fbpx
Connect with us

Speltips inför Varberg – IK Frej: Nu måste det vända för hemmalaget! Ett Asien till över två gånger pengarna på Betfair Exchange är taget.

Publicerad

on

Under fredagen spelas det inte bara premiär i Premier League, det är också otroligt viktig match i superettan, där toppen möter botten. Jag hittar ett riktigt bra Asien spel på Betfair Exchange till över två gånger pengarna.

Varberg – Ik Frej

En trea mot IK Frej är ett måste i dagens match.

Hemmaanalys Varberg Bois; har verkligen överpresterat och fått allting med sig i sina matcher under våren, nu är man dock tillbaka i samma läge som förra året, man förlorar matcher. Det finns kvalité i laget som gör att det inte är helt ologiskt att man är i toppen av tabellen, men det är också så att man har haft enormt flyt med stolpe in i många matcher och det verkar som detta nu hunnit ikapp laget som kvalade sig kvar förra året. På de fem senaste matcherna är det bara en vinst och oavgjord, de tre senaste har man förlorat. Degerfors borta (3-1), Örgryte hemma (1-2) och Dalkurd borta (0-1). Laget är fortfarande serieledare, men inte så överlägset som man varit under säsongen S 18 V 11 O 3 F 4 M 31:19 P 36, bakom jagar överraskningen Mjällby (35 poäng), Brage (33 poäng), Örgryte (32 poäng) och Jönköping (31 poäng). Jag är tveksam om Varberg kommer klara topp två i det läge som är nu, att man absolut har chans att kvala, det ser jag som stor möjlighet, men jag tror både Örgryte och Jönköping kommer bli för svåra. Varberg har haft ett tufft schema med bortamatcher mot Jönköping, Öster, Dalkurd och Degerfors vilket inte är några enkla uppgifter. Nu möter man ett Frej som trots tränar förändring är ute ur leken, här måste och bör man ta tre poäng för att befästa förstaplatsen. Att Frej ska kunna röra Varberg borta på naturgräs ser jag som en omöjlighet, trots Varberg urusla form.

IK Frej är på dekis och skulderna växer. Att det inte skulle bli Division ett norra efter säsongen känns oundvikligt!

Bortaanalys IK Frej; ligger i botten av tabellen och man spelar till vardags på konstgräs. När man nu kommer till Varberg så blir det naturgräs och det kommer ställa till det rejält för laget. Det är ett lag som redan är på dekis, men massiva skulder och svårt att betala ut löner till spelarna. Att då även få pressen på sig att du måste ta poäng i denna match blir extra hårt tryck på ett egentligen rätt mediokert fotbollslag. Hammarby som har Frej som farmarklubb, ser det som otroligt viktigt att ha kvar laget i Superettan, man har nu satt dit sina egna tränare som ska rädda upp situationen. Nya tränarna som kommit in från Hammarby är Pablo Pinones-Arce och Janne Mian. Laget har dessutom tagit in spelare från Bajen som inte fått så mycket speltid. Jean Carlos de Brito och Albin Mörfelt är några av dessa. Bra att förstärka truppen, men det känns som sagt underligt att spelare med A lags kontrakt i Hammarby ska spela i ett bottenlag i Superettan. Leo Bengtsson sitter ena dagen på bänken i Hammarby och andra dagen startar han för Frej, detta måste vara det sämsta man kan vara med om som spelare, det är givetvis inget optimalt upplägg när man ligger i botten och kämpar för sin överlevnad. Precis som Varberg så gjorde Frej en bra vår men nu har man inte vunnit på sju matcher, varav fem är förluster. Jag tror att Varberg tar detta enklare än vad många andra tror. Frej får planera för Division ett Norra och där ingå en sammanslagning med rika Stocksund i division två, enligt rykte är det nämligen konkurs för Frej om de åker ur en serie. S 18 V 3 O 6 F 9 M 18:34 P 15, är näst sist i tabellen, just nu är det bara BP som ligger efter Frej.

Matchbilden: Varberg måste snäppa upp sig rejält efter att förlorat tre raka och det kommer de att göra med massiv press på ett tillbaka pressat Frej, som är rädd om poängen. Om Varberg får hål tidigt på Frej , måste de upp i positonerna och då kommer det förhoppningsvis rulla in både två och tre bolar till i det ihåliga Frej försvaret.

Spelförslaget: Jag anser att Varberg är så mycket bättre än vad Frej är, trots nya tränare och inlånade spelare för Hammarby. Matchen avgörs på naturgräs och Varberg vill vinna till varje pris och studsa tillbaka igen till toppformen man hade under våren. Jag spelar backa Asien spel på Varberg, vinner Varberg med två mål eller mer så är spelet i hamn. Ett otroligt bra odds finns det på Betfair Exchange på detta spel.

Liga: Superettan / Land: Sverige / Spelplats: Påskbergsvallen (Varberg) / Spelstopp: 9/8 kl. 19,00 / Insats 850 kr / Spel: Backa Asien Varberg -1,5 mål / Odds 2,90 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen