Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Speltips inför Dortmund – Augsburg: Kan Dortmund vinner Bundesliga denna säsong!

Asien spel liras då Dortmund håller hög klass jämfört med Augsburg.

Bundesliga är igång, Bayern Munchen tappade igår poäng på hemmaplan och detta kommer dagens hemmalag Dortmund verkligen utnyttja när man tar emot Augsburg. Dortmund är stora favoriter till att vinna matchen, så att få ett bra odds så spelar jag ett Asien spel på Betfair Exchange, där jag mot en annan spelare får upp oddset riktigt rejält jämfört med andra bolag.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Dortmund – Augsburg

Hemmaanalys Dortmund; kan komma etta i år! Det är ovist att förutspå om Dortmund kommer komma etta eller tvåa, jag placerar dem som tvåa, men hoppas verkligen att de får till det hela säsongen och kniper titeln i Bundesliga. Förra året såg det ritkgit bra ut, tyvärr så var man för beroende av en skadebenägen Raus, när han väl spelade så var det länge serieledning. Det bjöds på fantastiska matcher i ett alltid fullsatt Signal Iduna Park Arena (81365) och med bara två poängs skillnad till Bayern Munchen blev det till sist en andra plats (76 poäng). Givetvis en besvikelse då man hade ett bra grep om serien långt in på vårsäsongen. Dortmund är en klubb som plockar fram talang efter talang, ett lag med flera spelare som år efter år är under 20 år presenteras. Nu laddar man om rejält för att ge Bayern Munchen en rejäl utmaning om titeln hela vägen in i kaklet. Med tränare Lucien Favre, som gör sin andra säsong har man verkligen breddat truppen med klass spelare. Bland annat är en av världens bästa mittbackar tillbaka i Dortmund, nämligen Mats Hummels från Bayern Munchen. Mats Hummels lämnade 2009 Bayern München för Borussia Dortmund, även om han var utlånad till Dortmund säsongen tidigare. I Ruhrklubben firade han stora framgångar och vann bland annat ligan med Jürgen Klopp som tränare. År 2016 återvände han till Bayern München, men nu står det klart att det blir en ny vända för mittbacken. Klubben har betalat 38 miljoner euro för Hummels, som givetvis är värd varenda krona och ett verkligt tillskott till klubben. Andra klara spelare av klass förutom Hummels är, Thorgan Hazard från Borussia Mönchengladbach, Nico Schulz TSG 1899 Hoffenheim, Julian Brandt Bayer 04 Leverkusen, Paco Alcácer FC Barcelona, samt unga talanger som får chansen är Mateu Morey FC Barcelona U19, Patrick Osterhage, Tobias Raschl, Luca Unbehaun, alla tre kommer från egna ledet (Borussia Dortmund U19). Tillbaka från utlåning är bland annat, André Schürrle tillbaka från Fulham, Shinji Kagawa tillbaka från Besiktas, Felix Passlack tillbaka från Norwich, Sebastian Rode tillbaka från Eintracht Frankfurt. Att man verkligen utmanar om titeln är det absolut inget snack om, med Hummels som anförare av försvaret och med bland annat nya Julian Brandt offensivt och den fantastiska Thorgan Hazard blir det åka av när motståndarna möter Dortmund, oavsett om det är hemma eller på bortaplan. Vi har redan fått ett besked i statusen mellan Dortmund och FC Bayern. De gulsvarta vann klart rättvist den tyska supercupfinalen hemma mot Bayern med 2-0 efter mål från Sancho och Alcácer. Dessutom höll Dortmund nollan i cupmatchen borta mot Uerdingen nyligen. I kvällens match ska det bli tre poäng och att man kommer vinna överlägset är det väl inte så mycket att orda om, frågan är bara hur många mål man vinner med!

Bortaanalys Augsburg: lyckades precis undvika kval förra säsongen och kollar man på historiken så är det runt dessa platser Augsburg brukar befinna sig när säsongen summeras. Efter en aktiv sommar med en rad lite billigare nyförvärv tror jag att Augsburg har fått ihop en trupp där man borde kunna undvika de sista tre platserna i tabellen. Bäst målskytt i fjol var för övrigt islänningen Finnbogason som efter en skadefylld sommar inte väntas starta premiären på lördag. Att man ska ha något att hämta idag är en galen tanke. Det kan bli en riktigt hemsk start på säsongen för Augsburg.

Matchbilden: Dortmund kommer fullständigt dominera denna match och det kommer bli spel på ett mål. Det är alltid svårt att göra mål på beställning, men kommer väl bara ettan in för hemmalaget kan det rinna iväg rejält.

Sparförslaget: Blir ett Asien backa spel på Dortmund minus -1,5 mål och då vinner jag spelat om det blir minst två måls vinst för Dortmund.

Liga: Bundesliga 1 / Land: Tyskland / Spelplats: Signal Iduna Park (Dortmund) / Spelstopp: 16/8 kl 15,30 / Insats 1500 kr / Spel:  Backa Dortmund Asien -1,5  / Odds 1,67 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *