Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Speltips inför Granada – Sevilla: Granada grymma hemma, jag agerar bookmaker på Spelbörsen.

Kan Sevilla spräcka Granadas grymma svit på hemmaplan!

Nu kommer helgen och då finns det massor av godsaker att sätta tänderna i när det gäller spel på den eminenta sidan Betfair Exchange. Jag börjar helgens fredagsfotboll med att titta närmare på Granada – Sevilla, där hemmalaget inte förlorat på Estadio Nuevo Los Cármenes sen 24 februari.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Granada – Sevilla

Granada är grymma hemma och kan ställa till det för de flesta lagen på hemmaplan under säsongen!

Hemmaanalys Granada; har inte förlorat en match på hemmaplan sedan 24 februari, inräknat alla träningsmatcher som spelats inför denna säsong. Nu kommer laget förvisso från andra ligan där man kom tvåa och direktkvalificerade sig för spel i högsta ligan. S 42 V 22 O 13 F 7 M 52:28 P 79, var förra årets sluttabell. På hemmaplan var man dominanter med bara två förluster på hela säsongen S 21 V 13 O 6 F 2 M 28:12 P 45. Detta är respekt även om det är i andra ligan. Inför säsongen har man spelat nio träningsmatcher och inte förlorat en enda, man har 11-3 i målskillnad alla på hemmaplan, man kan väl säga att Estadio Nuevo Los Cármenes inte är en borg, utan mer ett fort belägrade av de tuffaste soldaterna på marknaden. I första omgången åkte man för ett bortamöte mot Villarreal, väl på plats så tog Villarreal ledningen, men kvitteringen kom i slutet av första halvlek på straff genom Vico (46:e minuten). I andra halvlek blev det åter hemmaledning men kvittering kom av Machis. Dock skulle Villarreal göra både 3-2 och 4-2. Nu trodde nog de flesta att det blir första förlusten för Granada sen den 20 april. Men bortalaget visade ännu en gång en moral som är otroligt intressant att ta med sig i rekar med detta lag. Man vände till 4-4 genom mål av Soldado i minut 75 och Puertas i minut 81. Detta visar på ett starkt, hårt jobbande Granada som inte kommer ge sig i första taget. Dessutom fyra olika målskyttar i första omgången, vilket är respekt. Ikväll får man verkligen gå upp till bevis då bolltrygga Sevilla kommer på besök, det kommer bli en tuff nöt för Sevilla att knäcka! Borta till kvällens match är, Bernardo, Lozano, Martinez, Rodri

Topp tre tror undertecknad att Sevilla kommer denna säsong!

Bortaanalys Sevilla; har klara problem med bortaspelet, kan man förbättra detta under kommande säsong så kommer man bli livsfarliga för samtliga lag och en topp tre placering är absolut inte omöjlig att nå. Laget har inte vunnit La Liga sedan 1946, dock har man lyckats riktigt bra ute i Europa. Med segrar i UEFA Europa League fem gånger (2006, 2007, 2014, 2015, 2016). Senast man vann något stort i Spanien var 2010, då man lyckades vinna Spanska cupen. Det har satsats rejält med nya spelare inför kommande säsong bland annat har Nemanja Gudelj från Guangzhou, Óliver Torres från Porto, Fernando från Galatasaray, Sergio  från Real Madrid, Jules Koundé från Bordeaux, Lucas Ocampos från Olympique Marseille, Luuk de Jong från PSV Eindhoven, Joan Jordan från Eibar. Nu började man säsongen med att på bortaplan slå hemmastarka Espanyol (0-2) vilket var en fingervisning var laget står på bortaplan i år.När man nu åker till ännu en svår bortamatch tar man med sig detta fina resultat. Man kommer till ett motstånd som man måste ha all respekt för.

Matchbilden: Det är ett starkt jobbande hemmalag som tar emot ett bolltryggt Sevilla. Att se en matchbild i denna match är svårt, man vet inte riktigt var man har Granada. Jag tror dock att Sevilla kommer föra matchen och visa att man är topp tre detta år.

Spelförslaget: Jag bokar Granada för respekten för deras hemmaspel. Sevilla är det bättre laget på pappret och bör ta med sig om inte tre poäng åtminstone en poäng i denna match. Mitt boka spel dubblar mina pengar vid kryss eller Sevilla vinst.

Liga: La Liga / Land: Spanien / Spelplats: Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) / Spelstopp: 23/8 kl 20,00 / Insats 500 kr / Spel: Boka Granada / Odds 4,10 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *