Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Speltips inför Huddersfield – Fulham: Jag har ett “KANONSPEL” på Betfair Exchange inför matchen.

Boka spelet genererar riktigt bra pengar.

Fredagens match i Championship står mellan de två nyligen nedflyttade lagen från Premier League. När  Huddersfield tar emot Fulham så är det riktigt viktiga pengar som står på spel. Jag finner ett “GRYMT” spelvärde i att boka ett av lagen på Betfair Exchange.

Huddersfield – Fulham

Hemmaanalys Huddersfield; har börjat säsongen miserabelt. Man förlorade i veckan mot Lincoln i ligacupen ett Lincoln som nyligen flyttats upp till League One. Man har inte heller startat den nya säsongen särskilt bra, där man Inledde med förlust hemma mot Derby och kryssade därefter mot QPR borta. Faktum är att man nu har ett halvår utan vinst i tävlingssammanhang vilket givetvis sätter sig på självförtroendet och hela klubbens arbete haltar plötsligt åt helt fel hål med de dåliga resultaten. Man uppvisar fortfarande ett otroligt dåligt försvarsspel som man även gjorde i PL. Som det känns nu kommer man få det riktigt svårt denna säsong och även ikväll när man möter ett storsatsande Fullham.

Ingen PL för Fullham, men de ska tillbaka och kommer visa redan från start vad som gäller i Championchip.

Bortaanalys Fullham; åkte ut ur högsta ligan förra året men om vi tittar på truppen så har man en samling spelare som är värderade betydligt högre än genomsnittet i Championship. Man spenderade runt hundra miljoner pund under sommaren 2018 men det räckte inte till att stanna kvar. Man har anfallaren Aleksandar Mitrovic som är uppbackad av en imponerande trio i Anthony Knockaert, Bobby Reid och Ivan Cavaleiro. Man har ett anfall som kan skapa problem för de flesta lagen på Championship nivå. Fulhams två inledande matcher så har det varit två intensiva tillställningar. Förlust överraskande mot Burnley (0-1). En match som kunde slutat lite hur som helst egentligen. Man följde upp förlusten i säsongspremiären med att övertygande vinna mot Blackburn (2-0). Nu går man en svår bortamatch till mötes, men jag ser Fullham som det bättre laget i grunden och att man ska tappa alla tre poängen känns inte som troligt.

Matchbild: Det kommer bli en spännande jämna match, där Huddersfield givetvis har fördel av att ha hemmaplan, trots detta tror jag att Fullham är det laget som kommer ta över spelet desto längre matchen lider och till sista få med sig minst en poäng.

Spelförslaget: Mitt boka spel blir att Fullham tar med sig poäng från Kirklees Stadium, jag bokar alltså hemmalaget till tre gånger pengarna på Betfair Exchange och vinner på kryss eller Fullham vinst.

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Kirklees Stadium (Huddersfield) / Spelstopp: 16/8 kl 20,45 / Insats 800 kr / Spel: Boka Huddersfield / Odds 3,00 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *