fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG: Dagens bästa spel måste vara Leeds hemma mot Bolton!

Publicerad

on

Lördag och kupongerna fylls i för fullt, hela 12 miljoner i jackpott på en svår stryktipsomgång, den kan kanske äntligen ge utdelning. Men jag fokusera mitt spel på matchen Leeds – Bolton. Här har jag hittat ett Asien som måste testas. Om man ser till spelvärde kontra oddset så är det 53,4 procent chans att den ska gå in. Detta låter kanske inte så förtroendeingivande, men om man ser till att det faktiskt är seriens bästa lag som spelar hemma mot seriens näst sämsta lag, så får jag trots detta anse att mina procent känns otroligt bra och spännande. Spelet lägger jag på Bet365 denna gång, deras Asien spel håller riktigt hög klass.

Alla nya kunder på Bet365 får 100% på sin insättning upp till 1000 kronor. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande
Gå till kampanjen

Leeds – Bolton

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Elland Road (Leeds) / Spelstopp: 23/2 kl 16,00 / Spel: 1:a Leeds Asien -1,5 mål  / Odds: 1,87 / Spelbolag: Bet365.

SPELMOTIVERING:

Leeds, har en match tillgodo på de två första lagen i Championship, om den matchen blir vinst så ser det riktigt bra ut för Leeds och Pontus Jansson. Nu har det dock börjat knorras i spelartruppen att de tränar för hårt och när det blir match är man helt slut efteråt. Men det är England och i England överlever bara de som tränar hårdast, det är trots allt tjongfobollens Mecka, vilket borde passa Pontus Jansson och Leeds alldeles utmärkt. Nu när man tar emot Bolton är det en sjukt viktig trepoängare som står på spel, skulle man tappa poäng mot seriens just nu näst sämsta lag, tror jag det kommer bli svårt att ta en av de två direktplatserna till anrika PL och de stora pengarna. Hemma är Leeds näst bäst av alla just nu, 10-3-3 är starka papper i denna division som alltid är jämn. Man har hemma i borgen hela 33 inspelade poäng och en fin målskillnad på 26-14, detta gör att jag inte tror att det kommer bli något poängtapp idag.

Bolton, ja för deras del är det tvärtom,  man är nästjumbo, med en målskillnad på 21-51 och det riktig kris i laget, nu är det bara tre poäng till att ligga över strecket, men med den målskillnaden ser jag inte mycket hopp för detta lag, de kommer troligen få följa Ipswich ner i djupet. På bortaplan ska man faktiskt nämna att man är klart bättre än de lagen som ligger där nere och slåss för att överleva. Man slog ett formstarkt Birmingham senast man spelade borta (0-1) vilket gör att man höjer lite på ögonbrynen, men istället fick man då rådäng hemma mot Norwich (0-4), som vi för övrigt rekade ett Asien och spelade på med bra resultat. Nu möter man inte ett lika offensivt lag som Norwich, men man möter absolut ett lika bra lag och då ska Bolton inte ha något att hämta. Ska också tilläggas att det finns en gedigen skadelista i dagens Bolton (se längre ned).

Denna match är givetvis en säker etta, men att spela en etta och få 1,29 i odds är så meningslöst att det går helt bort,. Jag tror att Leeds ska fixa en seger med två måls marginal i denna match.

 • VARNING FÖR!

Det finns ingen varning för att Leeds inte ska vinna hemma mot Bolton, men varningen kan vara att det kommer ett mål i baken för Leeds och då måste Leeds plötsligt göra tre, Kommer första målet från Leeds så ska detta spel lösa sig.

LEEDS; SENASTE MATCH I LIGAN:

 • Leeds 2-1 Swansea
 • 61% Bollinnehav 39%
 • 18 Målchanser 9
 • 7 Skott på mål 4
 • 8 Skott utanför mål 0
 • 3 Blockerade skott 5
 • 6 Hörnor 4
 • 3 Offsides 2
 • 3 Målvaktsräddningar 5
 • 12 Regelbrott 5
 • 1 Gula kort 0
 • 608 Passningar totalt 390
 • 519 Lyckade passningar 298

LEEDS; RESULTAT PÅ HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 3/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 2/5
 • Målskillnad; 6-3

BOLTON; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Bolton 0-4 Norwich
 • 31% Bollinnehav 69%
 • 12 Målchanser 23
 • 3 Skott på mål 12
 • 6 Skott utanför mål 7
 • 3 Blockerade skott 4
 • 3 Hörnor 8
 • 1 Offsides 0
 • 8 Målvaktsräddningar 3
 • 20 Regelbrott 14
 • 1 Gula kort 0
 • 319 Passningar totalt 749
 • 230 Lyckade passningar 667

BOLTON; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 4/5
 • Målskillnad; 3-12

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • Leeds: Roofe 14 mål och 4 assist.
 • Bolton: Magennis 4 mål och 0 assist .

SKADELÄGET:

 • Leeds: Borta helt; Just nu inga rapporter på skador
  Frågetecken för; Just nu inga frågetecken för några spelare
 • Bolton: Borta helt; Connell (vadskada), Wildschut (vristskada) Frågetecken för; Alnwick (knäskada),Hobbs (hälseneskada), O´Neil (vadskada), Taylor (vadskada), Wilson (muskelskada)

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Elland Road (Leeds) / Spelstopp: 23/2 kl 16,00 / Spel: 1:a Leeds Asien -1,5 mål  / Odds: 1,87 / Spelbolag: Bet365.

Alla nya kunder på Bet365 får 100% på sin insättning upp till 1000 kronor. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande
Gå till kampanjen

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen