fbpx
Connect with us

Speltips inför Randers – FC Köpenhamn: Två gånger pengarna på bortaseger är taget på Betfair Exchange.

Publicerad

on

På Randers Stadium gästar FC Köpenhamn hemmalaget under fredagskvällen och FC Köpenhamn har onekligen inlett säsongen starkt. Femton poäng av femton möjliga, det är bara Midtjylland som hänger med efter fem omgångar. Ikväll går man för ännu en seger trots tufft spelschema i Europa spelet, där man för övrigt floppade och åkte ut på straffar. Två gånger pengarna på Betfair Exchange plockas in direkt som ett riktigt bra spel.

Randers – FC Köpenhamn

Hemmaanalys Randers; har fem poäng på fem matcher i årets liga, dessutom mediokra 8-8 i målskillnad.  De har fortfarande inte förlorat hemma och då har de haft lag som Bröndby (2-2) och Nordsjälland (3-1) på besök. Mot Bröndby blev det kvittering på övertid, mot Nordsjälland däremot var det en enkel seger. Av lagens tio senaste möten har Randers inte en enda seger i inbördes möten med FCK, dock spelar detta ingen roll, det är ny säsong och nya förutsättningar. Nu möter man ett taggat Köpenhamn som åkte ut på straffar i veckan när man spelade kval till CL, detta kommer Randers få känna av ordentligt, här kommer man inte ha något att hämta, trots bra hemmaspel så här i starten.

Med bedrövliga straffar sparkade man ut sig själv ur CL nu kommer det en rekyl mot Randers.

Bortaanalys FC Köpenhamn; misslyckades eller rättare sagt floppade i veckan när man åkte ur CL kvalet med  fem missade straffar, man hade dessutom fördel med att man fick lägga straffarna efter Crvena zvezda. Detta är något Randers kommer få känna av ikväll, det kommer vara ett aggressivt hårt jobbande Köpenhamn som vill vinna matchen efter veckans stor flopp. FCK vann Superliga i fjol och när mästerskapsslutspelet summerades så vann de med marginal till tvåan Midtjylland. Den här säsongen är det samma duo som inlett piggast och det är dessa två och kanske Bröndby som kommer göra upp om topp två placeringarna. Att man skulle förlora ikväll ser jag som osannolikt, då man vill studsa tillbaka igen i vinnarspåret. Vi får bara hoppas att man inte får några straffar tilldelade till sig. Med raden S 5 V 5 O 0 F 0 M 11:4 P 15, blir det en ensidig historia mot ett rätt mediokert Randers.

Matchanalys: Detta ska bli en lätt match för Köpenhamn trots bortaplan, visst kan Randers sticka upp i kontringar då man har hemmaplan, men ett sårat FC Köpenhamn kommer inte släppa matchbilden.

Spelförslaget: Att få två gånger pengarna på ett backa spel på FC Köpenhamn är givetvis taget, jag kan inte se att man kommer ge Randers några fördelar trots hemmaplan eller att FCK bara för några dagar sedan spelade CL kval, det är oceaner mellan lagen, trots att Randers har börjat bra hemma.

Liga: Danska Superligan / Land: Danmark / Spelplats: Cepheus Park (Randers) / Spelstopp: 16/8 kl 18,00 / Insats 1250 kr / Spel: Backa FC Köpenhamn / Odds 2,10 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen