fbpx
Connect with us

Stryktipset vecka 35: Femton miljoner i jackpott. Här kommer analyser och skrällarna inför helgen

Publicerad

on

Engelsk fotboll är igång och med det också den enorma omsättningen på det enda som Svenska spel har kvar som är bra, nämligen stryktipset. I Helgen utlovas en jackpott på minst femton miljoner. Här nere ser ni mina analyser och hur jag tänker inför denna helg.

Inget annat att vänta än tre säkra poäng för Liverpool, på kupongens första match.

Match 1
Burnley – Liverpool / 2
Svenska folket 12% 16% 72%
Liverpool har öppnat som man ska göra och det finna absolut inget som kommer göra att de tappar poäng i denna match, det råder som ni alla vet en enorm klasskillnad mellan lagen. Säsongen har inletts med tre väntade triumfer och detta blir den fjärde raka på Turf Moor. Burnley har öppnat Premier League bra, senast tog man en stark pinne borta mot Wolverhampton. Liverpool saknar sin skadade monstermålvakt Alisson, men det spelar ingen roll i denna match. Bombsäker etta.

Chelsea är inte som man ska vara och det är tuffa matcher varje vecka.

Match 2
Chelsea – Sheffield U / 1x
Svenska folket 73% 18% 9%
På grund av transferförbudet har inte Chelsea kunnat shoppa loss som de gjort sig kända för. På tränarbänken är det ändå nygammalt, ikonen Frank Lampard är tillbaka. 1-1-1 är facit hittills och det är uppenbart att Londonlaget får rikta in sig på en plats under den absoluta toppen. Nu kommer pigga nykomlingen Sheffield United på besök, laget har precis samma poängskörd som värdarna inför detta möte. Sheffield har förstärkt inför klivet upp till finrummet, unge skotten McBurnie som svarade för 22 mål i Swansea förra säsongen presenterade sig för sina nya fans mot Leicester med ett snyggt mål senast. Lampard har osäkerhet kring både Kanté och Mount. Här ska ettan täckas upp då det bara 18% som tippar ett kryss.

Här kommer tipsets första skräll.

Match 3
Crystal P – Aston Villa / x2
Svenska folket 42% 29% 29%
Crystal Palace hemma på på Selhurst Park är inga säkra kort. Kryss mot Everton i premiären följdes upp med en svag insats borta mot Sheffield United, men senast svarade Palace för en riktig smällkaramell. (1-2) mot Manchester United på Old Trafford är det inte många som mäktar med, det ska dock sägas att det var kontringar och parkerad buss som gällde för bortalaget. Aston Villa kommer från en finfin prestation när Everton krossades på hemmaplan i förra omgången (2-0). Storsatsande Villa är på gång och det ska inte mycket till för att det ska bli en riktig kupongrensare i denna match, här ska gästerna ses med goda chanser till att slå Palace på eget grep, nämligen kontringar. Jag tar bort Palace helt och ser ett riktigt bra spel i X2

Match 4
Leicester – Bournemouth / 1
Svenska folket 63% 24% 13%
Leicester har värvat klokt inför denna säsong, Brendan Rodgers ser ut att ha fått till det otroligt snabbt. Laget är obesegrade trots tufft spelschema, oavgjort både i premiären mot Wolves och mot Chelsea på Stamford Bridge följdes upp med seger i förra helgens bortamatch mot Sheffield United. Bournemouth är ytterligare ett av de gäng som samlat samman ett resultat av varje valör när de första tre omgångarna lagts till handlingarna. Enda segern kom mot nykomlingen Aston Villa. Här ser jag stor hemmafördel och ettan spikas

Löjligt enkelt för City hemma. Dunderspik.

Match 5
Manchester C – Brighton / 1
Svensk folket 88% 7%  5%
Manchester City ser lika bra ut denna säsong. Frågan är om något lag ens kommer att komma i närheten av Pep Guardiolas ljusblå maskin ( bortsett för Liverpool utmanar förstås). 18-0-1 var det på hemmaplan förra året, att det ens finns någon som spelar emot City i denna match, är så korkat. Det är större chans att jag går på vatten över Atlanten än att man ska förlora eller tappa poäng i matchen. Brighton hade 3-4-12 på resande fot förra säsongen, behöver jag skriva mer! Detta är kupongens säkraste spik, det blir kross.

Dags att vakna för bortalaget.

Match 6
Newcastle – Watford / x2
Svenska folket 45% 28% 27%
Newcastle inledde säsongen med dubbeltorsk mot Arsenal och Norwich innan den smått chockartade skrällen senast borta mot Spurs. 20 procent av bollinnehavet på Tottenham Hotspur Stadium och vinst är ju overkligt. Watford svarade för en storstilad prestation förra säsongen, inte minst i form av finalplatsen i FA-cupen. Denna säsongsstart förbryllar, efter tre omgångar står man kvar och väntar på att tåget ska starta och det kommer det att gör i denna match. Javi Gracia har ett manskap som ska kunna nypa en plats på den övre halvan. När Gracias landsman Deulofeu trummar igång så kommer Fylle Bruce manskap få huka sig. Här är det inget snack om att det räcker med x2 och vid en tvåa är det många kuponger som åker.

Se upp Norwich är här för att stanna.

Match 7
West Ham – Norwich / 2
Svenska folket 51% 28% 21%
West Ham vet man inte riktigt var man har efter tre omgångar. Ligan inleddes med en förlust  hemma mot City (5-0), vilket var väntat, dock var siffrorna kanske för stora. Därefter blev det ett kryss. Sen vann man senast  borta mot Watford (3-1) där nyförvärvet Haller gjorde två mål. Norwich ser ut att bli en nykomling man kan räkna med, ett lag som bland annat har en enorm potential i offensiven med Teemu Pukki i spetsen, senast blev det hattrick mot Newcastle (3-1) och han har gjort mål både mot Liverpool och Chelsea. Pukki leder skytteligan och det finns väldigt goda möjligheter att han utökar den när Norwich nu möter sitt mest beskedliga motstånd hittills. Jag spelar från höger och lirar tvåan, men för de som har mer pengar är kryss absolut ett alternativ att ta med, tror dock att Norwich till endast 21% streckat när detta skrivs är ett riktigt bra spel.

AFC är tippad till under 20%, här finns det ett riktigt bra drag för kupongrensare.

Match 8
Örebro SK – AFC Eskilstuna / 1×2
Svenska folket 65% 21% 14% 
Örebro SK är alldeles för stora favoriter i denna match hemma på Behrn Arena. Efter segern mot Sirius senast och ett hattrick av Strandberg, tror alla att detta blir en enkel seger. Strandberg som för övrigt ligger tvåa i skytteligan, har verkligen fått till det, men han spelar i ett lag som ligger på kontringar och då kan han utnyttja sin snabbhet, Strandberg som för övrigt är helt oteknisk och inte passade in i Malmös spel med boll har verkligen kommit till sin rätt i detta kontrings starka lag. AFC skriker efter en målgörare som Strandberg, då det är ett lag som också bara ligger på kontringar. Nnamani är gästernas bästa målskytt men nigerianen har inte gjort mål på sex matcher. Krysset vill många ha bort, men det är två lag som spelar med bussarna parkerade och då är det svårt att kontra in bollarna. AFC var närma att skrälla mot Häcken, bland annat missade man en straff vid ställningen 0-0. AFC är inte så dåliga som tabellen visar och i deras bästa stunder så får de verkligen till ett bra spel. Nu blir det Örebro som ska föra matchen och då kommer det bli AFC som kommer kontra, vilket kommer passa laget mycket bra. Jag börjar sträckningen från höger och till endast 14% på AFC seger blir det ras i kupong högen. Ni som har större kapital, ta med alla tecken.

Många spikar Leeds hemma, glöm inte att gardera, Swansea är bra, riktigt bra.

Match 9
Leeds – Swansea / 1×2
Svenska folket 56% 25% 19%
Leeds på Elland Road och kupongens första Championship match. Alla trodde att Leeds skulle ta sig upp i Premier League i våras men man höll inte hela vägen (som vanligt). Pontus Jansson har lämnat, men Marcelo Bielsa finns kvar som tränare och i år ska de vara ett av de två lagen som ska gå upp direkt. Leeds har inlett på bästa sätt och är alltjämt obesegrade efter fem omgångar, det är precis som det ska vara. Nu kommer Swansea på besök, utan Graham Potter som tränare, men det verkar gå lika bra ändå. Laget har gått precis som Leeds, man går som en ångvält i serien. Tittar man på andra ”experter” så är detta en etta! Jag ser två topplag som kommer att strida om poängen och börjar mitt tips med ett kryss. Sen vid större system bör matchen helgarderas, man får verkligen inte underskatt bortalaget.

Starka hemma, men Preston har fullt lag och presterar. Se upp.

Match 10
Nottingham – Preston / 12
’Svenska folket 48% 28% 24%
Nottingham hemma på City Ground där Alexander Milosevic är petad, möter ett för dagen starkt Preston. Under våren var Alex bofast i startelvan men i somras kom Lamouchi in som tränare och under nya tränaren får svensken inte ens plats på bänken. Nottingham startade med förlust mot West Brom, men reste sig senare och nu är man med och slåss där uppe som väntat. Åtta poäng är facit för Forest när Preston kommer på besök. Preston är ett bra lag om man ser till spelare ett till tretton, sen är det tomt på kvalité. Man är otroligt beroende av sin startelva, när skadorna kommer, så kommer också förlusterna komma. Just nu har man bra manskap och nio inspelade poäng, men man ska trotts detta väga för tunt mot hemmalaget. Samtidigt har Preston goda minnen från denna arena där de segrat två säsonger på raken. Utgångsettan är inte dum att komplettera med skrälltvåan.

Oviss match ta med alla tecken, eller börja från höger.

Match 11
Reading – Charlton / 1×2
Svenska folket 41% 29% 30%
Kanske kupongens svårast match! Reading inledde Championship med dubbla förluster, men har kommit tillbaka och slagit både Cardiff och Huddersfield. Nu kommer Charlton till Madejski Stadium, bortalaget har gjort en bra prestation och står på elva poäng inför denna match.Jag ser lite fördel i Charlton som verkligen överraskar så här långt och detta trots bortaplan. Detta är en match som måste helgarderas oavsett system.

Bortalaget är inte dåliga, men det blir svårt mot ett starkt hemmaförsvar.

Match 12
Sheffield W – Queens PR / 1
Svenska folket 52% 26% 22%
I Championship har dessa klubbar plockat nio respektive sju poäng. Sheffield Wednesday kom på den övre halvan förra säsongen och ser faktiskt riktigt bra ut detta år.Gästerna har fått in ett riktigt fint nyförvärv i form av Hughill, tre mål på fem matcher är en riktigt bra start för detta nyförvärv. Sheffield Wednesday har en riktigt bra målvakt i Keiren Westwood och laget spelar ett stabilt försvarsspel. Sheffield fortsätter att täppa till bakåt ( näst bäst i Championchip  just nu ) och vinner matchen. Spik etta.

Spiketta på kupongens sista match.

Match 13
West Bromwich – Blackburn / 1
Svenska folket’ 51% 31% 18%
West Bromwich tränare Slaven Bilic, var tokig förra helgen efter ett par riktigt dåliga domslut. Matchen slutade för övrigt kryss mot Derby (1-1), en match som West B skulle vunnit om man ser till hela matchen. West Bromwich spelar just nu en underbar fotboll och är fortfarande obesegrade, efter fem omgångar, men tre kryss på fem matcher håller givetvis inte i längden. Gästerna är inte obesegrade men de är riktigt målsnåla. 3-4 är målskillnaden efter fem rundor, Blackburn kommer närmast från en mållös historia hemma mot Cardiff. Här blir det dock alldeles för tufft och detta är en av helgens bästa spikar.

Lördagens bästa spikar finner jag i.

  • Liverpool
  • Manchester City
  • Leicester
  • West Bromwich

Lördagens smällkaramell finner jag i.

  • AFC spelad till endast 14% när detta skrivs.

Lördagens se upp med.

  • Leeds är för stora favoriter

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Sportpanelen”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen