Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Speltipset inför Southampton – Liverpool: Asien spel liras till riktigt bra odds.

Liverpool kommer fortsätta dominera!

Premier League radas upp under helgerna igen och det är underbart att få bänka sig varje helg inför dessa matcher. Idag åker vi till Southampton, där Liverpool gästar. Ett tufft möte väntar för hemmalaget mot förra årets Champions League mästare. Jag tror detta blir en riktigt bra match, där ett Asien spel liras på Betfair Exchange till “kanon” bra odds för att vara Liverpool match. Missa inte heller mina andra rekar på sidan inför dagen med bland annat, Amiens – Lille och Dortmund – Augsburg.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Southampton – Liverpool

Hemmaanalys Southampton; har ju länge tillhört den övre halvan av tabellen, men senaste säsongen kom man endast fem poäng över strecket. Det kan ju tyckas att man då borde ut och handla lite spelare, men det har varit relativt tyst på den fronten. Danny Ings lån från Liverpool gjordes permanent. Che Adams och Moussa Djenepo har kommit till klubben inför säsongen. Southampton åkte på en rejäl kalldusch mot Burnley i första omgången (0-3). Då man gjorde bra ifrån sig under försäsongen blev detta lite som en chock för laget. Nu ska sägas att matchen var jämn och resultatet speglar inte matchbilden. Det spelar dock inte någon större roll, om det bara är ett lag som utnyttjar sina chanser. Det var en mållös första halvlek och ett ställningskrig. I andra halvlek dödar Burnley matchen på femton minuter. Nu kommer man få det rejält tufft inför hemmapubliken och allt annat än förlust är en sensation.

Tränarkampen vinns av Liverpool och en av världens bästa tränare. I år blir det Liga guld!

Bortaanalys Liverpool; vann som förväntat mot Norwich i premiären (4-1). Efter denna match har man vunnit över Chelsea i super cupen. Det blev en mycket dramatisk match, en match där Chelsea var väldigt bra under större delar av matchen och tryckte ner Liverpool emellanåt. Liverpool gör en bra match i stora delar, men det finns fortfarande saker att jobba på innan man når den höga nivån man hade senaste säsongen. Sadio Mane spelade en stor roll i denna match, han stod för bägge målen. Firmino byttes in i halvlek och fixade en helt annan matchbild för Liverpool, han var den som blev vågen i matchen enligt undertecknad. En oerhört viktig spelare för Liverpool, han får alldeles för lite beröm enligt mig. Kanske får vi se den vassa trion med Firmino, Mane och Salah från start idag! Både Norwich och Chelsea hade överraskade bra spel så att man vann båda dessa matcher ska uppmärksammas och inte bara sägas att det var väntat. Liverpool känns minst lika bra som förra året om inte ännu bättre. Under sommaren så har man tagit det lugnt när det kommer till värvningar. Truppen är stabil, om än något tunn jämfört ed exempel vis City.

Matchanalys: Liverpool ska givetvis total dominera denna match, det handlar egentligen bara om hur man ska få hål på ett desperat hemmalag, när man väl får det så kommer det att rinna iväg.

Spelförslaget: Jag backar ett Asien spel på Liverpool och tror att de ska vinna med minst två mål.
Om Liverpool vinner med minst 2 mål blir det pengar in, om Liverpool vinner med 1 mål insatsen tillbaka.

Liga: Premier League  / Land: England / Spelplats: St. Mary’s Stadium (Southampton) / Spelstopp: 17/8 kl 16,00 / Insats 1500 kr / Spel:  Backa Liverpool Asien -1  / Odds 1,95 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *