fbpx
Connect with us

DAGENS BÄSTA BOKA SPEL; Hittas i franska andra ligan, där Metz löser pengarna!

Publicerad

on

Det går som ett japanskt snabbtåg i spelen just nu. Kan lätt bli att man blir hemmablind och missar varningsklockorna när det går för bra! Sju raka boka = bookmaker spel blev det i helgen och två backa = spelare spel fick ni ta del av, om ni följde mina spel så har ni gjort en riktigt bra helg, med massor av cash in. Nu gäller det att vara påläst, snart kommer den berömda Arsenal smällen och då är vi tillbaka på ruta ett igen.

Ni som har följt mitt och Gabbes inslag på Bettingpanelens Facebook grupp, vet att jag redan har lagt ett spel på att Roma ska vinna ikväll, detta som backa, alltså spelare. Nu tänkte jag att jag skulle ge mig på kvällens bästa boka spel i denna rek. Detta spel hittar jag i Franska andra ligan och det är ett spel som känns riktigt bra ur alla synvinklar. Dessutom spelar jag denna gången på hemmalaget, jag har ju annars en förmåga att hitta mina bästa spel på bortalagets matcher.

Som vanligt vet ni att alla spel jag lägger, lägger jag bara på Betfair Exchange. Det finns verkligen inga andra alternativ, när det gäller spel. Att möte en annan spelare är helt enkelt det ultimata, bäst påläst vinner och inget annat gäller innan match. Givetvis gäller detta inte om det finns andra ytterligare omständigheter under matchens gång som kan ställa till det, men det måste man också räkna in i händelsen när man lägger ett spel om bookmaker, exempel en utvisning eller ett sent baklängesmål. Skulle spelet bli helt galet, då finns alltid cash out knappen att rädda upp spelet med, glöm aldrig detta.

Metz – Sochaux

Spelförslaget

Liga: Ligue 2 / Land: Frankrike / Spelplats: Stade Municipal Saint-Symphorien (Metz) / Spelstopp: 11/3 kl 20.44 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 10,00 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Sochaux ska vinna matchen. Jag vinner 1000 kr om Metz vinner eller spelar kryss. Jag förlorar spelet om Sochaux vinner, då förlorar jag oddset x insatsen – insatsen = 9000 kronor.

Metz, har blivit lite av mitt favorit lag att spela på, de är stabila i de flesta matcherna och de har haft en bra tendens att verkligen se till att spelen sitter klockrent vecka efter vecka. Att jag inte spelar mer än 1000 kronor på boka beror dels på att jag fick gå upp lite i odds för att få igenom spelet och jag är nöjd med 1000 kr i vinst då jag även har 500 kr på backa spel på Roma mot Empoli ikväll. Metz leder serien tre poäng före Brest, som bara klarade av kryss i helgen. Med en match mindre spelad ser det onekligen bra ut S 27 V 17 O 6 F 4 M 43:17 P 57. Bara fyra torskar på tjugosju spelade är ju helt grymt och endast sjutton insläppta mål är ju otroliga 0,62 i snitt. Laget har bara förlorat tre matcher hemma på hela säsongen. De fem senaste hemma är tre vinster ett kryss och en förlust. Förlusten kom lite oväntat mot Clermont (1-2) 18 januari. annars är man helt fantastiska hemma och det är inte konstigt att man leder serien S 13 V 9 O 1 F3 M 24:7 P 28. Dock med denna hemmarad är man inte bäst i serien, utan både Brest och Lens ligger förre dem i hemmastatistiken. Nu ska man spela ikväll och vid vinst då går man i alla fall om Lens i denna kolumn. För vinst eller åtminstone kryss kommer det att bli i detta möte, det råder absolut klasskillnader mellan lagen. Det är hela trettiotvå poängs skillnad inför kvällens match. Det kommer utspela sig ett spel mot ett mål. När väl Metz får hål på motståndarna, så kommer det kunna bli flera mål. Inga rapporter för skador när detta skrivs. I skytteligatoppen har man Diallo sjutton gjorda mål och Niane med åtta mål. Jag kan inte se hur spelet inte ska kunna gå in! Tycker man det är för dyrt att boka spelet, såå kan man backa spelet och plocka hem pengarna. Metz kommer klara detta.

Sochaux, går inte bra, de ligger på kvalplats till nerflyttning och har fyra poäng upp till Nancy för att slippa kvala, bakom jagar Beziers bara två poäng efter på nedflyttningsplats S 27 V 7 O 4 F 16 M 17:35 P 25, detta håller givetvis inte, det är inte defensiven som är ”för” dålig, med den offensiva biten, är rent ut sagt helt urusel. Sjutton gjorda mål är så dåligt att det är en självklarhet att man kommer ha problem att klara sig kvar. Det är inte ens lönt att skriva att man har en skyttekung i laget, det har man nämligen inte om man bara gjort sjutton mål. S 14 V 2 O 3 F9 M 7:18 P 9 är raden borta, som ni själva ser, på bortaplan är man skrämmande dåliga och det blir absolut inte någon ny siffra varken i vinst eller oavgjorda kolumnen efter kvällens match. Sochaux kommer givetvis sälja sig dyrt för att inte ramla ur, men det är inte ikväll man ska ta poäng eller kommer plocka de viktiga poängen som behövs. Det är mot sämre motstånd man måste få till det för att lyckas hänga kvar. Men även om det kanske skulle bli ett kryss så vinner jag mitt spel och det är självklart det som är det viktigaste.

Varning!

Nä det finns absolut ingen varning för detta boka spel. Ska vara kanske att Metz ställer ut skorna och stannar kvar i omklädningsrummet, nä det klarar även skorna av.

Metz kommer inte förlora några poäng i kvällens match mot bottenlaget Sochaux!

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 2% ISTÄLLET FÖR 5% I KOMMISSION NÄR DU BLIR MEDLEM PÅ DEN BÄSTA SAJTEN FÖR OSS SPELARE!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen