man hade, istället var det Crystal Palace som ställde om och gjorde hela fyra mål. Det speglar dock inte bilden av matchen och resultatet är faktiskt lite missvisande.

Förmodligen kommer Hodgson använda sig av liknande taktik när man nu tar emot Manchester United hemma. Men Uniteds offensiv och framför allt defensiv är flera klasser bättre än Leicesters, så det kommer inte bli några fyra mål gjorda denna gång. Palace har inte förlorat i ligan sedan den 19 januari då de förlorade mot Liverpool. Roy Hodgson brottas precis som Solskjaer med flera skador, ”se nedan”. Palace fina form syns dock inte i tabellen, när man tittar på hemmaplan i ligan har man följande siffror;  S13 V3 O4 F6 M 9-12 P13. Inte riktigt så bra som själva helheten låter, när man dessutom ser att man hemma i ligan förlorat mot Watford och kryssat mot West Ham och Cardiff, så skrämmer det mig inte nämnvärt.

Manchester United, är fortfarande obesegrade i ligan under Solskjaers ledning. United har sedan hans ankomst höjt sig rejält jämfört med Mourinhos. Solskjaer har verkligen fått igång lagets offensiv och spelare som Marcus Rashford och Paul Pogba har hittat formen igen. United är givetvis solklara favoriter inför mötet med Crystal Palace, det höga oddset som erbjuds på en rak tvåa beror på lagets skadebekymmer och givetvis på motståndarnas fina form. I tabellen hittas United på en femteplats, en placering som betyder Europa League plats. Bakom, jagar formsvaga Chelsea som har en match mindre spelad. På bortaplan har man verkligen lyft sig, med fem raka bortasegrar har man skaffat följande siffror i ligan på bortaplan; S14 V8 O2 F4 M 27-19 P26. Detta ger mig stort hopp om att man i kvällens match kommer vara det lag som kommer kunna ta hem alla tre poängen

Mot Liverpool gick tre spelare sönder och fick byta, ingen av dessa kommer vara tillgänglig under kvällen. Det handlar om Ander Herrera, Juan Mata och Jesse Lingard. Stjärnan Marcus Rashford sågs även halta i matchen men det finns chans att han spelar mot Crystal Palace. Mer om skadeläget för de båda lagen ser ni längre ner. På grund av Manchester Uniteds långa skadelista väljer jag att spela ett Asien spel med pengarna tillbaka vid kryss. Hade vi nu agerat bookmaker på Betfair Exchange hade vi kunnat spela att Crystal Palace inte ska vinna, vilket skulle ge oss en stor fördel jämte emot andra spelare. Detta kommer vi dock komma till senare. 

 • VARNING FÖR!

Min varning ligger i att Crystal Palace har en bra form och den gamle Roy vet hur man ska spela mot lag där man blir pressad under stora delar av matchen. Dessutom är Manchesters skadeläge inte det optimala, även om man har bra spelare på bänken, är det ett stort avbräck med skadorna sedan Liverpool matchen.

CRYSTAL PALACE; SENASTE MATCH I LIGAN:

 • Leicester 1-4 Crystal Palace
 • 65% Bollinnehav 35%
 • 27 Målchanser 7
 • 5 Skott på mål 5
 • 10 Skott utanför mål 2
 • 12 Blockerade skott 0
 • 13 Frisparkar 5
 • 8 Hörnor 3
 • 0 Offsides 1
 • 1 Målvaktsräddningar 4
 • 7 Regelbrott 14
 • 2 Gula kort 1
 • 541 Passningar totalt 289

CRYSTAL PALACE; RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA HEMMA:

 • Vinst; 3/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 7-3

MANCHESTER UNITED; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Manchester United 0-0 Liverpool
 • 35% Bollinnehav 65%
 • 6 Målchanser 7
 • 3 Skott på mål 1
 • 1 Skott utanför mål 4
 • 2 Blockerade skott 2
 • 17 Frisparkar 18
 • 3 Hörnor 7
 • 3 Offsides 1
 • 1 Målvaktsräddningar 3
 • 15 Regelbrott 17
 • 1 Gula kort 3
 • 317 Passningar totalt 565

MANCHESTER UNITED; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 5/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 0/5
 • Målskillnad; 10-1

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

SKADELÄGET JUST NU:

 • Crystal Palace: Borta helt; Kelly (muskelskada), Sakho ( knäskada), Souare (axelskada) Speroni (lårskada), Wan.Bissaka ( lårskada), Wickman (–)
  Frågetecken för;
 • Manchester United: Borta helt; Herrera (lårskada), Lingard (lårskada), Mata (lårskada), Valencia ( vadskada) Frågetecken för; Darmian (–) Jones (sjuk), Martial (ljumskskada), Rashford ( vristskada)

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Premier League / Land: England / Spelplats: Selhurst Park (London) / Spelstopp: 27/2 kl 20,59 / Spel:  Manchester United 0,0 Asien hcp  / Odds: 1,73 vid oavgjort pengarna tillbaka. / Spelbolag: Betfair Exchange.

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen