Alla SpeltipsBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Asien spel läggs med pengar tillbaka på oavgjort.

Holländska andra ligan får bli måndagens säkra spel!

Vi närmar oss slutet på februari månad, en spelmånad som inte gått som jag velat, ett par dagar kvar för att hitta några bra spel och jag tror mig hittat detta i Holländska andra ligan. Ett hårt jagande FC Oss vill ta sig upp på kvartsfinalplats för att för möjligheten att utmana om avancemang till högsta ligan. När man ikväll möter Jong Utrecht borta är det ett måste med att åtminstone ta en poäng.
Spelet lägga på Bet365, kampanj för detta spelbolag ser ni nedan.

Alla nya kunder på Bet365 får 100% på sin insättning upp till 1000 kronor. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande
Gå till kampanjen

Jong Utrecht – FC Oss

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Eerste Divisie / Land: Holland / Spelplats:  Sportcomplex Zoudenbalch (Utrecht) / Spelstopp: 25/2 kl 20,00 / Spel: FC Oss 0,0 Asien hcp  / Odds: 1,525, vid oavgjort pengarna tillbaka. / Spelbolag: Bet365.

SPELMOTIVERING:

Jong Utrecht, placerar sig sist i andra ligan när man ikväll tar emot FC Oss hemma på Sportcomplex Zoudenbalch. Det unga Utrecht laget som är ett kombinerat b-lag, utvecklingslag har inte lyckats speciellt bra denna säsong. Det man måste ha i påminnelse är att man inte åker ur andra divisionen i Holland, så egentligen för de stora lagen är det en utvecklingsserie för att de ska ha möjlighet att ta fram bra talanger till sitt första lag som spelar i högsta ligan. I år kan man inte säga att Jong Utrecht lyckats hitta talangerna, då man med endast fjorton inspelade poäng är absolut sist i serien. man har dessutom släppt in hela 60 mål, vilket ger ett snitt på 2,4 mål på de 25 spelade matcherna. Med endast tre vunna matcher, vilket tre är på hemmaplan, räcker man helt enkelt inte till.                  Hemma ser ut så här; S12 V3 O3 F6 M 19:26 P12. Hela 29 insläppta hemma visar att försvaret läcker som ett stort fiskenät med hål i från djupaste Norska fjorden. Det är dock på hemmaplan som man tagit sina tre vinster, så lite fokus finns det trots allt hemma. 

FC Oss, blir man inte riktigt klok på, med endast 31 gjorda mål på 25 matcher (snitt 1,24 per match), spelar man tätt bakåt för att lyckas vinna sina matcher. Laget har bara släppt in 29 mål på dessa matcher och det är tredje bäst i ligan. 31-29 i målskillnad visar på en bra defensiv men en mindre bra offensiv. Att man håller tätt med 1,16 insläppta mål per match gör att man har ett riktigt bra försvar som är svår forcerat. Laget har under säsongen presterat bättre borta än hemma, vilket bör ge en fördel i kvällens bortamatch. Man placerar sig på en tionde plats vilket innebär att man är endast en poäng till att gå upp till att spela en kvartsfinal för att ta sig till en plats i högsta ligan. Man har dessutom bara sex poäng upp för att ligga på en semifinalplats och slippa kvarten för playoff. Nu är detta en häng match, så med seger ikväll så kommer man ett steg närmare ett bättre playoff läge.
Borta ser ut så här; S12 V6 O2 F4 M 15:11 P20. Man har alltså tagit fler poäng borta än hemma vilket ser bra ut för matchen. Detta trots katastrof resultat de senaste tre bortamatcherna, där man har förlorat och har 1-9 i målskillnad, men mot bättre motstånd än vad dagen erbjuder.

 • VARNING FÖR!

Det som ser lite oroväckande ut är att FC Oss inte producerar fler mål än vad de gör, detta är anledningen till mitt Asien spel. Jag tror absolut på en seger, men vill dock höja ett varningsfinger för detta faktum. Det finns också ett litet oroande att FC Oss inte har presterat bra de senaste matcherna borta, med 2-10 i målskillnad och fyra förluster av fem, känns en rak två trots allt lite osäker. Tittar man på en rak två på Bet365 så får man hela 2,05 i odds, detta innebär att de anser att det är 48% chans att matchen ska gå in. Med mitt spel så har jag 65% chans och dessutom pengarna tillbaka vid kryss.

Jong Utrecht; SENASTE MATCH I LIGAN:

 • Maastricht 4-2 Jong Utrecht

Jong Utrecht; RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA HEMMA:

 • Vinst; 0/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 165
 • Målskillnad; 6-15

FC Oss; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • FC Oss 1-0 Telstar

FC Oss; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 4/5
 • Målskillnad; 2-10

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • Jong Utrecht: Venema 14 mål och 3 assist.
 • FC Oss: Dogan 15 mål och 1 assist

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Eerste Divisie / Land: Holland / Spelplats:  Sportcomplex Zoudenbalch (Utrecht) / Spelstopp: 25/2 kl 20,00 / Spel:  FC Oss 0,0 Asien hcp  / Odds: 1,525, vid oavgjort pengarna tillbaka. / Spelbolag: Bet365.

Alla nya kunder på Bet365 får 100% på sin insättning upp till 1000 kronor. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande
Gå till kampanjen

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *