fbpx
Connect with us

SPELTIPS: Inför Finland – Grekland; ett riktigt bra målspel bokas på Betfair Exchange

Publicerad

on

Gårdagens spel satt riktigt skönt när boka spelet på Dagenham gick in. Bromley som är ett topplag kvitterade i 94:e minuten, tack vare detta mål är septembers spel än så länge hundraprocentiga. Nu går vi in i en helg med helt meningslösa matcher då det är EM kval, de flesta matcherna är så förutsägbara att oddsen är ett rent skämt, dock finns det möjligheter att ta upp oddsen ( backa spel ) eller dra ner oddsen ( boka spel ) på Betfair Exchange och det ska vi givetvis utnyttja. Jag hittar ett riktigt bra boka spel i dagens EM kval match mellan Finland och Grekland, ett litet annorlunda boka spel dessutom.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Finland – Grekland

Matchanalys: Efter fyra spelade matcher i EM-kvalet har Finland överraskat i Gruppen. På förhand var Italien och Bosnien tippade att kvalificera sig vidare. Men Bosnien hackar rejält och har bara tills idag skrapat ihop fyra poäng och dessutom minus målskillnad. Finland visat sig vara kapabla att ta upp kampen om andra platsen, som man för tillfälligt har och ge de andra lagen en fajt om att direktkvalificera sig till EM. S 4 V 3 O 0 F 1 M 6:2 9, har det blivit än så länge och det ser just nu riktigt bra ut. Finland är tre poäng före Armenien som ligger på tredje plats. Redan nu är det självklart att Italien kommer befästa förstaplatsen i den här gruppen, alltså kommer det bli en kamp in i det sista mellan Finland, Grekland och Bosnien, jag räknar helt bort Armenien om den eftertraktade andraplatsen. Finland har för tillfället en av Europas hetaste spelare i Teemu Pukki, anfallare som tog steget upp i Premier League med Norwich, har briljerat under inledningen av säsongen. På fyra ligamatcher har han gjort fem mål. Även i landslaget fungerar det just nu klockrent, Pukki har stått för tre mål på fyra kvalmatcher, givetvis har detta varit en viktig faktor för Finland och deras topplacering i kvalet.

Grekland måste framåt i kväll för att vara kvar och slåss om platsen till EM.

Grekland brukar vara ett lag som släpper in lite mål och kör på kontringar. Men det har varit allt annat än ett bra försvarsspel från Greklands sida de sista matcherna. I deras senaste landskamp släppte laget in tre mål mot ett betydligt svagare Armenien (2-3). Visserligen spelade inte Kostas Manolas som räknas som Greklands bästa mittback, men trots det ska man inte släppa in tre mål mot ett så dåligt lag som Armenien. I Greklands tre senaste kvalmatcher har man både producerat mål och släppt in mål S 4 V 1 O 1 F 2 M 6:8 P 4 och detta känns som en helt öppen match när det gäller målproduktion.

Spelanalysen: Efter fyra spelade kvalmatcher i Gruppen, befinner sig Grekland på en fjärdeplats. Nu måste man framåt, det räcker inte med ett kryss och bara ligga på den defensiva sidan, då blir det inget EM för Grekerna. Samtidigt så är Finland riktigt bra med Pukki längst fram och det kommer komma kontringsläge som den finska anfallarna kommer ha stora möjligheter att utnyttja. Jag spelar boka över/under 1,5 mål. Detta betyder att jag vinner mitt spel om det blir mer än 1,5 mål i matchen. Jag dubblar mina pengar vid vinst och eftersom ett vanligt spel på över 1,5 mål ligger på 1,65 på de vanliga bolagen så blir det bättre utdelning vid ett boka spel. Detta är ett litet annorlunda spel som ges möjligheten att spelas på  Betfair Exchange.

Liga: EM kval / Land: Finland / Spelplats: Ratina Stadion (Tampere) / Spelstopp: 5/9 kl 20,45 / Insats 500 kr / Spel: Boka under 1,5 mål = vinst vid över 1,5 mål / Odds 2,44 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen