Alla SpeltipsBayern MunchenBetfair Exchange

Dagens bästa speltips: Riktigt bra boka spel hittas på Betfair Exchange!

Inför Charlton - Nottingham: Charlton har börjat riktigt bra, men Nottingham är favoriterna!

Gårdagens spel till 2,10 gånger pengarna på Middlesbrough satt klockrent och det var bara att hämta in pengarna. Idag vänder jag mig till Championchip igen, där jag hittar två riktigt bra spel i samma match. Ett boka spel och ett backa spel, båda givetvis på Betfair Exchange, som ger högre odds än på ordinarie bolag.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Charlton – Nottingham

Hemmaanalys Charlton: Nykomlingen Charlton ser riktigt spännande ut. Londonklubben är fortsatt obesegrade i ligan och tog en fin poäng borta mot Barnsley i senaste rundan. Lyle Taylor var strålande under fjolårets League One-säsong och har öppnat lika bra i år. 29-åringen har målat i samtliga tre matcher hittills. Efter tre omgångar har man producerat mest mål i hela serien, men man har också släppt in lika många som Preston som ligger på en artonde plats för tillfälligt S 3 V 2 O 1 F 0 M 7:4 P 7. Det är väl inget snack om att det är en riktigt bra start för nykomlingen, nu har man bara mött Stoke som ska vara topplag i de tre första omgången, så var man står överlag är svårt att säga efter bara tre spelade omgångar. Charlton var skoningslösa förra säsongen hemma på The Valley. Man plockade hela femtiotre poäng på tjugotre matcher och hade enbart två förluster på hemmagräset. Nu möter man tippade topplaget Nottingham och då blir det verkligen upp till bevis.

Bortaanalys Nottingham:  Nottingham har gått åt motsatt håll om man jämför med Charlton, men har efter en knackig start börjat trumma igång maskineriet. De två senaste matcherna slutat i ett starkt kryss borta mot Leeds och klar seger mot Birmingham (3-0). Grabban stod för ett fint mål senast och blir något för Charlton att hålla koll på. Man ser dock inte så bra ut på resande fot, vilket gör att matchen trots allt är lite vansklig att spela på så här tidigt på säsongen. Nottingham har annars det bättre laget i alla lagdelar och bör ta med sig minst en poäng i denna svåra bortamatch. Att Nottingham kommer vara på den övre halvan är det väl inte så mycket säga om, sen hur långt upp man kommer gå är givetvis svårare att tippa. Undertecknad tror absolut på en topp sex placering för laget-

Matchbilden: Det kommer bli en svår match för bägge lagen att spela. Charlton är grymt bra hemma, medans Nottingham på pappret är ett bättre lag. jag tror på en jämn tillställning där bägge lagen kommer producera flera mål framåt.

Spelförslagen: Jag har två spel som jag spelar på Betfair Exchange. Mitt första spel är som bookmaker. där jag bokar Charlton, trots hemmaplan. Jag tror helt enkelt att Nottingham kommer plocka minst en poäng med sig hem i denna match. Vinst i spelet på både ett kryss och Nottingham seger. Mitt andra spel är ett backa spel och då på över 2,5 mål. Vinst i spelet om det blir över 2,5 mål i matchen.

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: The Valley (London)/ Spelstopp: 21/8 kl 20,45 / Insats 500 kr / Spel: Boka Charlton  / Odds 3,10 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: The Valley (London)/ Spelstopp: 21/8 kl 20,45 / Insats 500 kr / Spel: Backa över 2,5 mål / Odds 1,92 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *