fbpx
Connect with us

SPELTIPS: Inför Chesterfield – FC Halifax Town. Ett riktigt bra spel hittas i matchen på Betfair Exchange.

Publicerad

on

Dåligt utbud hela veckan – ja om man inte spela på de asiatiska ligorna förstås, men där har undertecknad ett stort avsky för alla matcher som är utlämnade till läggmatcher och en spelmaffia som styr hårt. Att vi nu gör avbrott i ligorna för landskamper och kval gör veckan klart mycket mindre intressant än om det skulle vara vanligt spelvecka. Men det finns alltid godbitar att hämta och septembers andra spel tas från National League North i England. Jag hittar ett riktigt bra spel på Betfair Exchange i denna match. Ett backa spel, till över två gånger pengarna ska sparkas in. Jag går in och försöker få bättre odds på spelet fram till matchstart. Hur ni gör detta kan ni läsa om ni klickar på länken Betfair Exchange här.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Chesterfield – FC Halifax Town

Matchanalys: Chesterfield läcker som värsta pasta silen, det kvittar om de gör massor av mål framåt, de släpper in desto fler. S 8 V 0 O 5 F 3 M 10:14 P 5 är inte riktigt vad man väntade sig av laget när serien startade. Chesterfield räknas som ett topplag innan serien, men man har fotfarande inte vunnit någon match. Laget har hela fem kryss på åtta spelade matcher och det är detta som gör att man ska ha all respekt för laget. Första segern kan mycket väl komma ikväll, trots att man möter den absolut toppen i Halifax. Senast spelade man kryss mot Dagenham & Red (1-1), man har dessutom mött suveräna serieledaren Woking hemma (1-2) och Barnet ett annat topplag (2-2), så se upp hur ni lägger spelet ikväll. Det har gått tvärtom för Halifax, man spottar in mål och släpper in desto mindre. S 8 V 6 O 1 F 1 M 16:6 P 19 är just nu en andra plats och det med mersmak. Senast vann man mot Solihull Moors hemma (2-1) ett lag som vi ska räkna med kommer ligga topp åtta när serien är slut. Innan dess så var det seger borta mot väntade bottenlaget Barrow (1-2) och innan dess en kross när man tog emot AFC Fylde hemma (4-1) som ska vara ett mittenlag. Nu väntar bortaplan, mot ett lag som vill vinna sin första match för säsongen i seriespelet, det kan bli en tuff drabbning. Bägge lagen är riktigt bra framåt, så jag förväntar mig flera mål i matchen.

Spelförslaget: När man tittar på spelet så skulle boka Chesterfield kunna vara ett bra spel, men första segern ska komma någon gång och får man till det på hemmaplan så tror jag inte det spelar någon roll vilket motstånd som står på andra sidan. Jag tar nu istället och riktar in mig på att spela ett målspel då bägge lagen gör många mål. Mitt backa spel på Betfair Exchange på över 2,5 mål ligger på 1,91 i odds, jag kliver över 2 gånger pengarna och försöker få igenom mitt spel innan avspark. Chesterfield har i serien fem av åtta gånger spelat över 2,5 mål och Halifax har fyra av åtta spel över 2,5 mål. Bägge lagen är målfarliga så jag förväntar mig en match med flera mål.

Liga: National League North / Land: England / Spelplats: Proact Stadium (Chesterfield) / Spelstopp: 3/9 kl 20,45 / Insats 600 kr / Spel: Backa över 2,5 mål / Odds 2,10 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen