fbpx
Connect with us

DAGENS BÄSTA BOKA SPEL; England tappar aldrig tre poäng mot Montenegro!

Publicerad

on

Det fortsätter med EM kval i två dagar till, jag är tveksam om det finns något tråkigare att förkovra sig i! Att se alla blåbärsnationer möta alla storlag är som att lyssna på en novell av Torsten Flink, det är sömnbehov direkt. Det är givetvis underhållande att se Holland – Tyskland i en kvalmatch, men att titta på Sverige – Rumänien gör ingen glad. Nu finns det trots detta lite pengar att enkelt tjäna och som spelare är man ju dum om man inte ser till att dessa kommer in i plånboken.

Jag riktar in mig på Englands bortamatch under måndagen och ser hur enkelt det är att få in mina pengar på Betfair Exchange som bookmaker när det finns spelare som verkligen tror att England ska förlora alla tre poängen! Ja, det kommer kosta mig om detta skulle hända, men kommer det att hända? Nä det är noll procentchans att England inte klarar minst kryss mot detta blåbärslag. Detta är nog ett av de säkraste spelen i år!

Montenegro – England

Spelförslaget

Liga: EM kval/ Land: Montenegro / Spelplats: Podgorica City Stadium (Podgorica) / Spelstopp: 25/3 kl 20,45 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 13,0 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Montenegro ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om England vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Montenegro vinner. Då förlorar jag oddset 13 x insatsen 1000 kr – insatsen = 12 000 kr.

Ett blåbär kammar noll i denna match!

Montenegro är inget klass lag! Montenegro har aldrig varit i ett stort mästerskap. Men till EM 2020 vill man verkligen kvalificera sig och chansen finns absolut. Visserligen har man tufft motstånd i gruppen av Tjeckien, Bulgarien och Kosovo, det är en grupp som England ska vinna enkelt. Jag tror dock det kan bli fajt om andra platsen då Tjeckien verkar helt borta (ur slag) och Bulgarien och Kosovo är så dåliga så de borde inte ens få vara med i ett kvalet. Gruppen kommer vara jämn efter England, alla chanser finns för de andra mediokra lagen att slåss om andra platsen. EM-kvalet inleddes med ett kryss borta mot Bulgarien (1-1), vilket absolut inte är någon katastrof. Men det är sådana matcher man skulle behöva vinna för att ge sig själva chansen.

Det var dock ett litet fall framåt jämfört med hur det gick i avslutningen av Nations League. Där förlorade Montenegro nämligen tre av de fyra sista matcherna. Det innebär alltså att man förlorat tre av sina fem senaste matcher. På samma matcher har man bara lyckats ta en seger och det var mot Litauen. Nu väntar ett av de tuffaste motstånden man kan ställas mot i Europa. Jag tror man åker på torsk här, och det är ingen liten torsk man åker på, jag kan aldrig se att de ska kunna ta ens en poäng mot för dagen starkt intressant England. Det finns givetvis alltid hopp och de kommer inte ge sig utan att kriga om poängen, därför blir det perfekt med att boka spelet på Betfair Exchange, då vinner jag både på kryss och Englands seger.

Ett homogent England tar med sig poäng hem till ön!

Gareth Southgate har gett framtidstro i detta engelska landslag som vi inte sett sen Sven – Göran Ericssons tid. Sommarens fjärdeplats i VM visade sig vara allt annat än en tillfällighet. När England dessutom vann sin Nations League grupp före Spanien och Kroatien efter VM, (för övrigt en helt meningslös turnering), så visar de att de verkligen är på gång. Engelsk fotboll mår bättre än på mycket länge, detta visas också av att samtliga fyra engelska klubblag är vidare till kvartsfinal i Champions League. Dock med många spelare som inte är från England förstås, hade det varit bara engelska spelare hade det givetvis inte sett ut så. Men det finns många bra spelare i England och dess klubblag just nu, ja det finns faktiskt en talangfabrik plötsligt. Nu gäller det att göra det bästa möjliga av detta och här verkar Gareth Southgate hittat rätt.

EM-kvalet inledde man också på ett fantastiskt sätt. Detta genom att fullständigt krossa och förnedra gruppens andrahandsfavorit Tjeckien på hemmaplan (5-0). Manchester Citys Raheem Sterling slog till med ett hattrick. Nu tar man sig an Montenegro på bortaplan med fyra raka segrar i bagaget. Dessutom har man gått obesegrade från sina fem senaste bortamatcher, samt sex senaste matcher totalt. Jag räknar med en stabil trepoängare i Podgorica, nä jag räknar med en kross även i denna match! Trots detta är det fotboll och man vet aldrig, så garderingen är ett grymt bra spel.

Varning för!

Det finns inga varningar i denna match den är klockren.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen