fbpx
Connect with us

SPELTIPS: Viktigt match i kvällens Championchip. Jag har spelet.

Publicerad

on

Onsdag kväll och fina CL matcher, hur ska Schalke kunna rå på Manchester City på hemmaplan ikväll! Och visst vinner väl Juventus borta mot Athletico Madrid eller! Två fina Champions League matcher som snart drar igång och fin oddsboost finns givetvis på sidan för CL spel. Jag hoppar dock båda dessa matcherna, oddset på Manchester City seger är skrämmande dåliga och AM är en tuff nöt för Juventus att klara av på bortaplan, detta även om jag tror att bägge lagen kan vinna ikväll. 
Jag riktar istället in mig på Derby – Millwall i Championchip och ser ett större spelvärde i denna match, hade jag fått bättre odds på City, hade jag spelat den alla dagar i veckan för jag tror verkligen på City seger.

Februari har varit en riktig skitmånad än så länge och det finns inte så många dagar kvar på att vända denna dåliga trend, men vi ska i alla fall försöka göra ett försök Jag lägger spelet på Betfair och får ett bra odds för att vara på hemmaplan. Häng med i reken nedan varför jag tror som jag gör.

Alla nya kunder på Betfair får 100% på sin insättning upp till 1000 kronor. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande
Gå till kampanjen

DERBY- MILLWALL

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Pride Park (Derby)/ Spelstopp: 20/2 kl 20,45 / Spel: 1:a  / Odds: 1,95/ Spelbolag: Betfair.

SPELMOTIVERING:

Derby, är obesegrade i sina fyra senaste ligamatcher, men man spelade bara ett 1-1 mot tabelljumbon Ipswich senast. En match som jag personligen trodde var stensäker seger på förhand, detta visade sig var helt fel, men så har väl hela februari varit så inget att bli förvånad över. Att kvaliteten finns i Lampards spelare det har de visat hela säsongen, de har dessutom överraskat mig med att ligga och slåss om kvalplatserna till PL, vilket jag personligen inte trodde skulle ske i år. Just nu hittas Derby på en sjundeplats i tabellen, Bristol City innehar sjätteplaceringen vilket är den sista platsen för kval. För att vara med och kriga om denna plats och uppåt i tabellen så krävs det seger ikväll, när man tar emot Millwall och trots att Derby har haft sjukt svårt att avgöra matcherna så tror jag att det kommer lossna ikväll, eller det kommer åtminstone bli en trepoängare. Om vi bortser från Ipswich matchen senast så har man vunnit mot de sämre lagen i serien och man har dessutom på de fem senaste hemma ingen förlust. Med endast två torskar hemma på femton matcher är man fruktansvärt starka och ikväll blir det ytterligare en trepoängare i jakten på en kvalplats. 

Positiva nyheter för hemmalaget är att Jack Marriott förmodligen är tillbaka i spel, en otroligt viktig målskytt som gjort sju mål på de matcher han spelat, det är dock inte helt säkert att han startar om han är med i truppen. Han är dock inte bäst utan Harry Wilson har tryckt in tio strutar, med dessa i laget kan det bli åka av ikväll. Två viktiga spelare i Lampards 4-3-3 formation, vilket gör det ännu svårare för Millwall att försvara sig.

Millwall, är ett defensivt lag som krigar för sin överlevnad, just nu har man bara två poäng till det är förskräckliga röda strecket som betyder en lägre serie nästa år och kanske matcher mot Oxford. Millwall parkera bussen och hoppas på kontringar som ska kunna utnyttjas, det har ju gått så där, får man väl säga. Man har endast orkat spela ihop trettioen poäng totalt och på bortaplan är man helt bedrövliga med 14-27 i målskillnad och endast sju inspelade poäng, en vinst och fyra kryss. De förlorar inte stort, ofta är det uddamålsförlust, men det räcker för att mitt spel ska sitta ikväll. Förra säsongen slutade klubben på en åttondeplacering och klubben var endast fyra poäng ifrån ett kvalspel till Premier League. I år blir det klara problem att klara kontraktet. Nu ska sägas att det skiljer bara två poäng ner till träsket, men man har faktiskt två matcher mindre spelade så något bra finns det ju i eländet. Man är bra hemma men katastrof borta och det kommer inte bli bättre ikväll efter en förlust mot Derby. Största orsaken till spelet på Derby är just Milwall dåliga hemmafacit och att bägge skyttekungarna är tillbaka i Derby.

 • VARNING FÖR!

Jag kan inte hitta något riktigt att varna för, ett rött kort för Derby skulle givetvis kunna förstöra mitt spel och att man gjorde en urusel match borta mot Ipswich. En parkerad buss och en kontring för bortalaget som skulle bli mål tror jag inte räcker. Denna match känns faktiskt riktigt bra, jag trycker in bra med deg och nästa ett max spel. Skadeläget är inte så bra i Derby, men truppen kommer klara av detta, åtminstone hemma mot Millwall.

DERBY; SENASTE MATCH I LIGAN:

 • Ipswich 1-1 Derby
 • 46% Bollinnehav 54%
 • 16 Målchanser 15
 • 3 Skott på mål 5
 • 7 Skott utanför mål 2
 • 7 Hörnor 4
 • 1 Offsides 1
 • 4 Målvaktsräddningar 2
 • 18 Regelbrott 16
 • 3 Gula kort 4
 • 383 Passningar totalt 448
 • 257 Lyckade passningar 320

DERBY; RESULTAT PÅ HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 3/5
 • Förlust; 0/5
 • Målskillnad; 6-3

MILLWALL; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Millwall 0-0 Sheffield W
 • 42% Bollinnehav 58%
 • 10 Målchanser 9
 • 6 Skott på mål 2
 • 1 Skott utanför mål 4
 • 5 Hörnor 4
 • 3 Offsides 1
 • 2 Målvaktsräddningar 6
 • 14 Regelbrott 13
 • 1 Gula kort 2
 • 322 Passningar totalt 468
 • 197 Lyckade passningar 311

MILLWALL; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 3/5
 • Målskillnad; 6-8

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • Derby: Wilson 10 mål och 2 assist.
 • Millwall: Gregory 7 mål och 4 assist.

SKADELÄGET:

 • Derby: Borta helt; Davies (Hälseneskadan), Forsyth (knäskada), Marcus Olsson (knäskada)
  Frågetecken för; Carson (Lårskada), Lawrence (Vristskada), Mount (Muskelskada)
 • Millwall: Borta helt; Frågetecken för;

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Pride Park (Derby)/ Spelstopp: 20/2 kl 20,45 / Spel: 1:a  / Odds: 1,95/ Spelbolag: Betfair.

Alla nya kunder på Betfair får 100% på sin insättning upp till 1000 kronor. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande
Gå till kampanjen

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen