Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Speltips inför Tottenham – Aston Villa: Tottenham är stora favoriter till en enkel seger. Jag har en”grym” spelidé.

Jag har ett "FANTASTISKT SPEL" på Betfair Exchange

När vi går in i denna match har premiären redan spelats mellan Liverpool och Norwich, klicka på länken så ser ni mina tankar angående denna match.Nu laddar jag för lördagsmatchen och då är det undertecknads favorit lag Aston Villa som äntligen gör premiär i Premier League igen efter att spelat i championchip sedan 2016/17. Man möter ett bra topplag i Tottenham på bortaplan och hemmalaget har blivit tok favoriter till en enkel seger. Jag har hittat riktigt bra spel på Betfair Exchange, där jag kan få “RIKTIGT BRA UTDELNING”.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair Spelbörs

Tottenham – Aston Villa

Det blir mindre jubel för ett skadedrabbat Spurs, det kan bli ett tungt favoritfall i första omgången!

Hemmaanalys Tottenham; blev fyra förra året, bara en poäng från tredje placerade Chelsea S 38 V 23 O 2 F 13 M 67 39 +28 P 71, vilket var ett riktigt bra resultat för Tottenham. Laget har inte vunnit ligan sedan 1961 och kommer inte göra det under kommande säsong heller. Undertecknad tror det kommer bli en sämre säsong än förra året då man verkligen överpresterade. Laget tog sig till Champions League final där Liverpool blev övermäktiga. Att ta sig till finalen var en fantastik bedrift och ett överdåd av ett lag som egentligen inte är speciellt bra. Man har en riktigt bra tränare i Mauricio Pochettino som gör underverk av flera spelare som är överdrivit uppskrivna. Nya inför säsongen är än så länge Jack Clarke från Leeds, Tanguy NDombèlé från Olympique Lyon, Cameron Carter-Vickers från Swansea City. nu stänger fönstret om ett par timmar när detta skrivs och om man inte får fart på värvar karusellen in i det sista så kommer man få stora problem att ens bli topp fem som jag tidigare sagt man ska bli. I premiär omgången har man blivit skyhöga favoriter, ett spel på Tottenham seger ger runt 1,36 i odds, detta är löjligt om man ser till förutsättningarna. I skrivande stund är faktiskt flera av Tottenhams “stjärnor” skadade. Dele Alli, Serge Aurier, Foyths, Dier, Davies, Wanyama och Carter-Vickers är alla skadade inför premiären, man har dessutom viktiga Son av avstängning på grund av rött kort i sista ligamatchen förra säsongen. Det karske trots allt inte blir så lätt för Spurs i premiären!

1,5 miljarder har Aston Villa köpt spelare för inför säsongen, det ska kunna räcka hela vägen till minst topp åtta.

Bortaanalys Aston Villa; är undertecknads absoluta favoritlag, det ska jag inte sticka under stolen med. Att det varit mycket tunga år efter att tragglat sig fram i Championchip i alldeles för många år är inget att säga om. Prins William var en av de omkring 40 000 Aston Villa-supportrar på Wembley som jublade åt segern i playoff-finalen mot Derby den 27 maj. Därmed var klubben, från Aston i nordöstra delarna av Birmingham, tillbaka i Premier League efter nedflyttningen våren 2016. 1,9 miljarder var det värt att komma upp enligt BBC. Klubben har inte legat på latsidan, man har investerat hela 1,5 miljarder kronor inför säsongen. Den karismatiska tränaren Dean Smith som tog över rodret efter att man sparkat den mediokra Steve Bruce, har vänt ett skepp som var på väg att gå rejält på grund. När Smith tog över låg man på en fjortonde plats och allt hopp om PL var egentligen över. Men med nya ägare vände han skeppet och uppbackade av stormrika ägarna Nassef Sawiris och Wes Edens styrde han inte bara skeppet bort från grundstötning utan även i hamn.  Nu får han chansen att driva klubben framåt. Dean Smith som alltid varit en Aston Vila fan, är absolut rätt man för att föra Aston Villa framåt.

Wesley från Club Brugge, Tyrone Mings från AFC Bournemouth, Douglas Luiz från Manchester City, Matt Targett från Southampton FC, Ezri Konsa från Brentford FC, Marvelous Nakamba från Club Brugge KV, Trezeguet från Kasimpasa, Anwar El Ghazi från Lille, Tom Heaton från Burnley FC, Björn Engels från Stade Reims, Jota från Birmingham City och Kortney Hause från Wolverhampton är spelarna som kostat 1,5 miljarder  Nu ska vi inte blir överraskade om det kommer till ett eller flera namn innan stängningsdags på transferfönstret om ett par timmar, det finns ju trots allt lite pengar kvar att spendera. Att man satsar för att bli kvar i PL är väl inget att orda om, men frågan är om detta inte är början på något större!

I mitten av juni blev den brasilianske anfallaren Wesley klubbens dyraste värvning någonsin, när han köptes för över 250 miljoner kronor från Club Brygge. “Jag blev jätteglad när jag hörde att Aston villa var intresserade av mig  Nu vill jag visa varför man ville betala så mycket pengar för mig och det ska jag visa på planen”, sade Wesley i en intervju på Aston Villas Youtubekanal när övergången var klar.

Alla värvningar till trots är det alltjämt egenfostrade mittfältsstjärnan Jack Grealish, 23, som leder Villa på planen. Att denna fantastiska spelare med sin icke engelska spelstil stannar kvar visar på ett stort hjärta för klubben. Det var många som ville ha hans namnteckning inför kommande säsong, men han blev Aston Villa trogen, i alla fall för nuet. Nu är de underdogs och alla, eller i alla fall de flesta tror de ska förlora mot Tottenham i premiäromgången. Jag ska inte säga att jag inte är färgad, för det är jag, men jag har på känn att Tottenham kommer få jobba hårt för att ta alla tre poängen trots hemmaarena.

Matchanalys: Tottenham kommer vilja föra spelet, men med alla skador och avstängningen på Son så kommer man inte få det allt för lätt att göra detta. Aston Villa kommer bjuda upp till match och får inte Spurs hål på Villa så kommer spelet att utjämnas, dock får då Villa se upp med att Tottenham kan kontra och få ytorna som man inte vill bjuda på i början av matchen.

Spelförslaget: Jag går helt emot bookmakers och spelare på Betfair Exchange. Jag tror nämligen att Aston Villa har en stor chans att plocka en poäng i matchen. Jag spelar ett boka spel som kostar mig minimalt vid förlust. Tottenham har blivit för stora favoriter, med det skadeläge man har, dessutom vill Aston Villa stämma i bäcken direkt och visa alla att man är i PL för att stanna.

Liga: Premier League / Land: England / Spelplats: Tottenham Hotspur Stadium (London) / Spelstopp: 10/8 kl 18:30 / Insats 3000 kr /  Odds 1,25 Spel: Boka Tottenham, vid kryss eller Aston Villa seger vinner jag spelet, vid Tottenham seger förloras spelet och förlusten blir 750 kronor.

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *