Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Speltips inför West Ham – Manchester City: Ett bra målspel backas på Betrfair Exchange

Manchester börjar jakten på ny titel med vinst på bortaplan!

Gårdagens spel mellan Liverpool – Norwich satt klockrent och enkelt, nu är vi riktigt på gång igen.

Idag är det dags för avspark i London redan 13,30, i och med Premier League-mötet mellan West Ham och Manchester City. De regerande mästarna får börja försvara sin titel på bortaplan. Jag hittar ett bra spel i målspelet på Betfair Exchange med ett högre odds än vad som ligger, hur man får upp oddset, kan ni läsa om ni klickar på länken Betfair Exchange.

Lördagen följs upp av fyra matcher kl. 16:00 och en kvällsmatch mellan Tottenham och Aston Villa som redan ligger som rek. Spurs får starta säsongen på deras fantastiska, nya arena med några spännande tillägg som de gjort under transferfönstret. Aston Villa har satsat 1,5 miljarder så det kan bli en riktigt bra match.

West Ham – Manchester City

Det kommer bli ett bra år för City, men i år det CL som gäller!

Laganalyser: West Ham har haft ett utmärkt transferfönster och förvärvat Haller och Fornals till en redan stabil bas med anfallare. Samtidigt har de lyckats hålla fast vid sina mest värdefulla tillgångar, vilket är ett bevis på deras höga målsättning inför den kommande säsongen. De kommer inleda med en mycket tuff hemmamatch mot titelfavoriterna Manchester City, och måste prestera på topp för att ta poäng i denna match. City har lagt till Rodri och Cancelo i sin redan magnifika trupp, och avser att ta sig hela vägen till titeln även denna säsong. Pep Guardiola har varit konsistent i sin jakt på troféer och vill ha minst en till denna säsong – ja minst en. Det kommer bli en tuff strid mot den enda utmanaren (Liverpool) i årets alla olika cuper och den prestige fulla PL titeln. Efter Liverpools förnedring av Norwich igår fredag (4-1) sätts det omedelbart press på City att få med sig alla tre poängen i dagens match, eftersom de inte vill hamna efter sina största rivaler redan efter säsongens första matchdag. Jag tror på en målrik match, där City drar längsta strået, men då man är för stora favoriter får det bli ett målspel.

Matchbilden: Det kommer vara ett hårt jagande Manchester City som går för ett ledningsmål, West Ham kommer försöka stå upp och utnyttja eventuella kontringar som kan komma, detta kommer bli en match där det blir öppnade fotboll om vi får ett tidigt ledningsmål i matchen.

Spelförslaget: Det går inte ens att få upp oddset på City seger på Betfair Exchange och ett boka spel i första omgången på West Ham ligger på 13 gånger pengarna, det är det inte värt. Jag väljer istället att backa Över 2,5 mål i denna match och hoppas att West Ham ska försöka anfalla och skapa någon målchans. Jag tror det blir svårt annars att Manchester City ska göra tre mål själva på ett hårt satsande West Ham.

Liga: Premier League / Land: England / Spelplats: Olympic Stadium (London) / Spelstopp: 10/8 kl. 13,30 / Insats 800 kr / Spel: Backa Över 2,5 mål / Odds 1,72 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *