fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Jag spelar emot Monaco ikväll med att agera bookmaker på Betfair Exchange

Publicerad

on

Ikväll är det en livsviktig match för två lag med kanonform, ett lag i botten, ett lag i toppen. Jag tar ställning för topplaget som bookmaker och bokar på Betfair Exchange. Lille gör allt för klara en CL plats och Monaco kämpar alltjämt med att ta sig från bottenplatserna.

Lille – Monaco

Spelförslaget

Liga: Ligue 1 / Land: Frankrike / Spelplats: Stade Pierre-Mauroy (Villeneuve d’Ascq) / Spelstopp: 15/3 kl 20.44 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 4,30 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Monaco ska vinna matchen. Jag vinner 1000 kr om Lille vinner eller spelar kryss. Jag förlorar spelet om Monaco vinner, då förlorar jag oddset x insatsen – insatsen = 3300 kronor.

Lille vill hålla Lyon borta från CL plats!

När Lille ikväll fredag tar emot ett formstarkt Monaco, så är det otroligt viktiga poäng som står på spel. Med sin andra plats är man endast sju poäng före Lyon och det är platsen om CL man vill behålla som dessa två gör upp om, när det är tio omgångar kvar. Trots att Lille har ett stort övertag i kampen om andraplatsen är direktkvalificeringen inte en garanti. Lyon blev som bekant utslagna ur Champions League under onsdagen och lär nu ge allt i ligan för att komma ikapp Lille.

Lilles offensiv är grym denna säsong, Nicolas Pepe har stått för sjutton mål på tjugoåtta matcher, detta är en andraplats i jakten om att bli skyttekung i Ligue 1, då ska man tänka på vilka spelare PSG har och då förstår man bättre hur bra detta är. Senaste matchen som man spelade mot
S:t Etienne (1-0) var det Pepe som avgjorde med matchens enda mål. Han har givetvis en bra upp till har Mbappé som gjort 25 mål, men det är också annorlunda att spela i PSG och i Lille.. Lille har haft en fantastisk offensiv under hela säsongen, laget har bland annat gjort mål i sexton av sina sjutton senaste matcher, och endast noterats för fem förluster i ligan hittills.
S 28 V 17 O 6 F 5 M 45:23 P 57. Formen är dessutom kanon, man har på de fem senaste, tre vinster och två oavgjorda. Hemma är man riktigt bra, med endast en förlust S 14 V 9 O 4 F 1 M 26:9 P 31, titta på målskillnaden bara nio insläppta på fjorton matcher! Senaste hemmaförlusten kom 22 december mot Toulouse (1-2), alltså ett riktigt formstarkt lag både över lag och på hemmaplan. Man saknar ikväll Pied (ljumskproblem) som är tveksam till spel, annars är det när detta skrivs ett helt lag som kommer till match.

Monaco är inte säkra ännu!

När Monaco ikväll går ut på Stade Pierre-Mauroy så gör man det ett riktigt bra självförtroende. Man har vänt en spiral där man låg absolut sist och allting såg hopplöst ut, till att för tillfälligt ligga över strecket och dessutom klarat av att gå ifrån Dijon som ligger närmast under strecket. S 28 V 6 O 9 F 13 M 29:44 P 27 Monaco har som bekant stått för en fullkomligt bedrövlig säsong i Ligue 1. När man förlorade sju raka ligamatcher och åkte ur cupen såg allt hopplöst ut. Så vände det och nu är det mer positivt i laget och Monaco kan andas morgonluft igen. Man har sedan man åkte ur cupen mot Guingamp på straffar, spelat sex ligamatcher och är obesegrade i samtliga. Med andra ord formen är riktigt god, vi ska inte grottar ner oss i vad som hänt tidigare utan nu istället se vad som hänt när man åkte ur cupen och allt fokus har legat på seriespelet. Man har bland annat en överraskande seger mot tabelltrean Lyon (2-0) för tre omgångar sedan, nu var detta på hemmaplan och det är som alltid stor skillnad hemma kontra borta i dessa stora ligor. De två senaste matcherna har inneburit två kryss Bordeaux (1-1) hemma och Angers (2-2) borta, Nu möter man ett bättre lag än bägge dessa på bortaplan och det är tveksamt att man ska kunna ta alla tre med sig hem när man nu möter ett mycket bättre motstånd. Skadeläget är fortfarande si och så där. Jovetic , Mboula , N’Koudou , Pellegri  ,  Raggi  , Vainqueur är alla tveksamma till spel.

Varning för!

Det är två bra lag i form och det är två lag som verkligen har mycket att spela för, det kan bli krampaktigt och defensivt, där det kan avgöras av ett slump mål för Monaco mål och sen en ny Berlin mur. Jag spelar inte som spelare i denna match utan vill öka upp mina chanser att vinna om det skulle bli ett kryss då bägge lagen är i form.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 2% ISTÄLLET FÖR 5% I KOMMISSION NÄR DU BLIR MEDLEM PÅ DEN BÄSTA SAJTEN FÖR OSS SPELARE!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen