fbpx
Connect with us

Speltipset inför West Bromwich – Reading: Detta kan bara sluta på ett sätt!

Publicerad

on

West Bromwich har ett betydligt bättre lag än Reading och har dessutom fått en väldigt fin start på säsongen med sju poäng. Reading är dessutom bottentippade i år, detta gör att backa spelet på Betfair Exchange känns absolut bäst.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Hemmaanalys West Bromwich; har hela åtta spelare från egna ledet, vilket är otroligt starkt av klubben. Förra året placerade man sig på en fin fjärde plats och fick i kvalet till PL möta Aston Villa. Där fick man se sig besegrad på straffar. Detta sved extra hårt givetvis då klubben har en lång historia av rivalitet med Aston Villa, ett lag som bor nästgårds. Inför säsongen andas det trots det svidande nederlaget optimism i West Bromwich. Nya tränaren Slaven Bilić har fått igång laget riktigt bra och det är med stort självförtroende man ikväll tar mot Reading som förväntas ligga på den undre halvan av tabellen. I serien har man verkligen visat direkt att man vill vara med och slåss om de åtråvärda biljetterna till PL. Efter tre omgångar är förlustnollan intakt S 3 V 2 O 1 F 0 M 5:3 P 7. Man har i tur och ordning mött Nottingham borta (1-2), Millwall hemma (1-1) och Luton borta (1-2). Kanske inga övertygande poäng som tagits om man bortser för Nottingham, varken Millwall eller Luton kommer vara med och fajtas där uppe, men man gör sitt jobb och det räcker långt i vissa matcher. Nu väntar Reading hemma och detta ska vara ett lag som West Bromwich ska slå alla dagar i veckan, så även ikväll. Det som kan fälla dagens hemmalag är enbart underskattning och ett eventuellt rött kort.

Bortaanalys Reading; har börjat som man hade förväntat sig, dock stod man för en rejäl urladdning i senaste omgången där man fullständigt krossade Cardiff hemma (3-0).  Där stod nyförvärvet Puscas för två mål, men detta kommer inte att räcka för att vända en förlust trend som man har mot West Bromwich sen tidigare. Laget har också förlorat mot Sheffield W hemma (1-3) och Hull borta (2-1) det ger tabellraden S 3 V1 O0 F2 M 5:5 P3. Att det ska bli nya poäng i kvällens match är mycket tveksamt och orealistiskt. Reading är tippat bottenlag som  kommer få jobba hårt om de ska klara sig kvar i årets serie, det är absolut inte dessa matcher de ska eller behöver vinna för att klara nytt kontrakt.

Matchbilden: Jag ser bara en matchbild och det är totaldominans för hemmalaget som kommer gå ut hårt för en trea. Reading kommer få placera bussen och hoppas på att det inte blir mål bakåt för tidigt i matchen eller att man kan komma loss på en kontring för att få till ett mål. Viss respekt ska man ha för Reading som krossar Cardiff hemma, men det kommer trots detta bli en ensidig historia.

Spelförslaget: Att spelarna på Betfair Exchange ger mig 1,88 på ett backa spel på West Bromwich seger är taget så klart. Jag ska även försöka få upp det till 1,94-1,96 vilket är ett otroligt överodds i denna match. Jag kommer dock se till att spelet går in på minst 1,88 om ingen vill ta mitt bud på 1,94-1,96.

Liga: Championchip  / Land: England / Spelplats: The Hawthorns (West Bromwich) / Spelstopp: 21/8 kl 20,45/ Insats 1500 kr / Spel: Backa West Bromwich = vinst vid 1:a  / Odds 1,88 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen