Alla SpeltipsBettingpanelen

TVÅ FANTASTISKA BOOKMAKER SPEL; Jag rekar två grymma bookmaker spel som spelas under lördagen.

Två riktig bra spel som bookmaker på Betfair Exchange. Första spelet är det så dåligt odds som spelare att det inte går att spela på . Att kunna ta ut pengar som bookmaker och tjäna dessa enkla pengarna är otroligt bra och bara att tacka för.

Jag börjar med att sikta in mig på West Bromwich hemmamatch mot ett mediokert Ipswich. Detta kan inte gå fel då jag som bookmaker har både vinst och kryss för WBA att luta mig emot.

Spelförslaget

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats:
The Hawthorns (West Bromwich) / Spelstopp: 9/3 kl 16,59 / Insats 1000 kr / Odds = 11,0 boka 1000 kr / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Ipswich ska vinna matchen. Jag vinner 1000 kr om WBA vinner eller spelar kryss. Jag förlorar spelet om Ipswich vinner, då förlorar jag oddset x insatsen – insatsen = 10 000 kronor.

West Bromwich – Ipswich

WBA, ska inte kunna förlora detta, visst det finns stora under i fotbollsvärlden men att WBA ska förlora mot Ipswich är inte av dessa under. När man går ut på The Hawthorns så placerar man sig på en fjärde plats och det är just nu en tung kvalplats till viktiga PL. S 35 V 17 O9 F9 M 67:47 P 60. Med sextio inspelade poäng är det hela tjugonio fler poäng än Ipswich som kommer på besök. Hemma är det tyvärr inte så glatt som det verkar, man har en medioker trettonde plats av alla lagen i Championchip. S 17 V 7 O6 F4 M 37:24 P 27. Visst det ser kanske inte så illa ut, men om man jämför med de andra lagen som slåss om en PL plats är det inte bra. Ipswich har hela tolv poäng för att rädda sig klar i ligan och det kommer inte hända, nu snackar vi ännu ett under som är osannolikt. Borta är man givetvis katastrof, S17 V 1 O 3 F 13 M 10:35 P 6 detta gör att man även här är absolut sämst i ligan. Man är helt enkelt för dåliga för att överhuvudtaget spela i denna serie. Detta ska WBA avverka med enkla medel om man verkligen vill vara med och ta en direktplats istället för att behöva kvala. Det är sju poäng upp till Leeds som har den sista direktplatsen, man har inte råd att förlora idag. Idag tar man några steg närmare kval och man slår absolut in spiken i kistan för Ipswich.

Varning för

Den enda varningen är ett eller två röda kort för WBA, även om man skulle ligga under så kommer det att bli poäng för laget och det räcker i vårat spel. Alltså ett riktigt bra spel.

ANDRA BOOKMAKER SPELET; Utspelar sig på Adams Park i Wycombe där Sunderland kommer visa klass!

Sunderland har en svår bortamatch men bör klara minst ett kryss om man vill vara med och slåss om de åtråvärda platserna till Championchip.

Wycombe – Sunderland

Sunderland, åker till Adams Park för att fortsätta kriga om en direktplats till Championchip, det är ingen enkel bortamatch när man möter Wycombe. Men just nu så ser det otroligt bra ut för klubben som ramlat rakt igenom seriesystemet. S 34 V 18 O 14 F 2 M 61:32 P 68 gör att man bara har två poäng upp till Barnsley som har den sista direktplatsen. Att kunna hinna ifatt Luton, känns nästan omöjligt även om det bara är sju poäng upp, Luton är seriens bästa lag och lär inte släppa sin serieseger. När dessutom Sunderland är ett grymt bortalag S 16 V 8 O 6 F2 M 25:15 P30 så finns alla möjligheter att kunna knipa den sista platsen och slippa kval. Wycombe är inte dåliga, de har just nu en tolfte plats, där det inte går att knipa en kvalplats uppåt, däremot så måste man se upp till det hemska strecket neråt. Det är bara sex poäng ner för att åka ut, så alla matcher är nu viktiga för laget. Hemma är man mycket bra och tillhör faktiskt de bättre lagen S 17 V 8 O 4 F5 M 22:18 P28, vilket raden visar, givetvis så kommer man göra allt för att ta en trea i dagens match mot Sunderland. Det är viktiga poäng då man givetvis inte vill ramla ur. Det har dock gått lite troll i spelet, de fem senaste har man fyra torskar och ett kryss och en målskillnad på 4 – 10. Jämför detta med Sunderland som har fyra vinster och en oavgjord på de fem senaste och 11 – 4 i målskillnad. Det kommer bli en tuff match, men som bookmaker så har jag vinst både på kryss och Sunderland seger, den känns riktigt bra

Varning för!

Hemmalaget är inte dåliga, trots att deras fem senaste inte är så bra, jag kan se varningen i att det kan bli ett mål för hemmalaget och bussen parkeras, eller ett rött kort för Sunderland. Annars ska Sunderland fixa detta.

Spelförslaget

 

Liga: League One / Land: England / Spelplats: Adams Park (High Wycombe) / Spelstopp: 9/3 kl 15,59 / Insats 1000 kr / Odds = 4,50 boka 1000 kr / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Wycombe ska vinna matchen. Jag vinner om matchen slutar kryss eller seger för Sunderland. 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 2% ISTÄLLET FÖR 5% I KOMMISSION NÄR DU BLIR MEDLEM PÅ DEN BÄSTA SAJTEN FÖR OSS SPELARE!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *