fbpx
Connect with us

DAGENS BÄSTA BOKA SPEL: Wimbledon ”Mecka” för tennis inte fotboll!

Publicerad

on

Jag fortsätter rada upp mina spel på Betfair Exchange även kallas spelbörsen, nu är vi uppe i åtta raka boka spel och tre raka backa spel. Målet är tio av varje och ikväll hittar jag spel i grästennisens huvudstad. Klicka på länken ovan och få 450 kronor helt riskfritt som ny kund när du hänger med mig på mina spel, jag utlovar ett vinnande koncept. Gårdagens Boka spel (bookmaker) på Metz satt fint (1-1) och backa spelet med Roma räddas av en VAR situation då Empoli kvitterade i slutet av matchen, men fick det underkänt (2-1).

Nu laddar jag för nästa boka spel och då hämtar jag matchen i grästennisens huvudstad Wimbledon, laget som ligger sist i serien och måste börja ta trepoängare för att kunna klara sig kvar. Jag har spelet som bookmaker. Ett riktigt bra spel som inte kostar skjortan om man mot förmodan skulle förlora som bookmaker. Häng på så kör vi.

AFC Wimbledon – Peterborough

Peterborough har det svårt defensivt, men det kommer räcka med ett kryss för att vårt spel ska generar nionde raka spelet in som boka = bookmaker.

Spelförslaget

Liga: League One / Land: England/ Spelplats: Kingsmeadow (London) / Spelstopp: 12/3 kl 20.44 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 2,96 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Wimbledon ska vinna matchen. Jag vinner 1000 kr om Peterborough vinner eller spelar kryss. Jag förlorar spelet om Wimbledon vinner, då förlorar jag oddset x insatsen – insatsen = 1960 kronor.

AFC Wimbledon, är ett lag i kris, nästa år kommer man få spela i en lägre serie och kanske är det dags att ta fram tennisracket och börja slå bollar mot en vägg istället! Laget är riktigt dåligt och när man ikväll traskar ut på ett relativt öde Kingsmeadow ska det mycket till för att man ska ta alla tre poängen mot dagens motståndare. Totalt i serien har man orkat skrapa ihop trettiotre poäng S 36 V 9 O 6 F 21 M 30:53 P 33, det är skrämmande dåligt. Inte är man bättre hemma S 18 V 4 O 3 F 11 M 17:30 P 15, där man bara har fyra vinster och se den mediokra målskillnaden , bara sjutton gjorda mål hemma, det gör att laget givetvis har den sista platsen i serien. Man har hela sju poäng upp till luften ovanför strecket, där ligger Shrewsbury (40 p) och andas friskluft. Med tio omgångar kvar räcker det inte bara att man måste vinna sina matcher, man måste dessutom ha tur med andra resultat då man även har Bradford (36 p), Rochdale (37 p ), Oxford (39 p) framför sig, alla på nedflyttningsplatser. Nä det kommer bli spel i ”tjonga långt spring ligan” nästa år. Visst kan man ta några enstaka poäng, men att man plötsligt skulle lyfta sig och plocka trepoängare, känns osannolikt. Nu måste man framåt och då man har brist både framåt och bakåt, ja hela laget är en bristvara, kan det bli en riktig smällkaramell när man ställs mot topplaget Peterborough. Nu ska sägas att man höjt sig de fem senaste hemmamatcherna, 7-7 i målskillnad, med 2 vinster och 3 förluster och på de fem senaste matcherna totalt i ligan har man faktiskt 7-6 i målskillnad, 2 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster. Jag kan trots detta inte se att de ska ta en trea kväll, vilket krävs för att mitt boka spel ska gå fel.

Peterborough, har gått ok , men det saknas något för att man ska vara absoluta topplaget S 36 V 15 O 10 F 11 M 57:51 P 55, man släpper helt enkelt in för mycket mål. Det är bara nio lag i serien som släppt in fler mål och alla ligger längre ner i tabellen. Nu gör man mycket mål och det har man givetvis en fördel av när försvaret läcker som ett durkslag. Hela tio oavgjorda är givetvis resultatet man får lida av när man har så mediokert försvar och ändå är topp sju. Man jagar just nu Domcaster som har samma poäng, men självklart bättre målskillnad. Doncaster har den sista platsen till kvalspel för att få spela högre upp nästa år. Men det är inte bara att Peterborough behöver vinna sina matcher för att gå ifatt Doncaster, man har hungriga små vargar bakom sig i form av Blackpool (52 p) och Coventry ( 50 p ) som alla vill åt den där sista kvalplatsen, med andra ord en riktigt viktig match ikväll, när man möter seriens sämsta lag. Tappar man poäng eller förlorar, då ska det mycket till för att man ska klarar av alla andra lag som vill ha platsen i kvalet. På bortaplan har man faktiskt varit riktigt bra, här placerar man sig på en fjärde plats i tabellen S 18 V 9 O 4 F 5 M 35:27 P 31, den senaste matchen förlorade man dock borta mot Bradford (3-1) ett lika dåligt lag som dagens motståndare och det blev inga små siffror. Detta har man givetvis inte råd med om man vill upp i seriesystemet. Formen för dagen är inte den bästa S 5 V 2 O0 V 3 M 8:10 P 6, detta kan kanske oro den spelaren sm helt lever efter statistik och inte ser de övriga förutsättningarna. All statistik är viktig, men det är också en färskvara, i detta fall är Wimbledon ett klart bättre lag om vi ser över de fem senaste matcherna, men vi måste också lägga in vilka man mött och hur det sett ut över helheten. Jag är inte orolig då jag smäller in ett boka spel och dubblar mina chanser med att vinna både på kryss och bortaseger.

Varning för

Egentligen så kan man varna för att Wimbledon har en bättre formkurva än vad Peterborough har, men jag tycker inte det räcker som en riktig varning! När man nu spelar sämsta laget i serien mot ett lag som slåss om kvalplats så måste jag se helheten. Jag kan dock tycka att man ska se upp med att spela en säker tvåa på matchen då Peterborugh har släppt in för många mål för att det ska vara riktigt sunt spel, dock ska man absolut klara av att kunna plocka minst krysset i matchen. Tänk på att Wimbledon måste vinna, vilket betyder att de måste framåt.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 2% ISTÄLLET FÖR 5% I KOMMISSION NÄR DU BLIR MEDLEM PÅ DEN BÄSTA SAJTEN FÖR OSS SPELARE!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen