fbpx
Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

DAGENS BÄSTA SPEL; Hämtas från slutspurten i danska andra ligan.

Utbudet är under all kritik och man får verkligen leta för att hitta något av spelvärde när man tittar igenom dagens spel. Detta för att det kommer bli EM kval och dessutom meningslösa landskamper i helgen. Jag finner dock ett riktigt bra boka spel på Betfair Exchange. Alltså jag agerar bookmaker för att plocka hem pengarna i detta spel. Dock insatsen kommer inte överdrivas, utan ett lugnt bra spel för att dubbla pengarna.

Lyngby – Silkeborg

Spelförslaget

Liga: 1st Division / Land: Danmark / Spelplats: Lyngby Stadion (Kongens Lyngby) / Spelstopp: 20/3 kl 18,55 / Insats 500 kr / Boka Odds = 3,10 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Lyngby ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Silkeborg vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Lyngby vinner. Då förlorar jag oddset 3,10 x insatsen 500 kr – insatsen = 1050 kr.

Lyngby i kanon form men tufft motstånd emot ikväll!

Det börjar närma sig avslutning även i Danmark som spelar höst/vår som de stora ligorna gör. Med tio omgångar kvar i Danska andra ligan finns det endast en direktplats upp till superligan och två platser till playoff. Lyngby har börjat få fart och slängt bort de danska så fina wienerbröden för att koncentrerar sig på avslutningen. De placerar sig på en sjunde plats med S 22 V 8 O 6 F 8 M 30:34 P 30, det är åtta poäng upp till direktplatsen för superligan och det är bara sex poäng upp till sista playoff platsen. Att man har minus i målskillnaden är inget som kommer gynna laget om man kommer med och slåss högst upp, vid samma poäng är det målskillnad som gäller. Nu har man ryckt upp sig rejält de sista fem matcherna och ligger två i tabellen över bäst form S 5 V 3 O 1 F1 M 9:5 P 10, vilket visar att man är på gång och vill ge sig in i striden. Tre poäng ikväll skulle göra att man absolut är med in i de sista nio omgångarna. Förlust ikväll och man är förmodligen borta även om det återstår nio omgångar, det är för många lag som slåss om platserna för att få vara med in i slutstriden. Hemma är man också stabila, de fem senaste S 5 V 2 O 2 F 1 M 9:5 P 8, visar att formen verkligen finns där. Nackdelen inför kvällens match är att man släpper in för många mål, även om man tajtat ihop det de sista omgångarna. Bäst målskytt i laget är Rasmussen med sex mål, här behöver man snäppa upp sig rejält. Att man möter ett ännu starkare formlag gör därför att jag ser det svårt för hemmalaget att ta alla tre poängen.

Silkeborg vill upp direkt i Superligan!

Efter att ramlat ur superligan så vill man snarast möjligt komma tillbaka igen och det ser onekligen bra ut inför de tio sista omgångarna. När laget ikväll studsar ut som små lätta pölse gubbar på Lyngby Stadion så placerar man sig på en andra plats med samma poäng som ettan Viborg, men med ett måls sämre målskillnad. S 22 V 11 O 5 F 6 M 36:27 P 38. Detta gör att dagens match är så viktig för bortalaget, man har helt enkelt inte råd att tappa alla tre poängen. Bakom jagar ett koppel av hungriga lag som alla vill komma ikapp de två topplagen. Naestved (36 p)  Nykobing (34 p) Fredericia (33 p) Köge (32 p)  och dagens motståndare Lyngby tätt efter på (30 p). Formen är fantastik, man leder formtabellen före just Lyngby S 5 V3 O2 F0 M 9:3 P 11. Detta gör ju dagens match extra spännande. I grunden är Silkeborg ett klart bättre lag och de kommer att vara ett lag som kommer vara med hela vägen om den säkra platsen utan playoff. Tittar man på det offensiva så är det inte så man spottar in mål men defensivt ser det klart bra ut, tre insläppta på de fen senaste, är urstarkt. Bortaspelet är ok, men det krävs mer än bara kryss om man ska ta Viborg i längden. det går att begära mer här.  En förlust på de fem senaste borgar för en bra match ikväll S 5 V 1 O 3 F 1 M 7:6 P 6. I skytteligan har laget Schwartz 13 gjorda mål, det placerar han ett mål från Nielsen i Roskilde med 14 mål som leder skytteligan. Får han vara hel så kommer han förmodligen vinna skytteligan, då Roskilde är ett Pölse gäng utan tillbehör.

Varning för!

Två bra lag i kanonform som drabbar samman, jag spelar på att bortalaget ska klara kryss eller seger, det känns riktigt bra. Det är absolut en match som kräver ett spel som garderas upp som bookmaker. Jag tror verkligen på Silkeborg men inte så att jag är säker på att de kommer vinna denna svåra bortamatch. Som sagt bägge lagen i toppform och bägge lagen har massor att spela om, det kommer bli en tajt match som gör att kryss finns närma till hands. Alltså är vi vinnare igen!

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar