fbpx
Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelenLiverpool

Speltips inför Premier League starten: Ingen överraskning väntas i fredagsmatchen! Jag hittar ett bra Asien spel på Betfiar Exchange

Äntligen dags för liga premiär, favoriten Liverpool tar emot nykomlingen Norwich, det kan väl bara sluta på ett sätt!

På fredag smäller det. Klockan 21,00 på Anfield Road är det då äntligen dags för avspark i Premier League. Liverpool som är en av utmanarna till att vinna ligan i år, tar emot nykomlingen Norwich. Det kan väl bara sluta på ett sätt, eller kan bortalaget överraska! Jag hittar ett bra backa spel på Betfair Exchange och trissar upp detta lite för att hitta en köpare bland boka spelarna, vid spel blir det ett riktigt bra över odds.. Hur man gör detta? Klicka på länken ovan och lär er hänga med på spelbörsen. 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

Till Betfair Exchange / Betfair Spelbörs

Liverpool – Norwich

Salah kommer vara framträdande även detta år i ett riktigt starkt Liverpool.

Hemmaanalys Liverpool; är laget som två år i rad varit i CL final, med en seger förra året mot Tottenham (2-0). I år är det deras tur att vinna ligan. CL kommer komma lite i skymundan denna säsong. Självklart går man för att försvara titeln, men det borde och måste i år vara prioriterat att ta hem ligan för första gången sedan 1990. Att få vinna titeln hemma i England skulle vara otroligt stort. Nu tror undertecknad att detta blir prio ett då man inte har material för att vinna både PL och CL,  i alla fall inte som det ser ut just nu! I Jurgen Klopp har man en tränare som kan konkurrera med Pep i City, dessa två är just nu världens bästa tränare och det gör att laget har alla möjligheter i världen att visa att denna säsong ska det bli Liverpools år. Man har redan förlorat Engelska Community Shield mot Manchester City efter straffar. Efter denna förlust finns det mycket man vill bevisa i ligan, vilket Norwich direkt kommer få känna av. När det gäller nyförvärv har man inte varit aktiv, fönstret stänger om några timmar när detta skrivs och nya just nu är Sepp van den Berg från Zwolle, Adrián från West Ham, man har också tagit hem ett antal utlånade spelare, men dessa kommer förmodligen vara utlånade igen. I premiären förväntar sig alla att det kommer bli en lätt seger för Liverpool, det kommer det inte bli. Norwich kommer kämpa hårt för att visa att man kan ge de stora en kamp. Man kommer givetvis inte räcka till och allt annat en seger för Liverpool skulle vara en enorm skräll.

Nu blir det åka av ordentligt, när man möter storfavoriten Liverpool

Bortaanalys Norwich: klubben är tillbaka i finrummet och i första omgången väntar Liverpool på Anfield Road, oj vilken matchstart man fått på sitt nya PL äventyr. Nya för året än så länge är Ralf Fährmann målvakt från FC Schalke 04, Sam Byram högerback från West Ham, Daniel Adshead mittfält från Rochdale AFC, Josip Drmic mittfält från Borussia Mönchengladbach, Patrick Roberts höger springare lån från Manchester City, Rocky Bushiri mittback från KV Oostende. Daniel Farke har som manager inte legat på latsidan och har fått ihop ett lag som kanske med lite tur kan klara sig kvar från att ramla ur serien igen. I genrepet slog man franska Toulouse (1-0), men man har också åkt på riktiga storförluster i träningsmatcherna, bland annat mot Atalanta (1-4) och Brentford (1-3). Nu kommer man givetvis vilja visa att man duger i ligan och kommer jobba hårt för att klara av att ta en poäng eller åtminstone hålla nere siffror i första omgången.Det kommer bli otroligt svårt och det behövs blåstället på samt en gnutta tur för att lyckas.

Matchanalys: Det kommer bli ett kompakt spelövertag för Liverpool, Norwich kommer backa hem och vara nöjda så länge man klarar av att hålla nollan intakt. Kan Liverpool få hål tidigt i matchen, måste Norwich släppa på handbromsen och ta sig upp i planen, detta kommer givetvis Liverpool kunna utnyttja. Det är ingen enkel match för hemmalaget, alla förväntar sig att man ska vinna och med ett kompakt försvarsspel från bortalaget kan det bli svårt att få hål på Norwich. Trots detta tror jag att man klarar av att besegra ett vilt kämpande Norwich, med flera mål.

Spelförslaget: Det finns givetvis bara en vinnare i matchen, frågan man kan ställa sig är, kan det bli mer än två måls seger i matchen! Jag tror att man klarar av detta och spelar ett Asien spel på Betfair Exchange, där jag har möjlighet att höja upp mitt odds för att hitta någon som vill möta upp mig på andra sidan. Jag spelar Liverpool Asien -2 mål och får tillbaka insatsen om man bara vinner med två mål i matchen.

Liga: Premier League / Land: England / Spelplats: Anfield Road ( Liverpool) / Spelstopp: 9/8 kl 21:00 / Insats 1500 kr / Spel: Backa Asien Liverpool -2 mål / Odds 1,75 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar