fbpx
Connect with us

DAGENS BÄSTA BOKA SPEL; Kan Sverige ta en poäng utan Forsberg! På Betfair Exchange blir det bookmaker spel.

Publicerad

on

Igår satt England enkelt, jag var inte ens orolig när de låg under med 1-0. Förmodligen den enklaste spelet 2019 och de säkraste pengarna in! Jag hoppas alla såg den fantastiska matchen mellan Holland – Tyskland i helgen, två lag som båda har haft en generationsväxling och vågar satsa på unga hungriga spelare. Nu laddar jag en rek inför ett möte mellan två riktigt kalkongäng eller som vi säger blåbärsnationer, två lag som verkligen inte vågar satsa nytt. När jag rekar Norge som tar emot Sverige i kvällens EM-kval, ser jag en medioker, destruktiv fotboll som bara går bakåt i utveckling. Det är inte för att det är dåliga spelare som vi är bland de sämre och tråkigaste lagen, det beror mer på den mediokra defensiva fotbollen som två äldre gubbar i övre medelåldern ger oss som underhållning. Två herrar som har ett före detta datum som för längesedan har gått ut. Det är inte bara att de bedriver en fotboll som ingen vill se, de är totalt asociala i sin kommunikation med media. Man lyssnar hellre på en diktsamling av Kristina Lugn, som hon själv läser, än lyssnar på dessa två gamla gubbar, då förstår man också hur tråkig fotboll dessa herrar framför.

Tyvärr bär det mig emot att spela mot ett Svenskt landslag, men ikväll jag jag absolut detta och motiveringen får ni i reken nedan.

Norge – Sverige

Spelförslaget

Liga: EM kval/ Land: Norge / Spelplats: Ullevål Stadion (Oslo) / Spelstopp: 26/3 kl 20,45 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 3,2 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Sverige ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Norge vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Sverige vinner. Då förlorar jag oddset 3,2 x insatsen 1000 kr – insatsen = 2200 kr.

Norge har alla fördelar ikväll!

Lars Lagerbäck är kung var han är landslagstränare. Denna gubbe gör under med varje nation han kommer till, oavsett om det är Island, Kamerun, Norge eller något annat skitland som han får representera. Ja vist det är tråkig fotboll, rent ut sagt mediokert tråkig fotboll, men ingen kan ta ifrån han att han levererar var han än är. I Norge ser man nu fram emot en storhetstid med ”Lasse” vid rodret och förhoppningsvis får man vara med i de stora mästerskapen inom en snar framtid. Endast två förluster på de tio senaste matcherna är imponerande för att vara Norge. Det norska landslaget ser mer lovande ut än på mycket länge. Joshua King tar Norge framåt på planen och gjorde det enda målet när man hotade Spanien (2-1) på bortaplan senast. Det var förvisso en match där Spanien ägde i princip allt spel, men Norge gjorde vad dom kunde och man gjorde det bra. Förlusten i sig är inget att gräma sig över, det var den svåraste matchen i gruppspelet. När man nu möter Sverige så kommer det bli en defensiv drabbning, där tillfälligheter kommer att avgöra vilket lag som möjligtvis ska ta med sig alla tre poängen. Lagerbäck har säkert både ett och två ess i bakfickan inför mötet och det ska räcka för att ta åtminstone en poäng hemma mot ett sargat Sverige so just nu har sina tre bästa spelare borta inför matchen.

Sverige brukar bjuda till jämna matcher mot Norge och de två senaste mötena har slutat med ett oavgjort resultat. Norge tar dock emot ett Sverige som är utan mittbacksklipporna Pontus Jansson och Victor Nilsson-Lindelöf. Att Sveriges bästa och viktigaste spelare Forsberg har lämnat truppen efter en schism med Janne. (sägs det, vilket man kan förstå) gör läget prekärt inför kvällens så viktiga match. Kapten Granqvist finns dock med och ska hålla ihop ett sargat Sverige, vilket enligt mig absolut inte är något att hurra för. Granqvist ska varken vara uttagen i ett svenska landslag eller vara kapten, detta är en stor brist Anderssons har i sitt ledarskap. Den rutinerade, gamle, långsamma och klumpiga mittbackspjäsen ska vara den som stoppar King och de andra offensiva norska spelarna, det kan bara sluta på ett sätt om de är effektiva i sina avslut. Martin Ödegaard finns med i den norska truppen och fanns med från start mot Spanien senast, den tidigare stortalangen såg väldigt pigg ut mot Spanien, men blev utbytt i slutet av matchen. Norges offensiv såg intressant ut och jag tror att man kan skapa en del oreda för Sveriges försvar. Jag tror Norge har chansen att straffa Sverige ordentligt här och jag tror man är starkare för dagen på Ullevål.

King kommer springa rundor runt Granqvist ikväll, frågan är hur pinsamt det kommer bli för den svenska kaptenen!

Sverige kommer inrikta sig på defensiven!

Sverige vann EM-kvalets första match mot Rumänien (2-1) och fick bästa möjliga start på kvalet. Det har varit lite blåsväder efter det och Emil Forsberg har bestämt sig för att lämna landslagssamlingen. Vad detta beror på är inte helt säkert, landslagsledningen själva har gått ut och sagt att det beror på en skada. Men samtidigt rapporteras det om att Emil Forsberg är tillbaka i helgen för sitt Leipzig. Emil Forsberg är en av Sveriges mest betydelsefulla spelare, inte minst i det offensiva spelet där han står för mycket av det som händer. Andersson, behandlar spelarna som barn enligt mångas utsago, de får inte göra saker på egen hand utan allt ska vara enligt Anderssons pipa. Detta är förmodligen en av anledningarna till att vi får se ett Sverige utan vår just nu bästa spelare i kvällens match. Det är översittarfasoner enligt många som är närma landslaget. Det snackas om att det är lite av pennalism som kommit in i vårt kära landslag. Detta kommer eskalera om Andersson får fortsätta med att inte låta spelarna få vara vuxna individer, med egna tankar. Fler kommer kliva av tåget inför kommande matcher. Sägs det från källa närma landslaget!

Norge borta är på förhand en match man i normala fall skall ha bra chans att ta poäng i. Bägge lagen har det defensiva som det viktigaste spelet. Norge har dock imponerat efter att Lars Lagerbäck tagit över rodret. Sverige är lite små skadat av skriverierna och Forsbergs frånvaro. Det är dock ett ungt och intressant lag som kan matchas. Quaison blev målgörare senast och får förhoppningsvis starta, hans anfallspartner Marcus Berg är slut och har fått mycket kritik, vilket absolut är befogat. Det återstår att se om han startar mot Norge eller om Alexander Isak får chansen. Om Andersson har något som helst hum om fotboll så borde inte Berg få vara startspelare längre. Tyvärr så är det lite att vi ska leva på gamla meriter och den som kan sjunga nationalsångens alla rader får spela och då kommer Berg, Larsson, Granqvist, Lustig ( kanske skadad) få starta. Svenskarna har också börjat klaga på gräsmattan på den norska nationalarenan! Det är för mycket sand på planen tycker svenskarna, vad det nu ska spela för roll när det gäller Sverige, är ett stort utropstecken. 80% av spelet är i luften och det är väl lika för båda lagen i så fall. Sverige ser allting som problem inför kvällens match och jag tror det är ett sargat Sverige som går in på arenan med alla negativa skriverier om allt runt omkring. Norge är hetare för dagen och efter en imponerande insats mot Spanien senast kan jag inte undgå att lägga mitt spel på Norge. Jag hoppas dock för Sveriges skull att det blir ett kryss, då mitt boka spel Betfair Exchange ger mig vinst både på kryss och Norge seger så skulle detta vara ett plus för alla.

Varning för!

Det är en match , där tillfälligheter kan avgöra, båda lagen har en defensiv uppgift som först ska klaras av innan man tjongar upp bollen på andra sidan planen. Det kan bli en riktigt tråkig fotbollsmatch där resultatet spelas för att klara 0-0. Skulle det bli mål för Sverige i slutet så kommer det bli svårt att vända för Norge.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen