Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

EXPERTREK; Kan verkligen Notts Co sprattla till ännu en gång!

Nu lägger jag mitt andra rek för kvällen, då kommer jag att spela ett spel mot det värsta lag jag vet alla kategorier. Sist jag la spel mot Notts Co förlorade jag tre veckor i rad alla spelen gick fel , efter det har de inte vunnit en match. Nu lirar jag som bookmaker och då ska det mycket till om det ska bli förlorade pengar. Klicka på länken Betfair Exchange här kan ni läsa hur allt fungerar.

Carlisle – Notts Co

Spelförslaget

Liga: League Two / Land: England / Spelplats: Brunton Park (Carlisle) / Spelstopp: 12/3 kl 20.44 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 4,10 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Notts Co ska vinna matchen. Jag vinner 1000 kr om Carlisle vinner eller spelar kryss. Jag förlorar spelet om Notts Co vinner, då förlorar jag oddset x insatsen – insatsen = 3100 kronor.

Carlisle, måste vinna kvällens match eller åtminstone ta poäng när man hemma på Brunton Park tar emot det just nu sämsta proffslaget i England. Laget som åker ut ur League One spelar i amatörligan nästa år och där kommer kvällens motståndare Notts Co ha stora möjlighter att hamna. Hemmalaget däremot placerar sig på en sjunde plats, vilket innebär att man är ett av fyra lag som kan få kvala sig upp ett steg. S 36 V 17 O 5 F 14 M 55:45 P 56, med denna tabell har man nio poäng upp till en direktplats. tio omgångar kvar, trettio poäng kvar att slåss om, inget är omöjligt, det kan man klara, det gäller dock att vinna matcher som denna ikväll. Tyvärr är man urusla hemma, vilket inte tillhör vanligheten när det kommer till hemmalag i England S 18 V 9 O 2 F 7 M 31:22 P 29. Hela sju torskar hemma och bara nio vinster på arton matcher, det är inget bra facit. Formen är inte heller bra vilket kanske kan oroa, men det är en måste match om man ska hänga på tåget de sista tio omgångarna S 5 V1 O 1 F 3 M 6:9 P 4. Detta kanske avskräcker! Men med mitt boka spel så har jag möjligheten att plocka ut pengarna även på ett kryss. Jag spelar spelet som bookmaker för att jag tror att Carlisle hemma kommer klara minst kryss i kvällens match..

Notts Co, detta sorgebarn, ena året topplag, nästa gång på väg att ramla ur serien, för att sen vara topp igen. Men i år ser det ut att bära enda ner till avgrunden. Frågan man kan ställa sig är, om de ramlar ur kommer de kunna komma tillbaka inom det närmaste decennium! Nä förmodligen inte och det är ingen skada för fotbollen, de få som kommer sörja att detta händer är lika liten skara som håller på Jarlaberg i division fem. Sist jag spelade emot laget som vanlig spelare så mötte man topplag och spelade oavgjort, helgen efter ännu ett topplag och då vann man matchen. Bägge gångerna förlorade jag mina spel. Nu spelar jag som bookmaker och får in spelet även om det blir kryss. Denna gång känns spelet bättre. Notts Co har i stort sett lika dålig formkurva som vad dagens hemmalag har. S 5 V 1 O 1 F 3 M 3:9 P 4, med nio insläppta på fem matcher ska de knappast vända trenden med en trea ikväll! Borta facit de fem senaste S 5 V 1 O 1 F3 M 6:11 P 4 med elva insläppta gör ingen glad! Ja det ska vara ja då, eftersom jag inte vill att de ska vinna ikväll. Jag kan med detta facit inte se att man ska kunna vinna bortamatchen.

Varning för!

Egentligen bara två saker att varna för. Ett eller flera röda kort för hemmalaget och att de har fruktansvärt dålig form. Nu har jag lagt med allt detta i mitt tankesätt när jag lägger spelet och med det tror jag att spelet kommer sitta klockrent.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 2% ISTÄLLET FÖR 5% I KOMMISSION NÄR DU BLIR MEDLEM PÅ DEN BÄSTA SAJTEN FÖR OSS SPELARE!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *