fbpx
Connect with us

Spelförslaget 1/9: Bokar hemmalaget och dubblar pengarna på Betfair Exchange

Publicerad

on

Allsvenskan går mot sitt slut, Sundsvall underpresterar och IFK Göteborg överpresterar. Idag möts de i septembers första spel för undertecknad och det ska mycket till för att Göteborg ska tappa alla tre poängen. Jag bokar Sundsvall på Betfair Exchange och räknar med säkra pengar. Varför ser ni nedan.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

IFK Sundsvall – IFK Göteborg

Spelförslaget: GIF Sundsvalls formsvacka blir allt djupare och förlusten mot Elfsborg (1-2) senast var värdarnas femtonde raka utan vinst, ny tränare ska nu göra under, vilket brukar kunna ske i början som en nytändning! Dock kommer det vara svårt att vända denna skuta som har enkelresa rakt ner i djupet. Giffarna går in i mötet som tabelljumbo med blott tolv poäng, och med fyra poäng upp till kvalplatsen, nu måste det bli minst en poäng om man inte ska ramla ner ännu djupare i förfallet, man måste helt enkelt leverera. I IFK Göteborg är det betydligt gladare miner. 29-åringen Robins Söders strålande form fortsätter och han stod för ett hattrick samt en målgivande passning i segern/krossen mot Kalmar senast (4-0). Dessutom stod nyförvärven Hosam Aiesh samt Tobias Sana för fina prestationer. Det är ingen lätt match för IFK Göteborg, nu när man möter ett desperat Sundsvall. Men man kommer ta minst en poäng uppe Norrland och ännu en gång är fönstret på väg att stängas för Sundsvall. Att boka Sundsvall ger mig mycket bra pengar på en match där Göteborg är favoriter till ännu en trea. Om IFK Göteborg vinner och resultaten går rätt i övriga matcher så är man absolut med i toppen och slåss om medaljerna. Boka spelet ger vinst vid kryss och Göteborg seger. Jag dubblar pengarna vid dessa resultat.

Liga: Allsvenskan / Land: Sverige / Spelplats: NP3 Arena ( Sundsvall) / Spelstopp: 1/9 kl 15:00 / Insats 700 kr / Spel: Boka Sundsvall / Odds 3,85 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen