fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Fredagen bjuder på riktigt bra spel som spelas på Betfair Exchange

Publicerad

on

Då var äntligen EM kvalet slut och det blev ett par lyckade spel med bland annat Sverige som kryssade mot Norge. Nu laddar jag för att hitta rätt i helgdjungeln och redan på fredagskvällen bjuder det upp till ett antal matcher som känns riktigt bra. Jag spelar som vanligt på Betfair Exchange eller som vi kallar den Spelbörsen, där oddsen som erbjuds är högre än vad vi får på de ”vanliga” spelbolagen. Jag hittar ett bra spel i Tyska andra ligan där det börjar dra ihop sig rejält. Matchen jag riktar in mig på är St. Pauli – Duisburg. Att jag lägger spelen på Spelbörsen är absolut en självklarhet, tittar man på oddsportalen.com så har 1Xbet 1,77 i odds det är högsta oddset för St. Pauli seger och lägst i skrivande stund är bwin med 1,72. På sidan som bara är för oss spelare så har jag precis lagt ett spel som ger mig 1,84 i odds, som ni märker en markant skillnad. De sajter som ligger registrerade i Sverige har dessutom ett snitt på 1,734 att jämföra med Spelbörsens 1,84, mer än tio punkter högre odds på spelbörsen. Hur svårt kan det vara att välja!

 

St.Pauli – Duisburg

Spelförslaget;

Liga: Bundesliga 2 / Land: Tyskland/ Spelplats: Millerntor-Stadion (Hamburg) / Spelstopp: 29/3 kl 18,30 / Insats 1000 kr / Odds 1,84 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: backa= spelare, jag tror att St.Pauli ska vinna matchen. 

 

Ska St.Pauli ta chansen och hänga på toppen!

Det börjar dra ihop sig i Bundesliga 2, St.Pauli som som har fördel av att spela hemma på Millerntor- Stadium placerar sig innan matchen på en fjärde plats. S 26 V 13 O 4 F9 M 38:40 P 43, gör att man bara har fyra poäng upp till en kvalplats där mitt personliga favorit lag Union Berlin huserar. Bägge lagen har lika många spelade matcher. Det som direkt kan oroa när man ser raden, är givetvis att man bara har gjort trettioåtta mål på alla matcher man spelat än så länge, man har alltså minus i målprotokollet. Hemma ser det dock lite bättre ut, men två förluster och tre segrar på de fem senaste är givetvis inte tillräckligt bra. S 13 V7 O2 F 4 M 23:19 P 23, ser helheten ut på hemmaplan. Formen är dock under all kritik och det måste verkligen till en vändning i denna match om de överhuvudtaget ska hänga på topplagen. S 5 V2 O 0 F 3 M 3:10 P 6, håller inte och nu på hemmaplan kommer Duisburg få känna på hur det känns när ett topplag vänder en dåligt trend. Vilan som kom för EM kval var förmodligen perfekt för laget som fått möjligt att gruppera om inför omstarten och den så viktiga slutstriden. Det som också kommer spela stor roll i matchen är den täta arenan med den fanatiska publiken, bara detta är en anledning till att tro hårt på hemmaseger.

 

Duisburg kan ramla ur om man inte skärper sig!

Laget är näst sist i serien och detta lär ju knappast bli bättre när man intar bortaplanen för att försöka stå upp mot ett aggressivt revanschsuget hemmalag. S 25 V 5 O 6 F 14 M 24:42 P 21, är den totala statistiken, detta vittnar om ett lag som inte har så mycket att komma med i det stora hela. Nu är formen i stort sett lika urusel som hemmalagets S 5 V 1 O2 F 2 M 4:5 P 5, så att backa detta spel oroar mig inte det minsta. Bortaplan är dessutom inte en stark sida som man har visat upp S 13 V 2 O 6 F5 M 12:19 P 12, visst man har på senare tid gnetat ihop några kryss, men det kommer inte räcka spelmässigt denna fredagsmatch. Laget har fortfarande chans att klara sig kvar, det är bara två poäng upp till Sandhausen och man har en match mindre spelad. Så möjligheterna finns givetvis, det är trots allt många omgångar kvar. Det är dock inte dessa bortamatcher man ska kunna ta de poäng som behövs för att kliva över strecket. Nä här får de gå tomhänta hem och försöka ladda för nästa match som är hemma mot Ingolstadt.

Varning för!

Det är en svår match för hemmalaget, man möter ett desperat bortalag som behöver ta med sig en poäng hem. Det är alltid lite varning på dessa matcher, toppen mot botten med ett desperat bortalag. Ett rött kort vid en kontring eller en straff och ledning för sen parkera bussen. Men om St.Pauli verkligen vill vända sin trend inför hemmapubliken och göra ett försök att hänga på de tre i toppen så är det nu det gäller att ta alla tre. Dessutom måste man se till att man får en bättre målskillnad som kan vara viktig i slutet.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs ”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen