fbpx
Connect with us

Speltips inför Jönköping Södra – Syrianska: Detta blir en enkel historia, två backa spel på Betfair Exchange.

Publicerad

on

Då har vi avverkat Premier League och det var väntade resultat överlag, visst Brighton med Potter som tränare visade att med lite tur kan man spela riktigt fin fotboll, annars var det överlag stora siffror på vissa matcher. Ikväll hittar jag två bra spel i matchen Jönköping Södra – Syrianska. Bägge spelen är backa spel till riktigt bra odds på Betfair Exchange.

Jönköping Södra – Syrianska

Laganalys: Jönköping är på gång ordentligt, trots mediokert bortaspel så är man med i toppen och slåss om de så åtråvärda biljetterna till allsvenskan inför 2020/21.
S 18 V 9 O 4 F 5 M 30:15 P 31 ger innan dagens match en femte placering med en match mindre spelad, men vinner man ikväll är man uppe på en fjärde plats, med bara fyra poäng från serieledande Mjällby. Hemma är man grymma S 9 V 6 O 2 F 1 M 14:5 P 20. Bara en förlust hemma är respekt och bara fem insläppta är så bra så man får gåshud, tyvärr är det bortaspelet som är bedrövligt och det är där man tappat. Det kommer inte bli någon förlust hemma ikväll mot Syrianska, det är man alldeles för starka för. Jönköping har dessutom förstärkt truppen med bland annat Elias Gustafson. Jönköping har revansch att utkräva för förlusten senast man mötte Syrianska vilket var i den trettonde omgången. Trots ett sent kvitteringsmål av Jakob Orlov så tilläts hemmalaget gör 2-1 på stopptid och Jönköping fick vända hem utan poäng. Matchen mot Syrianska den 14 juni är den senaste förlusten för Jönköping. Därefter har de spelat sex omgångar som resulterat i fyra vinster och två oavgjorda matcher. Daryl Smylie är avstängd p g a gula kort.

Efter arton spelade omgångar befinner sig Syrianska på en tolfte plats med tjugo inspelade poäng, vilket man gjort via resultatraden V 5 O 5 F 8. Laget från Södertälje har spelat fem matcher efter omstarten vilka har resulterat i två segrar, två oavgjorda och en förlust. Nu är pengarna slut igen i föreningen, senast var det ansvarig målvaktstränare som lämnat efter att Syrianska inte kunde betala hans lön. När han sa ifrån, ville styrelsen betala honom med ICA kuponger och då var den anställningen slut. Andrew Michael Stadler är den spelare som gjort flest mål i laget så här långt med sina fyra gjorda.  Ammar Ahmed är en offensiv kraft som stått för tre gjorda mål men även fyra assist. I detta möte har Syrianska Patrik Dyrestam avstängd p g a gula kort.

Matchbilden: Detta kommer bli en enformig historia där Jönköping kommer föra spelet och Syrianska kommer försöka döda matchen med kontringar och att dra ut på tiden. Det som kan rädda Syrianska i denna matchen, kan vara Jönköpings ibland naiva inställning och förmågan att inte sätta alla målchanser man skaffar.

Spelförslaget: Två stycken backa spel har jag att erbjuda, där jag har Jönköping som vinnare i bägge spelen. Jag tror att Jönköping på hemmagräs kommer köra över Syrianska, det finns ett värde i att dels spela en etta, men också ett Asien spel på Jönköping -1 mål och seger.

Liga: Superettan / Land: Sverige / Spelplats: Stadsparksvallen (Jönköping) / Spelstopp: 12/8 kl 19:00 / Insats 1500 kr / Spel: Backa Jönköping / Odds 1,75 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Liga: Superettan / Land: Sverige / Spelplats: Stadsparksvallen (Jönköping) / Spelstopp: 12/8 kl 19:00 / Insats 800 kr / Spel: Backa Jönköping – 1 mål  / Odds 2,10 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen