fbpx
Connect with us

Dagens spel: Kommer Esbjerg i topp sex?

Publicerad

on

Dagens speltips ser på Esbjergs viktiga kamp mot Superligas sista plats.

Danmark, Superliga

Kl. 17:00

Esbjerg – Vejle 1

Odds 2,12 på Nordicbet

Esbjerg har imponerat allt och alla under den här säsongen. En plats som nr 5 före det sista spelet i grundspelet ligger långt över förväntningarna. Esbjerg kan själv bestämma sig. En seger innebär att du är garanterad tillgång till mästerskapsspelet. I händelse av en förlust är Esbjerg beroende av andra resultat.

Vejle har ett riktigt dåligt flyt just nu. De bytte tränare förra veckan, och har nu rumänen Galca som huvudtränare, som inte pratar engelska. Deras hemmaplan ligger utanför kullen i Nørreskoven, och jag förväntar mig en säker nedflyttning för dem.

På vintern sade de adjö till en av deras absolut bästa spelare, Rasmus Lauridsen som var ledande figur i en annars svag defensiv. Han saknas uppenbarligen och med spelare som Oti, Holse och Petre som kommer att störa Vejles defensiv. Särskilt hastigheten hos Oti och Holse kommer att vara svår för Vejles defensiv att kunna stoppa.

Vejle har spelat på bortaplan 12 gånger under säsongen, utbytet är 4 poäng och inga segrar och de sista 7 matcherna har varit förlust. De tar det 8: e nederlaget i linje här.

Spela på reken här

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen