Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS: Inför Dagenham Red – Bromley; jämt skägg mellan lagen jag bokar på Betfair Exchange

Bromley är lite favoriter, det ger bra spelvärde.

Igår satt spelet i matchen Chesterfield – Halifax redan efter 47 spelade minuter. Idag är det lika tunt på bra spelalternativ, men jag hittar trots detta ett bra spel i samma liga som igår och denna gång blir det ett boka spel på Betfair Exchange.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Dagenham & Red – Bromley

Matchanalys: Det blir ännu en dag med spel från National League i England, denna gång hämtar jag matchen från London och Victoria Road, där hemmalaget Dagenham & Red tar emot just nu starka Bromley som ännu inte har förlorat i årets seriespel. Dessa två lag tillhörde femtedivisionen även förra året och slutade på nedre halvan av tabellen. I skrivande stund befinner sig hemmalaget Dagenham på en elfteplats med elva inspelade poäng. S 8 V 3 O 2 F 3 M 11:13 P 11, det ska också skrivas att de inte förlorat på de fyra senaste matcherna, där man har två kryss och två vinster. Lagets senaste hemmamatch blev seger mot Yeovil (3-2) ett lag som just nu ligger på en nionde plats med två poäng mer än hemmalaget. Senaste matchen spelade man borta mot Chesterfield ( som vi hade med i spel igår) där man kryssade (1-1). Det som just nu är lagets problem är att man gör många mål, men man släpper in fler, nu verkar man dock ha fått bukt med detta då man spelade lika i senaste matchen, i alla fall för tillfälligt. Nu möter man ett lag som gått riktigt bra, Bromley har fortfarande inte förlorat i årets seriespel S 8 V 5 O 3 F 0 M 15:9 P 18, i senaste matchen mötte man dock ett bottengäng i AFC Fylde på hemmaplan och man orkade bara med ett kryss (2-2). Innan dess var det fyra raka vinster, senaste bortamatchen slog man topplaget Maidenhead (1-2) en klart svårare match kan tyckas än kvällens motståndare.

Spelförslaget: Bromley ser oerhört svårslagna ut för dagen. När man reser till Viktoria Road är man givetvis ute efter att fortsätta hålla förlustnollan intakt, men det kommer inte bli lätt och ett boka spel blir alldeles utmärkt i denna match. Jag ser stora möjligheter i att Bromley tar med sig minst en poäng hem i kvällens match och bokar Daghem & Red till fina 2,96. Vinst vid kryss eller Bromley seger.

Liga: National League / Land: England / Spelplats: Victoria Road (London) / Spelstopp: 4/9 kl 20,45 / Insats 400 kr / Spel: Boka Daghem & Red vinst vid kryss eller Bromley seger / Odds 2,96 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *