fbpx
Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Dagens bästa backa spel; Ska äntligen Palermo klarar av spelet !

Förutom mitt redan rekade spel tillsammans med kollegan Gabbe i Bettingpanelen, där jag rekommenderar ett spel på FC Köln så kommer här ett till riktigt bra spel som spelare = backa på den bästa spelsidan Betfair Exchange alla kategorier enbart för oss spelare.

Palermo – Carpi

Spelförslaget

Liga: Serie B / Land: Italien / Spelplats: Stadio Renzo Barbera (Palermo) / Spelstopp: 17/3 kl 17.59 / Insats 1000 kr / Backa Odds = 1,56 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Backa = Spelare; Jag tror att Palermo ska vinna matchen. Ett rakt spel 1X2, med bättre odds.

Palermo är jagade, måste vinna hemma!

Palermo blandar och ger, de är inte bra hemma, om man jämför med de andra topp lagen S 13 V 6 O 6 F 1 M 21:10 P 24. Detta ger bara en nionde plats i tabellen för hemmaspelet, trots att man bara har en förlust hemma så placerar man sig inte bättre. Problemet ligger givetvis i för många kryss matcher hemma, det har man inte råd med i trepoängssystemet. Det är i bortaspelet som man är ett riktigt bra lag och där är man också etta i tabellen. Totalt gör det att laget placerar sig på en andra plats i Serie B S 26 V 12 O 10 F 4 M 38:24 P 46. Laget placerar sig fyra poäng bakom Brescia som leder serien och ser starka ut. Men det är tuffare bakifrån, där jagar Verona (46 p) Pescara (45 p) Lecce (44 p) alla vill ha en av de två platser som är direktplatser till Serie A. Det är en otroligt viktig match som Palermo går ut till idag, att inte ta tre poäng inför hemmapubliken kan få förödande konsekvenser inför de sista tio matcher som Palermo har kvar. Nu måste man lägga in att man har en match mindre spelade än Brescia och två mindre än både Verona och Pescara, så det ser onekligen bra ut om man tar sin trea idag. Formen är så där för att vara ett topplag, bara två vinster på fem senaste, två oavgjorda och en förlust S 5 V 2 O 2 V 1 M 6:7 P 8 där förlusten kom mot bottenlaget Crotone borta (3-0). Senaste matchen hemma slog man dock topplaget Lecce hemma (2-1), en otroligt viktig seger, mycket upp och ner är det för laget och ibland undrar jag om det är andra än laget själva som styr resultaten. Nu måste man snäppa upp om man inte ska tappa greppet om direktplatsen till finrummet. Bästa målskyttar i laget är Nestorovski sju mål och Puscas sju mål, inte så man blir överlycklig med två målskyttar på bara sju mål vardera.

Carpi håller inte klassen i dagens match!

Carpi ligger sist i serien och kommer få det otroligt svårt att ens kunna ta med sig en poäng i dagens söndagsmatch. Laget är riktigt dåligt vilket raden visar S 26 V 5 O 7 F 14 M 25:45 P 22. Att bara gjort tjugofem mål på tjugosex matcher gör att det givetvis är problematiskt med att ta tre poäng, när man sen släpper in hela fyrtiofem mål på dessa omgångar så förstår man varför Carpi ligger sist. Nu har man fortfarande chans att klara kontraktet, det är bara fem poäng upp till kvalet och åtta poäng upp till luften ovanför strecket. Man har också spelat mindre matcher än dessa lag, dock så ligger det lag före, så man kan inte klarar det av egen regi. Ikväll när man traskat ut på Stadio Renzo Barbera så kommer man givetvis inte få med sig några poäng, det är inte här man ska ta sina poäng om man ska klara sig kvar. Visst kommer laget att kämpa, men man räcker helt enkelt inte till mot så här bra motstånd. Formen är dessutom urusel S 5 V1 O 1 F 3 M 5:8 P 4 vilket inte kommer göra det enklare för seriens sämsta lag, när man möter ett av seriens bästa lag borta. Oddset för matchen är otroligt bra och det går inte att låta bli att spela en rak etta på denna match när man ser hur de två olika lagen har agerat under säsongen.

Det lär inte bli någon glädje för de fans som åkt med till bortamatchen idag, en poäng skulle vara en skräll, tre poäng, då är det något annat inblandat!

Varning för!

Egentligen finns det inga riktiga varningar för matchen, men det är Serie B och att säga att detta är en “BOMB” säker match är att ta i. Bortalaget är egentligen för dåliga och ska inte ha en chans, men Italien är Italien! Man får självtolka detta själv. Trots denna varning så ser jag bara en vinnare idag om man bortser från ovan.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar