Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Spelförslaget inför FC Köln – Borussia Dortmund: Asien spel liras till dubbla pengarna.

FC Köln får det tufft i omgång två!

Ett av mina absoluta favoritlag att titta på är Borussia Dortmund och som de började vandringen mot titeln i första omgången. Dortmund genererade dubbla pengarna i premiäromgången på ett Asien spel, nu står Köln för motståndet på bortaplan och jag lirar ett Asien spel till dubbla pengarna denna gång också på Betfair Exchange. Det är ett riktigt bra odds som jag fått igenom i denna match. Jag har sedan tidigare rekat in ett riktigt bra boka spel på La Liga matchen ikväll mellan Granada – Sevilla som ni kan läsa på sidan eller klicka på matchlänken för att ta del.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

FC Köln – Borussia Dortmund

Hemmaanalys FC Köln; som började säsongen med en förlust borta mot Wolfsburg (2-1) i första omgången, är nykomling och kommer ikväll få bekänna färg på hemmaplan. Laget kommer som ligasegrare från Bundesliga 2 förra säsongen. ( S 34 V 19 O 6 F 9 M 84:47 P 63). Som nykomling kommer man få slåss om att stanna kvar i den så starka Bundesliga serien och visst har man kvalitéer att göra detta. Inför återkomsten i Bundesliga har man  tagit in ett antal duktiga spelare, målvakten Timo Horn, mittbacken Jorge Mere och anfallaren Anthony Modeste, är några av dessa. Även duktiga Jonas Hector är kvar på Kölns vänsterbacksposition, en spelaren som varit uttagen Tysklands landslagstrupp vid ett antal tillfällen. Köln har ett spännande lag på pappret, även om det är tunt bakom startelvan. Man har två mycket bra alternativ på sin anfallsposition i Modeste och senaste målskytten Terodde, som alla lag ska se upp med. Premiären mot Wolfsburg var väl egentligen inget att säga om, Wolfsburg var det bättre laget sett över hela matchen och nu väntar en riktig utmaning när Dortmund kommer på besök. För att man ska ta poäng här behövs det inte bara ett bättre spel än mot Wolfsburg, det krävs en hel del tur för att hålla laget borta från stora förlustsiffror. Dortmund är det klart bättre laget och ska vinna med en eller flera bolla trots bortaplan.

I år kommer Dortmund bättre rustade än förra året, kan det räcka till att vinna Bundesliga!

Bortaanalys Dortmund; gjorde som jag trodde i premiären, man fullständigt krossade Augsburg hemma, trots underläge (5-1). Det var inget att snacka om, detta är ett lag som går för titeln direkt från start. Man har gjort ett imponerande transferfönster som jag nämnt tidigare, där man bland annat tagit in Mats Hummels som är en riktigt klippa i de bakre leden. I premiären fick fansen se Alcacer göra två mål, samt att nyförvärvet Julian Brandt gjorde matchens sista mål. Jag skulle säga att Dortmund har ett av de bästa lagen de haft på många år. Glöm inte hålla koll på unga Jadon Sancho som kan bli hur bra som helst. Nu åker man till Köln i en match som man ska vinna om man ska vara med hela vägen i år.

Matchbilden: Trots bortaplan ska det inte vara något snack, denna match ska Dortmund dominera från minut ett och framåt, visst kommer duktiga Köln spelare sticka upp, men över hela matchen så är det Dortmund som kommer föra matchen. Får man hål tidigt måste Köln uppåt och då kan det rasa iväg till Dortmunds fördel.

Spelförslaget: Jag spelar som jag gjorde i första omgången mot Augsburg. Nämligen ett Asien spel där jag backar spel på Dortmund.  Vilket betyder att om Dortmund vinner med ett mål så får jag pengarna tillbaka, om de vinner med mer än ett mål så tar jag hem potten. Dubbla pengarna blir vinsten i detta spel.

Liga: Bundesliga 1 / Land: Tyskland / Spelplats: Rhein Energie Stadion (Köln) / Spelstopp: 23/8 kl 20,30 / Insats 1000 kr / Spel: Backa Dortmund Asien -1 / Odds 2,00 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *