fbpx
Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Dagens bästa speltips: Idag vänder trenden till över två gånger pengarna på Betfair Exchange

Inför Middlesbrough – Wigan: Ett trendbrott att vänta med "SJUKT" bra odds på backa spel.

Det var så närma att Middlesbrough fick spela playoff till Premier League förra året, nu blev det inte så och inför årets säsong så skulle det bli revansch. Denna säsong ska man ta klivet upp! Seriestarten är dock katastrof och det ser ut som om laget spelar med bakbundna fötter och huvudet under armen. Ikväll måste det vända när man möter ett mediokert Wigan. Skulle man inte vinna ikväll, så är det ytterst tveksamt om man kan ta sig hela vägen till PL. Ett riktigt bra odds ges på backa spelet på Betfair Exchange som vanligt.

Middlesbrough – Wigan

I år blir det kval, ett kval som man så snöpligt missade förra året.

Hemmaanalys Middlesbrough: Vad är det som händer med laget som ska vara topp fem i år! Laget har två förluster i början av serien, Blackburn borta (1-0), Brentford hemma (0-1) och sen ett kryss mot Luton (3-3). Samt en medioker insats mot Crewe från fjärde divisionen  i Ligacupen, där man åkte ut på straffar.  När bottentippade Wigan står för motståndet är favoritskapet givetvis i hemmafavör, dock mycket mindre än vad man skulle kunna tänka sig om man tittar på bettingbolagen. Över två gånger pengarna är otroligt bra för denna match. Huruvida det är för stort, eller överdrivet är svårt att säga. Jag anser att det är ett riktigt över odds på hemmaseger och kommer givetvis backa detta spel till hundra procent. Hemmalaget har har Dael Fry samt Gestede på skadelistan.

Bortaanalys Wigan: Laget saknar helt spetskvalitéer på flera positioner och det kommer givetvis handla om bottenstrid i årets Championship för bortalaget, vilket jag också skrivit om tidigare. I premiären lyckades Wigan faktiskt vinna överraskande hemma mot Cardiff (3-2), för att följa upp med dubbla förluster Preston (0-3) och Leeds (0-2). Laget fick givetvis också respass ut ur ligacupen mot Stoke. Nu väntar ett en enormt svår match med samma kaliber som de tre senaste matcherna. Det kan givetvis bara sluta på ett sätt, där allt annat än förlust kommer vara en stor överraskning. Missar matchen för Wigan gör Garner, Pilkington (skadade) och avstängde Williams. Även Morsy kan vara borta.

Matchbilden: Det ska bli en enformig historia, där hemmalaget kommer vara fullständigt överlägsna, nu gäller det bara att få till avsluten också och se till att förvalta alla chanser man kommer att få under matchen. Stor press på hemmalaget, men det ska man klara av.

Spelanalys: I kväll kommer första trean för hemmalaget, när Wigan kommer på besök. Det är stor skillnad mellan lagen och att Middlesbrough ska förlora eller spela kryss i denna match känns helt osannolikt som jag ser det. Middlesbrough är ett klart bättre lag och ska vara med och slåss i absoluta toppen av Championchip, medans Wigan är ett bottengäng som inte har något att hämta i årets serie, laget kommer få slita hårt för varje poäng och ikväll blir det noll. Över två gånger pengarna på backa spel när detta skrivs, är fantastiskt bra och bara hugga direkt innan det sänks.

Liga: Championchip  / Land: England / Spelplats: Riverside Stadium (Middlesbrough) / Spelstopp: 20/8 kl 20,45/ Insats 1500 kr / Spel: Backa Middlesbrough = vinst vid 1:a  / Odds 2,10 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar