fbpx
Connect with us

Speltips inför Strasbourg – Eintracht Frankfurt: Här är det klasskillnad, kanon spel hittas i matchen.

Publicerad

on

Strasbourg och Eintracht Frankfurt gör upp i playoff till Europa League, jag hittar bara en vinnare och den ger mer än dubblar pengarna på Betfair Exchange. Det är en drös av matcher i playoffrundan till Europa League, många siktar in sig på de matcher som ligger en närmast om hjärtat och glömmer bort matcher som det verkligen finna bra pengar att göra.  Jag är säker på att Strasbourg mot Eintracht Frankfurt kan vara ett sådan match.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Strasbourg – Eintracht Frankfurt

Hemmaanalys Strasbourg; tog sig till playoff genom att slå ut Macabbi Haifa från Israel i den senaste omgången. Detta trots förlust på bortaplan.Dessutom slog Strasbourg ut Lokomotiv Plovdiv i kvalet. Detta var mer programenliga vinster, alltså lag som man ska vinna över. På det hela taget har man inte direkt mött något lag som verkligen är av högre klass. Laget är bra hemma och har börjat serien med två kryss Metz hemma (1-1) och Reims borta (0-0). Kanske inga storlag men en bra start är det för laget, Nu möter man ett topplag från tyska Bundesliga och då kommer det bli klart mycket svårare. Att man klamrar sig fast i under delen av franska ligan är inget som man höjer på ögonbrynen åt, då denna liga är rätt så urusel, men bättre än så är man inte.

Bortalaget går för en trea och är i grunden det bättre laget.

Bortaanalys Eintracht Frankfurt; har öppnat med fyra raka vinster i Europa League-kvalet. I seriepremiären blev det riktigt fin seger mot Hoffenheim hemma (1-0). Det känns som att tyskarna har prickat in formen redan nu, vilket brukar vara ovanligt då säsongen är lång. Man har tappat några av sina absolut bästa spelare under sommaren och det gör att laget såklart måste anses vara lite sämre än förra året när man spelade semifinal i EL. Sebastian Haeller och Luka Jovic sprutade in mål för Eintracht Frankfurt förra säsongen, men nu är båda i större klubbar. Det finns alltid andra spelare som vill ta över och det kommer vi bli varse om under säsongen. Ikväll sätter bortalaget ner foten ordentligt och kliver ett steg närmare Play off spel. Jag räknar kallt med att Frankfurt är ett topp fem lag i Bundesliga i år, man slår ett franskt lag som kommer placera sig på undre halvan i sin serie oavsett borta eller hemmaplan.

Matchbilden: Hemmaplan är viktig i dessa cuper, men jag ser trots detta Frankfurt som anförare av matchen, då man har ett bättre lag än vad Strasbourg har. Kan man dessutom få in ett mål så kommer det bli öppna spjäll för bortalaget och det kan rinna iväg ordentligt.

Spelförslaget: Med möjlighet att mer än dubbla pengarna på bortaseger blir det ett  backa spel på Betfair Exchange som gäller.

Liga: Europa League  / Land: Frankrike / Spelplats: Stade de la Meinau (Strasbourg) / Spelstopp: 22/8 kl 20,30 / Insats 1500 kr / Spel: Backa Eintracht Frankfurt = vinst vid 2:a  / Odds 2,20 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen