Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

DAGENS SÄKRASTE BOKA SPEL; Idag är det Cash in på Inter.

Vilka spel det var igår, tack vare mina boka spel så gick spelen in, två av tre spel slutade med kryss, det gjorde full pott på kvällsspelen. Nu är jag uppe igen i fina fem i rad och jag går för tio raka boka spel och tio bra backa spel.

Idag fokusera jag på Serie A spel när Inter spelar hemma mot Spal. På de vanliga bolagen ligger oddsen runt 1,40 på Inter seger, på Betfair Exchange får vi nu på förmiddagen 1,50 på en rak etta. Men jag kör boka som bookmaker på denna match och på det sättet garanterar jag vinst både på Inter seger och ett kryss, jag får dessutom ut min fina insats i vinst. Jag tror stenhårt på att Inter ska klara dagens match. Nu får jag gå upp lite i odds på boka för att få igenom mitt spel men det får det vara värt.

Spelförslaget

Liga: Serie A / Land: Italien / Spelplats: Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) (Milan) / Spelstopp: 10/3 kl 14,59 / Insats 1000 kr / Odds = 10,0 boka 1000 kr / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Spal ska vinna matchen. Jag vinner 1000 kr om Inter vinner eller spelar kryss. Jag förlorar spelet om Spal vinner, då förlorar jag oddset x insatsen – insatsen = 9000 kronor.

Inter – Spal

Inter, ligger för tillfälligt på en viktig CL plats, den sista som Italien har. Bakom jagar Roma som har en enkel hemmamatch under måndagen mot Empoli. Det gäller med andra ord att inte tappa poäng idag mot Spal. S 26 V 14 O 5 F7 M 38:22 P 47 är raden och tittar man på målskillnad är det som vanligt ett snålt spelande Inter, det brukar det förvisso vara i Italien. Inter är trots allt ett topplag och borde faktiskt ha gjort fler mål än gjorda trettioåtta. Man släpper in mindre än ett mål per match, vilket är stabilt. Hemma är man grymma V12 V8 O2 F2 M 19:6 P 26, detta visar att det kommer bli en mycket svår match för dagens bortalag. Vecino är borta för avstängning och Vrsaljko för knäskada annars ser det bra ut för laget skademässigt. Icardi ligger på en tionde plats i skytteligan med nio mål och två assist och sen är det ett hopp enda ner till Martinez som gjort fem mål. Ikväll kommer man att se till så att Spal kommer få problem när man traskar in på Stadio Giuseppe Meazza (San Siro). Jag har otroligt svårt att se att Inter inte ska klara av spelet när man har både vinst och kryss att gå på.

Spal, går inte bra och inte heller dåligt för att vara ett rätt mediokert lag. Man är just nu på en sextonde plats med endast fem poäng från att ramla ur Serie A, det ligger dock ett antal större lag bakom, så möjligheten att man ska klara kontraktet kan fungera trots allt. S 26 V5 O8 F13 M 23:39 P 23. Man släpper in lite för mycket mål samtidigt som man gör för lite. Kryss spelet gör att det är mindre poäng och det kan bli problem i längden, då trepoängarna är viktiga. Borta har man gått ok jämfört med många av de sämre lagen, man har hela sex lag bakom sig S13 V 3 O 2 F 8 M 12:21 P11 är poängskörden borta. Inte bra, men om man jämför med Empoli som är sämst borta i hela ligan så är det inte så illa. I skytteligan har man en ruggig spelare i Petagna, med hela tio mål är han före samtliga Inter spelare i skytteligan, det är respekt, “se upp Inter”. Inför matchen har man Cionek avstängd , annars inget rapporterat. Det känns dock att det kommer fyllas på i förlust kolumnen inför kvällens match. Att Spal ska klara av att ta en poäng eller ännu värre tre poäng känns som ett stort under.

Varning!

Jag kan egentligen inte hitta några riktiga varningar för detta spel, att Inter ska förlora ser jag som en stor skräll. Men det är fotboll och som vanligt varnar jag för ett rött kort i matchen eller ett ledningsmål för Spal och en parkerad buss. Jag tror dock att Inter kommer klar av båda delar.

Inter gör processen kort i matchen mot Spal!

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 2% ISTÄLLET FÖR 5% I KOMMISSION NÄR DU BLIR MEDLEM PÅ DEN BÄSTA SAJTEN FÖR OSS SPELARE!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *