Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Speltips inför West Bromwich – Milwall: Ett “bombsäkert” spel på Betfair Exchange till över två gånger liras.

Millwall slår ur underläge, vann första matchen och vill ha en poäng med sig hem från detta möte.

I Championchip började det bra för underdog laget Millwall, nu gäller det att ladda om för en riktigt svår bortamatch mot hemmastarka West Bromwich. Jag hittar ett riktigt bra spel under lördagen på den eminenta sidan Betfair Exchange. Över två gånger pengarna på ett backa spel är taget på sidan.

West Bromwich – Millwall

Svår match mot Millwall väntas, det måste bli en trea!

Hemmanalys  West Bromwich; är ett lag som verkligen visar att med egna talanger kan man komma långt. Hela åtta spelare från egna ledet har idag kontakt med A – laget, sen om det beror på att det finns minimalt med pengar, eller inte är en helt annan sak. Förra året placerade man sig på en fin fjärde plats och fick i kvalet till PL möta Aston Villa. Där fick man se sig besegrad på straffar. Detta sved extra hårt givetvis, då klubben har en lång historia av rivalitet med Aston Villa, ett lag som bor nästgårds. Inför säsongen andas det trots det svidande nederlaget optimism i West Bromwich. Nya tränaren Slaven Bilić från Kroatien kommer givetvis spela en mer modern fotboll än vad man gjort tidigare, detta kommer absolut att räcka till en kvalplats och där tror jag att man i år kommer gå hela vägen till PL 20/21. I första omgången mötte man ett riktigt starkt Nottingham borta och vann överraskande denna match (1-2), överraskande på så vis att Nottingham har stor satsat inför säsongen. Detta visar att laget är på rätt väg och kommer bli fullständigt livsfarliga för alla utmanare till att ta klivet upp i Premier League. Nu möter man ett mindre och sämre lag än Nottingham i sin hemmapremiär för säsongen. Att Millwall som skrällde i första omgången ska kunna göra det igen är jag otroligt tveksam till. Med kanon odds i skrivande stund så backar jag upp West Bromwich rejält i denna match. Detta är en av lördagens absolut säkraste matcher enligt mig.

Ett riktig skitgäng är Millwall, deras fotboll är som deras publik, huliganer.

Bortaanalys Millwall; är laget som mycket få gillar, deras fotboll är benknäckar fotboll, där det istället för spela fotboll går ut på att sparka sönder matchen med eller utan boll. Detta har man varit kända för i all oändlighet i England. Det samma gäller mesta delen av deras fans, när huliganismen är som bortblåst från de stora arenorna då finns den kvar i denna lilla skit klubb. Förhoppningsvis får vi se de ramla ur seriesystemet detta år och sen fortsätta falla, precis som Notts Co. Nu började man bra hemma i första omgången, där man mycket överraskande slog Preston (1-0), en match som var sparka långt, spring och tackla i nittio minuter plus tillägg. Inför säsongen har man värvat lite spelare, men också fått spelare som stått utan kontrakt. Connor Mahoney  från AFC Bournemouth, Jón Dadi Bödvarsson från Reading FC, Frank Fielding gratis från Bristol City, Alex Pearce gratis från Derby, Harvey Bradbury gratis från Oxford United är några som ska förstärka Neil Harris lag denna säsong. Jag anser att Millwall kommer få det otroligt svårt och att man kommer vara ett av de lagen som åker ut ur serien, trots en bra första match. Man är bra hemma, men det är mest för att man skrämmer sina motståndare med sin hårdföra fotboll, detta fungerar absolut inte på bortaplan. Jag kan inte se att man ska ha möjlighet att ta poäng, mot ett för säsongen fruktansvärt starkt West Bromwich på deras hemmaarena.

Matchbild: West Bromwich kommer föra matchen och dominera på sin hemmaplan, Millwall kommer försöka förstöra med hårt spel och sen långa bollar för kontring. Får West B in bollen i mål i ett relativt tidigt skede av matchen kan det bli en stor förlust för Millwall, vilket som så kommer hemmalaget äga och vinna matchen.

Spelförslaget: Jag får dubbla pengarna på att backa West Bromwich på Betfair Exchange. Jag ser detta som ett riktigt bra spel.

Liga: Championship / Land: England / Spelplats:The Hawthorns (West Bromwich) / Spelstopp: 10/8 kl. 16,00 / Insats 1250 kr / Spel: Backa West Bromwich / Odds 2,10 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *