fbpx
Alla SpeltipsFotboll

Dagens spel: Kan Regensburg vinna över ett formsvagt Furth!

Tyskland, Bundesliga 2

Kl. 20:30

Regensburg – Furth

Vinnare; Regensburg. Odds; 1,73 hos Nordicbet

Spela på reken här

Regensburg tar emot Furth på hemmaarenan Jahnstadion under måndagskvällen . Inget av lagen är särskilt bra, men jag tror att Regensburg har det starkaste laget och kommer att vinna matchen. Regensburg, har sju poäng på de fem senaste matcherna hemma och en målskillnad på 6-8. Jämför man detta med Furth och deras bortastatistik så ser det lite annorlunda ut. Furth har endast tagit två poäng borta på de fem senaste, de har 2-11 i målskillnad på dessa matcher. Regensburg har fortfarande en liten chans att ta sig till kval för att spela i högsta serien nästa år, vid vinst skiljer det endast sju poäng till Union Berlin som har kvalplatsen för tillfälligt. Om de har några förhoppningar om att nå tredje platsen måste det bli vinst ikväll.

Furth kämpar fortfarande för att inte hamna under strecket, och har för närvarande åtta poäng ner till att ramla ur och sex poäng till att få hamna på kvalplats neråt i tabellen. De har dock en match mindre spelad än Duisburg som ligger för att åka direkt ur och två matcher mindre än Magdeburg som ligger på kvalplats. Det är ett pressat Furth som kommer till spel ikväll.

Jag tror på en hård fajt som kommer att bölja fram och tillbaka. Regensburg har dock kvaliteterna, och Furth är helt enkelt i för dålig form för att de ska ta poäng. Oddset 1.73 är en riktigt bra odds, vilket jag tycker det är ett stort värde att spela på. Hemmaplan och den klart bättre formen kommer ge utslag för hemmaseger.

Spela på reken här

I samarbete med Bettingfamily.com/se (https://www.bettingfamily.com/se)

Relaterade artiklar