fbpx
Connect with us

DAGENS BÄSTA BOOKMAKER SPEL; Engelska andra ligan bjuder in oss till ett kanonspel!

Publicerad

on

Vilken dramatisk afton gårdagen bjöd oss på. Bägge spelen satt efter att bägge lagen hade vänt underläge, värst var matchen i danska superligan. Med 1-3 underläge var det nästa Cash Out för att begränsa förlusten, vid 2-3 bestämde jag mig att detta kommer vända och mycket riktigt ”smack 3-3” och allt var frid och fröjd. Mitt snabbspel på Metz som jag bara skrev in på Bettingpanelen satt också fint senare på kvällen, även där en fin vändning med underläge två gånger. Pengar in och fyra raka spel, tre som bokare=bookmaker och ett backa=spelare, allt på den grymma sidan Betfair Exchange, sidan för enbart oss spelare, du kan läsa här hur allt fungerar.

Nu tisdag och  dags för CL matcher som alltid är fint att titta på. Jag tycker ”nya” Ajax spelar en fantastisk fotboll, men skillnaden mellan rutin och ung entusiasm syntes tydligt i förra mötet mot Real Madrid. Jag tänker dock inte lägga några spel i CL, jag har däremot hittat ett riktigt bra spel i engelska andra ligan och tänker här ännu en gång agerar bookmaker på Betfair Exchange.

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

Vi har två grymma kampanjer på Betfair Exchange som man kan ta del av…

Alternativ 1; Endast 2% kommission till nya spelare på spelbörsen.  Om du registrera dig på länken nedan så har du 2% istället för 5% i kommission på alla dina vinster.

Alternativ 2; Se längst ner  på sidan om vårt andra erbjudande, klicka på kampanj uppe eller nere och välj vilket alternativ du vill använda.

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Cheltenham – Bury

SPELFÖRSLAGET:

Liga: League Two / Land: England / Spelplats: Whaddon Road (Cheltenham) / Spelstopp: 5/3 kl 20,44 Insats 1000 kr / Odds som boka = bookmaker 5,00 / Spelbolag: Betfair Exchange. Spel: Boka = bookmaker, jag tror inte att Cheltenham  ska vinna matchen, detta betyder att jag dubblar insatsen om det blir kryss eller Bury seger.  Vid förlust för Bury förlorar jag  (oddset x min insats – insatsen = 4000 kronor) 

SPELMOTIVERING:

Cheltenham, finns på en sjuttonde plats i tabellen , laget har inte så mycket att spela för, det är elva poäng ner till det röda strecket och amatör ligan och det är tretton poäng upp till kval för högre liga. Med elva omgångar kvar kan man säga att det ska mycket till för att man ska nå något av strecken, det ska väl egentligen bara vara att spela av resterande matcher av säsongen och se till så man absolut inte blir indragen i bottenstriden. Detta betyder givetvis inte att man ger bort matcher, utan man kommer förstås att vinna så många som möjligt och framför allt på hemmaplan vill man visa att man kan och vill vara bäst. Cheltenham som höjt sitt hemmaspel med fyra vinster i följd är i bra form, men nu är det otroligt viktigt att påpeka att dessa fyra vinster har varit mot lag som inte varit topp åtta i ligan, det är ett helt annat motstånd dom ställs emot ikväll när Bury kommer till Whaddon Road, här får man helt klart bekänna färg. Då vårt spel är som bookmaker så känns det tryggt att Bury kommer plocka med sig minst en poäng hem, förmodligen båda två. Ni har som vanligt all viktig statistik för hemmalaget längre ner i reken.

Bury, är i nuläget ruggigt bra och framförallt har man varit det i sina bortamatcher, hela fem raka vinster i följd har man. Det är stor skillnad jämförelsevis med början av säsongen,  inledningsvis på säsongen så lyckades Bury inte alls i sina bortamatcher, man förlorade sina fem första bortamatcher och det såg inte alls bra ut. Bättre alltså på sistone och jag är nästan tok säker på att man inte kommer förlora kvällens match, vilket räcker för mig. Bury kommer efter kvällen fortsätta sätta press på ett lika grymt Lincoln som leder serien tre poäng före jagande Bury. Med Bury har bättre målskillnad vinner man går man dessutom upp på första platsen, dock då med en match mer spelad än Lincoln. S35 V19 O9 F7 M 69:40 P66 är den grymma raden. Man får inte heller glömma att bakom Bury jagar Mansfield på 64 poäng och Milton Keynes 62 poäng, det gör ju att kvällens match inte bara är viktig för att jaga Lincoln, utan även tillfälligt springa ifrån de jagande lagen bakom. Ni har som vanligt all viktig statistik för bortalaget längre ner i reken.

 • VARNING FÖR!

Ett formstarkt hemmalag som givetvis vill sätta käppar i hjulet för ett starkt Bury, där jag tror att Bury kommer ha spelövertaget och att det kan komma en del kontringar som kan bli farliga. Får hemmalaget in första bollen tror jag att det löser sig, skulle de även få in andra bollen kan det bli svårt. Nu är Bury ett klart bättre lag och har mer att spela för, så det ska vara otroliga konstigheter om spelet inte skulle sitta som bookmaker.

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA: Cheltenham segrar i blått.

 • 2/03/19 Mansfield – Cheltenham 4-2
 • 23/02/19 Cheltenham – Port Vale 1-0
 • 19/02/19 Cheltenham – Cambridge 2-0
 • 16/02/19 Grimsby – Cheltenham 1-0
 • 09/02/19 Colchester – Cheltenham 3-0
 • 05/02/19 Cheltenham – Yeovil 1-0

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA HEMMA: Cheltenham. 

 • Vinst; 4/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 8-5

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA: Bury segrar i blått.

 • 02/03/19 Bury – Macclesfield 3-0
 • 23/02/19 Bury – Oldham 3-1
 • 16/02/19 Exeter – Bury 0-1
 • 09/02/19 Morecambe – Bury 2-3
 • 02/02/19 Bury – Crawley 1-1
 • 26/01/19 Bury – Lincoln 3-3

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA BORTA: Bury

 • Vinst; 5/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 0/5
 • Målskillnad; 11-5

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

SKADELÄGET JUST NU:

 • Cheltenham Borta helt; Inga rapporter Frågetecken för; Inga rapporter 
 • Bury: Borta helt; Inga rapporter  Frågetecken för; Inga rapporter.

SPELFÖRSLAGET:

Liga: League Two / Land: England / Spelplats: Whaddon Road (Cheltenham) / Spelstopp: 5/3 kl 20,44 Insats 1000 kr / Odds som boka = bookmaker 5,00 / Spelbolag: Betfair Exchange. Spel: Boka = bookmaker, jag tror inte att Cheltenham  ska vinna matchen, detta betyder att jag dubblar insatsen om det blir kryss eller Bury seger.  Vid förlust för Bury förlorar jag  (oddset x min insats – insatsen = 4000 kronor) 

PROVA GRATIS OCH FÅ 450 KR TILLBAKA I KONTANTER OM DITT SPEL FÖR 450 KR INTE GÅR IN. KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN FÖR ATT VARA MED PÅ DET BÄSTA SOM HÄNT SPELBRANSCHEN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen