Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Speltips inför Newcastle – Arsenal: Över två gånger på Betfiar Exchange är taget.

Newcastle har gjorts årets sämsta värvning i Steve Bruce!

På söndag kommer höjdpunkterna återigen från England, där Leicester tar sig an Wolverhampton , Chelsea möter Manchester United och Newcastle står som värd för Arsenal  Även om transferfönstret är stängt i England så är det fortfarande öppet i de flesta andra länderna runt om i Europa. Spelare som Bale, James Rodriguez, Neymar, Eriksen, Dybala och Pogba har alla fortfarande möjlighet att byta klubb. Det är fortfarande tillåtet för spelare att lämna Premier League-klubbar, eftersom transferfönstret endast är stängt för inkommande spelare. Hemma på James Park tar Newcastle emot Arsenal som ser riktigt bra ut. På Betfair Exchange får jag över två gånger pengarna på ett backa spel, detta liras givetvis.

Newcastle – Arsenal

I år blir det botten strid för Newcastle tills Steve Bruce fått sparken.

Laganalyser: Många Newcastle-fans blev frustrerande i sommar, när Rafa Benitez reste till Kina och ersattes av Steve Bruce, ett byte som inte blev populärt. Undertecknad har svårt att förstå att denna man kan fortsätta få tränar jobb, efter några misslyckade säsongen i Aston Villa med sparken som utgång, får han ännu en gång chansen att vara Premier League tränare, detta kommer givetvis sluta illa för Newcastle och jag skulle inte bli förvånad om han får sparken lagom till jul! Ändå har de haft en hektisk transferperiod, och har spenderat nästan 60 miljoner pund på Joelinton och Saint-Maximin, vilka kommer från Hoffenheim respektive Nice. Arsenals stora nykomling blev Pepe från Lille, som förväntas ta plats direkt och bilda en stark anfallstrio tillsammans med Aubameyang och Lacazette, med Özil strax bakom. En skrämmande uppsättning för vilket Premier League-försvar som helst … Ändå har Emery andra problem att ta tag i, eftersom han måste hantera ett helt nytt försvar och ett skakigt mittfält. Han lyckades inte hitta balansen som behövdes i truppen, speciellt inte mot de starka kantspelarna. Det tunga nederlaget i Europa League-finalen var ett tydligt exempel på detta. Att starta borta mot Newcastle kommer inte att bli lätt, särskilt med tanke på att Lacazette är borta och Pepe fortfarande inte är helt på topp. Det kommer definitivt att bli en bra utmaning för Emery, som kommer upptäcka var denna nya trupp står jämfört med föregående säsong. Jag tror dock att man i denna match kommer hänga på direkt i toppen och en tre trepoängare ska man ta mot ett rätt mediokert Newcastle även om det är bortaplan.

Matchbilden: Med en tränare som Steve Bruce får vi se ett lång tjongande Newcastle. En fotboll som är otroligt omodern. Arsenal kommer givetvis att föra matchen trots bortaplan och om man är noga i sina uppspel kommer man att spela ut och äga spelbilden. Det gäller dock att se upp med just de långa kontringsbollarna som är Bruce spelfilosofi.

Spelförslaget: Jag backar ett starkt Arsenal trots bortaplan och för 2.30 i odds på på Spelbörsen. Jag skulle kunna vänta 10-15 minuter in i matchen och få upp oddset rejält om inte Arsenal gör mål, men vill dock inte chansa när det ger dubbla pengarna redan nu.

Liga: Premier League / Land: England / Spelplats: St. James Park (Newcastle) / Spelstopp: 10/8 kl 15:00 / Insats 800 kr / Spel: Backa Arsenal / Odds 2,30 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *