fbpx
Connect with us

SPELTIPS; Ett grymt laddad Barcelona tar alla tre poängen i tidig match.

Publicerad

on

lionel-messi-barcelona

Lördagens bästa match i La liga måste vara stormötet Sevilla – Barcelona. Två kanonlag spelar en tidig lördagsmatch, matchstart redan klockan 16,15. Dock inte den tidigaste matchen i La liga denna lördag. Getafe – Vallecano spelar redan klockan 13,00, denna hinner jag tyvärr inte reka, men jag kommer spela en etta på matchen till 1,90 gånger pengarna.

Nu fokus på fina matchen i Sevilla, där jag tror att Barcelona tar alla tre poängen, men eftersom jag är en spelare och tycker att oddsen har blivit lite snedfördelade på Barcelona seger (för höga), så kommer jag spela ett Asien med Barcelona favör. Jag är här för att vinna och inget annat. Jag lägger spelet som vanligt när det gäller Asien på Bet365.

Alla nya kunder på Bet365 får 100% på sin insättning upp till 1000 kronor. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande
Gå till kampanjen

Sevilla – Barcelona

SPELFÖRSLAGET:

Liga: La liga / Land: Spanien / Spelplats:  Estadio Ramon Sanchez Pizjuan (Sevilla) / Spelstopp: 23/2 kl 16,15 / Spel:  Barcelona 0,0 Asien hcp  / Odds: 1,57, vid oavgjort pengarna tillbaka. / Spelbolag: Bet365.

SPELMOTIVERING:

Sevilla, har gjort en riktigt bra säsong. Man placerar sig på en fjärde plats för tillfälligt i La Liga efter giganterna Barcelona, Atletico Madrid och Real Madrid. Så sent som i torsdags slog man ut Lazio och gick vidare till åttondelsfinal i Europa League. Men trots detta är lagets form väldigt svag. Man har inte vunnit på tre matcher i La Liga. Först åkte man på en tung bortaförlust mot Celta Vigo (1-0). Därefter kryssade man hemma mot Eibar. I förra omgången åkte man storstryk mot dåvarande nästjumbon Villarreal som hade en fullständigt katastrofal form med sig in till den matchen (3-0). Nu väntar alltså Barcelona och trots hemmaplansfördelen tror jag att man kommer få det väldigt tufft. En ny förlust vore föga överraskande. Jag tror dessutom att matchen mot Lazio kommer kännas i kroppen när man möter seriens bästa lag.

Barcelona, är Barcelona, visst det är kanske inte som förr, när man krossade allting, man är dessutom otroligt beroende av Messi i årets Barcelona lag. Men denna säsong har i mångt och mycket varit väldigt imponerande. Man toppar La Liga med hela sju poäng ner till Atletico Madrid på andraplatsen och lekte sig vidare från gruppspelet i Champions League. Dock har det varit lite tuffare i de senaste matcherna, särskilt offensivt. Detta fantastiska Barca är visserligen obesegrade i sju raka matcher, men man har samtidigt bara vunnit två av sina sex senaste. Det bör dock inte påverka laget alltför mycket, då man trots allt spelat fin fotboll och skapat många målchanser i just dessa matcher, inte minst i CL-matchen mot Lyon tidigare i veckan.

I senaste mötet mellan Barcelona och Sevilla i Copa del Rey hade Barcelona ett mycket utsatt läge på grund av Sevillas seger hemma (2-0) i första mötet. Men detta bekom inte laget något speciellt. Istället tog man och fullständigt körde över Sevilla (6-1), Där visade man också vilket klasskillnad det finns mellan lagen när Barcelona lägger i högsta växel. Barcelona har ju dessutom vunnit fyra av de fem senaste inbördes mötena. Även om jag tror på en Barcelona seger, väljer jag att gardera upp mig lite inför kvällens match, mest för att man just förlorade bortamötet i cupen. Men blir det som hemma så är pengarna i hamn och vi får tacka för ännu en uppvisning av Messi och grabbarna runt honom.

 • VARNING FÖR!

Trötta ben och slitna kroppar, bortaplan och respekt för motståndarna, där är varningen. Jag tror det kommer bli en helt bländande match, men där man trots allt måste varna för att Sevilla är bra hemma.

SEVILLA; SENASTE MATCH I LIGAN:

 • Villarreal 3-0 Sevilla
 • 43% Bollinnehav 57%
 • 12 Målchanser 21
 • 6 Skott på mål 5
 • 3 Skott utanför mål 9
 • 3 Blockerade skott 7
 • 14 Frisparkar 11
 • 6 Hörnor 4
 • 3 Offsides 3
 • 5 Målvaktsräddningar 3
 • 7 Regelbrott 12
 • 4 Gula kort 1
 • 374 Passningar totalt 492
 • 290 Lyckade passningar 413

SEVILLA; RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA HEMMA:

 • Vinst; 3/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 11-3

BARCELONA; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Barcelona 1-0 Valladolid
 • 61% Bollinnehav 39%
 • 20 Målchanser 10
 • 8 Skott på mål 0
 • 7 Skott utanför mål 6
 • 5 Blockerade skott 4
 • 18 Frisparkar 13
 • 3 Hörnor 5
 • 3 Offsides 2
 • 0 Målvaktsräddningar 7
 • 12 Regelbrott 18
 • 1 Gula kort 3
 • 700 Passningar totalt 433
 • 632 Lyckade passningar 344

BARCELONA; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 2/5
 • Målskillnad; 3-4

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • Sevilla: Yedder 11 mål och 5 assist.
 • Barcelona: Messi 22 mål och 10 assist, men sen måste vi också lägga till Suarez 15 mål och 5 assist.

SKADELÄGET JUST NU:

 • Sevilla: Borta helt; Nolito (brutet ben)
  Frågetecken för; Escudero (muskelskada), Gnagnon (lårskada), Gonalons (bruten ankel), Navas (ljumskskada), Vidal (muskelskada)
 • Barcelona: Borta helt; Cillessen (vadskada), Rafinha (knäskada) Frågetecken för; Arthur (muskelskada), Vermaelen (vadskada)

SPELFÖRSLAGET:

Liga: La liga / Land: Spanien / Spelplats:  Estadio Ramon Sanchez Pizjuan (Sevilla) / Spelstopp: 23/2 kl 16,15 / Spel:  Barcelona 0,0 Asien hcp  / Odds: 1,57, vid oavgjort pengarna tillbaka. / Spelbolag: Bet365.

Alla nya kunder på Bet365 får 100% på sin insättning upp till 1000 kronor. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande
Gå till kampanjen

Sevilla – Barcelona

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen