fbpx
Connect with us

Speltipset inför Rangers – Midtjylland: Ska bli en målorkan, Överodds på målspel liras på Betfair Exchange.

Publicerad

on

En bra match i EL spelas i Skottland under kvällen. Midtjylland måste framåt och producera mål då man förlorade första mötet med 2-4 hemma. Inför detta spel så lägger jag upp ett målspel på Betfair Exchange. Sidan med högre odds än på de vanliga bolagen. 

Glasgow Rangers – Midtjylland

Ett starkt hemmalag som producerar massor av mål, fortsätter förhoppningsvis med massor av mål ikväll!

Hemmaanalys Glasgow Rangers; Senaste året Rangers vann ligan var 2011, nu ser laget ut att vara på uppgång igen efter att fått börja om i lägre seriesystem för några år sedan då man blev nerflyttade med ekonomiska problem. Rangers har vunnit fler ligatitlar än någon annan klubb i världen, nu ska vi tänka på att Skotska ligan är en riktig skitliga och absolut inte håller speciellt hög klass – om man bortser från Celtic och Rangers som är i en klass för sig själva. Med Steven Gerrard vid rodret ser Rangers oerhört starka ut, laget har endast förlorat en av sina tolv senaste matcher. Den förlusten var mot Kilmarnock i sista matchen förra säsongen. Midtjylland kommer få det oerhört svårt att vända underläget första matchen (2-4). Rangers har spelat en match efter bortamötet med danskarna och då krossade man Hibernian (6-1). Jag tror på en liknande utveckling i denna match, alltså riktigt många mål. Rangers har släppt in minst ett mål i deras tre senaste matcher, men också gjort hela tolv mål. Att det inte skulle bli flera mål i kväll ser jag som osannolikt.

Att danskarna ska vända förlusten hemma, kommer bli svårt, minst te mål måste man göra, blir ett bra spel på mål marknaden!

Bortaanalys Midtjylland; Midtjylland har en rejäl uppförsbacke inför returmötet. Laget måste framåt och vinna med minst tre bollar för att ha en chans att gå vidare till nästa runda. Två mål framåt för danskarna skulle betyda  lika, men Rangers går fortfarande vidare på bortamål. Midtjylland måste alltså satsa allt framåt i kvällens match och detta kommer ge stora ytor för det så offensiva Rangers. Laget har vunnit de fem inledande matcher i Danska Superligan. Nu har man en del skador i truppen inför kvällens match och detta är alltid ett orosmoment. Dal Hende, Korcsmar, Onuachu, Poulsen, da Silva kommer inte medverka i kvällens match. Skulle man lyckas få in en boll tidigt i matchen så kommer det skapa oro i hemmalaget och då kan allt hända. Jag tror dock att man kommer få svårt att kvalificera sig till nästa omgång, men man kommer gå för det.

Matchbild; Jag tror på ett markant övertag för Rangers även om bortalaget måste göra massor av mål. Jag ser stor möjlighet för Rangers att utnyttja eventuella luckor i det danska försvaret. Danskarna måste framåt från minut ett, så att vi ska förvänta oss en tillknäppt historia är mycket tveksamt.

Spelförslaget; Danskarna måste framåt och detta kommer skapa ytor bakåt, förhoppningsvis får danskarna in ett mål först, då måste Rangers börja producera som i Danmark. Blir det ett hemmamål först, kan det förvisso bli många mål, men då kommer danskarna att lägga ner och det kan bli förödande för ett annars riktigt bra spel. Jag lägger ett spel på över 2,5 mål och det spelet spelas på Betfair Exchange, där jag får ett markant högre odds än på andra sidor.

Liga: Europa League / Land: Skottland / Spelplats: Ibrox Stadium (Glasgow) / Spelstopp: 15/8 kl 20,45 / Insats 1250 kr / Spel: Backa över 2,5 mål / Odds 1,85 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen