fbpx
Connect with us

SPELTIPS; Ska Malaga ta chansen på bortaplan, jag hittar spelet som bookmaker på Betfair Exchange.

Publicerad

on

Ny vecka och nya möjligheter, en bra helg avslutades med bra spel som satt fint. Nu är det ny vecka och dags att släppa helgen och bara ladda om. Hittar ett bra spel som bookmaker = boka på Betfair Exchange, sidan som är för oss spelare. Jag drar mig till Spanska andra ligan där det börjar dra ihop sig för lagen som vill upp och för lagen som inte vill åka ur.

Numancia – Malaga

Spelförslaget

Liga: La Liga 2 / Land: Spanien / Spelplats: Nuevo Estadio Los Pajaritos (Soria) / Spelstopp: 18/3 kl 20,59 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 3,40 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE Numancia ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Malaga vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Numancia vinner, då förlorar jag oddset 3,40 x insatsen 1000 kr – insatsen = 2400 kr.

Numancia i ingenmansland !

När hemmalaget går ut på sin hemmaarena Nuevo Estadio Los Pajaritos på måndagskvällen så är man på en fjortonde plats S 29 V 8 O 11 V 10 M 34:35 P 35 en placering som gör att laget inte kan gå upp till en kvalplats där Cadiz CF (48 p) ligger på den sista platsen och dagen motståndare Malaga (50 p) framför, det är för långt ifrån för att de ska kunna komma dit med endast tretton omgångar kvar. Man får däremot se upp neråt där det endast är åtta poäng till under strecket, så en viktig match för att inte börja falla längre ner i tabellen. Hemma är man helt ok S 14 V 7 O 2 F 5 M 21:15 P 23, det är där man tagit mesta delen av sina poäng. på de fem senaste matcherna har formen varit dålig S 5 V 1 O 2 F 2 M 4:5 P 5, det gör att spelet som bookmaker på att Numancia inte ska vinna känns riktigt bra.

Malaga måste ta poäng borta!

Det är ett Malaga som just nu placerar sig på en femte plats i ligan, detta är kvalplats till att spela mot de stora lagen nästa säsong. Det är bara sex poäng upp till Granada och sju poäng upp till Osasuna, som just nu har de åtråvärda direktplatserna till La Liga. med andra ord så har man otroligt mycket att spela för. S 29 V 14 O 8 F 7 M 30:21 P 50 är raden och den är bra om man jämföra med dagens motstånd ovan. Bortaplan är man bra på, man placerar sig på en fjärde plats S 14 V 5 O 5 F 4 M 13:12 P 20, dock är ju målskillnaden katastrof i alla fall offensivt, men att bara släppt in tolv mål, gör att man är starka i det defensiva jobbet och det genererar givetvis poäng. Formen, med för många kryss på de fem senaste kan vara förödande V 5 V 1 O 3 F1 M 3:3 P 6. när vi har facit. Nu måste man vinna eller åtminstone ta en poäng för att det ska vara bra inför de sista omgångarna.

Varning för !

Det är bortaplan och det ska man alltid varna för i länderna från södra Europa, nu har bägge lagen mycket att spela för, dock känns det som bortalaget har övertaget både i tabellen och i denna match med att jag bokar spelet och vinner både på kryss och Malaga vinst.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen