fbpx
Connect with us

Speltips inför Amiens – Lille: Ett ”FANTASTISKT” boka spel liras på Spelbörsen.

Publicerad

on

Då var ligorna igång – ja alla utom Serie A. Det duggade tätt bland överraskningarna igår, Barcelona gick förlorande ur första matchen och även Bayern Munchen tappade poäng i premiären. Lite oväntat kanske i Tyskland, men i Spanien var Messi borta så det var mindre överraskande. Mina fredags spel satt klockrent, även om Köpenhamn behövde ett självmål i 90:e minuten för att vinna sin match. Nu tittar jag på ett riktigt bra spel i franska Ligue 1. Jag kommer spela ett boka spel på Betfair Exchange, som ger den bästa avkastningen för oss spelare.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Amiens – Lille

Hemmaanalys Amiens; som har börjat serien med en förlust i borta matchen mot Nice (1-2), är ett förmodat bottenlag i årets serie, i alla fall enligt bettingbolagen. Förra året så kom man på en femtonde plats med raden. S 38 V 9 O 11 F 18 M 31:52 P 38. I år ska man inte bli bättre enligt förhandstipsen. På hemmaplan förra säsongen så hade man en någorlunda bra säsong S 19 V 7 O 5 F 7 M 20:22 P 26. Som man själv kan räkna ut så var det bortaspelet som var den stora akilleshälen förra året, att det nu ska bli en lätt match för årets topplag, ska ingen förvänta sig. Man har förstärkt laget inför säsongen med bland annat Serhou Guirassy från Köln, Gaël Kakuta från Rayo Vallecano, Eddy Gnahoré från Palermo, Alexis Blin från FC Toulouse, Chadrac Akolo från VfB Stuttgart, Ulrick Eneme Ella från Liefering samt vår svenska Emil Krafth från Bologna, alltså rätt mediokra nyförvärv. Nu är det i början av säsongen så var man har hemmalaget vet man inte riktigt,, men att man ska få det svårt i dagens match är ett som är säkert. Det blir ingen trepoängare trots hemmaplan. Hemmalaget har Gnahore borta för rött kort.

Bortaanalys Lille; som började med en vinst direkt i första matchen mot Nantes hemma (2-1) är menade att utmana PSG i år, vilket givetvis är en omöjlighet. Förra året blev laget tvåa S 38 V 22 O 9 F 7 M 68:33 P 75, där man var hela sexton poäng bakom PSG och tre poäng före trean Lyon. På bortaplan förra säsongen så var man stabila S 19 V 9 O 5 F 5 M 26:22 P 32. Men nu är det ny säsongen så det är rätt ointressant hur det slutade förra året. Trots allt ska Lille även denna säsong vara absoluta topplaget. Nu har man inte legat på latsidan när det gäller nyförvärv heller, man har förstärkt truppen ytterligare. Några av de som kommit in under sommarfönstret är, Yusuf Yazici från Trabzonspor, Victor Osimhen från RSC Charleroi, Timothy Weah från Paris Saint-Germain, Benjamin André från Stade Rennais FC, Domagoj Bradaric från Hajduk Split, Léo Jardim från Rio Ave FC, Reinildo Mandava från Belenenses, Show från CD de Agosto. Man har dock lite skador inför dagens match, borta är Gabriel, Luiz Araujo, Soumaoro, Xeka.
Nu väntar det givetvis en svår bortamatch då man alltid spelar annorlunda borta, vilket undertecknad anser är helt galet om man är det bättre laget. Men trots detta kommer man att ta med sig minst en poäng hem och det räcker i vårt spel.

Matchanalys: Detta är Lilles match från början till slut, man kommer ha ett rejält spelövertag trots bortaplan, sen gäller det se upp med farliga kontringar från hemmalaget. Får man in en boll, så kommer matchen öppna upp sig rejält och då kommer Lille få större ytor i sitt anfallsspel, vilket också kommer generera minst en poäng.

Spelförslaget: Jag bokar Amiens i deras hemmapremiär, hade det varit lite längre in i serien hade jag backat Lille som ett säkert spel. Men så här i början av säsongen för att vara säkrare på att ta hem spelet, så blir boka ett utmärkt spel. Vinst i spelet blir det med ett kryss eller Lille vinst.

Liga: Ligue 1 / Land: Frankrike / Spelplats: Stade de la Licorne (Amiens) / Spelstopp: 17/8 kl 20,00 / Insats 800 kr / Spel: Boka Amiens / Odds 3,00 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen